keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kylppärissä räjähti

Vaikka meillä on tänä kesänä uitu kohtuullisen paljon (ainakin keliolosuhteisiin nähden) naapurikunnan uimarannalla, on heinäkuun alun Tallinnanreissun jälkeen odotettu kuin kuuta nousevaa sellaista päivää, että pääsee kunnon kylpyyn.


Meillä on yläkerran kylpyhuoneessa perinteinen tassuamme, joka on nykyään pääsääntöisesti Pikkuveljen käytössä (vaikka amme kyllä oli alunperin rakennusaikana äidin toivelistalla, haaveilin rauhallisista kylpyhetksitä kynttilänvalossa shampanjalasillisen kera - haaveilen edelleen..). Nyt sinne on ollut odottamassa vuoroaan myös Neiti.

Syynä innokkaaseen odotukseen oli tietysti Tallinnantuliainen. Neiti on viimeaikoina ollut kovin kiinnostunut kaikenlaisesta kosmetiikasta (tästä lisää myöhemmin..) ja bongasi Tallinnasta LUSH -nimisen liikkeen. Lushilla ehdittiin käydä pariinkiin otteeseen ja pari pussukkaa sieltä tuli tuliaisiksi kotiin. 


Kylpyvaahtoja emme ole juurikaan voineet ammeessa käyttää lasten herkkien atooppisten ihojen vuoksi ja kun Neiti ehdotti, että ostaisimme Lushista kylpypallon kieltäydyin tietysti heti. Hotellissa Neiti kaiveli netistä tietoja Lushista ja tuosta himoitsemastaan kylpypallosta, tai kylpypommista, joksi noita palloja myös kutsutaan. Luettuani vähän Lushin taustoja uskalsin antaa luvan pommin ostoon. Pommista puhuttiin reissussa sen verran, että kun viimeisenä päivänä kävimme sen ostamassa Pikkuveli halusi tietysti myös omansa. 


Sunnuntaina oli vihdoin sopiva päivä, jolloin pääsimme kokeilemaan pommia tositoimissa. Olin ihan varma, että koko kylpyamme on pommin jälkeen sateenkaarenvärinen ja lapsilla korviin asti ihottumaa. Kumpikaan uhkakuva ei toteutunut. 


Värikkään "räjähdyksen" jälkeen kylpyvedestä tuli vihertävää ja erittäin hyväntuoksuista. Väriä ei jäänyt ammeeseen kylvyn jälkeen ja lasten ihotkin olivat mukavan pehmoiset. Kaapissa odottaa vielä pari pommia ja uusien tilaamista jo suunnitellaan, Lushilla on suomenkieliset nettisivut ja sieltä tilaaminen onnistuu helposti.
Onko joku muu räjäyttänyt kylpyammeen
Ja onko teillä kokemuksia 
muista Lushin tuotteista?

10 kommenttia:

 1. Ompa hauska, harmi ettei ole kylpyammetta, kävisköhän toi ulkouima-allas, jossa lapset polskii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin hauskan näköinen, luonnossa in action vielä hauskempi:) Kyllä tuo varmaan uima-altaaseenkin menisi, tosin vesi varmaan pitäisi tuon kylvyn jälkeen vaihtaa :)

   Poista
 2. Tuosta tuotteesta ei ole kokemusta, mutta muutamista Lushin tuotteista kyllä - tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli minulle eka Lushin tuote, olen kyllä aika tykästynyt, ei jää viimeiseksi:)

   Poista
 3. Olipa siinä jännä ja erikoinen pommi, hienot värit siinä alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hieno -ja erikoinen. Värit olivat aivan mahtavat alussa, tuosta lopun vihreästä en ihan niin paljon tykännyt. Neiti valisti, että nämä moniväriset tekevät lopullisen veden vihreiksi, yksivärisissä vesi säilyy kauniina "räjähdyksen" jälkeenkin.

   Poista
 4. Lushin liike löytyy Helsingistä Asematunnelista, jos tänne joskus asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti valisti asian minulle heti Tallinnassa :) Ostoslista seuraavalle Helsinginreissulle on jo aika pitkä;) Onneksi netistäkin saa, mutta kyllä liikkeessä oli ihana tuoksutella tuotteita!

   Poista
 5. Lushin tuotteet on meillä ihan jatkuvassa käytössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli meidän eka kokeilu, mutta taidettiin jäädä heti koukkuun;)

   Poista