tiistai 26. lokakuuta 2010

Johan kirkastui!

Ikkunanpesu on kotitöistä ainakin minulle yksi vastenmielisimmistä
 ja venytän sitä aina niin pitkälle kuin mahdollista
ja vähän vielä sittenkin..

 
Toisaalta sitten kun homma on tehty on ihanaa,
 aurinko paistaa
ja kaikki näyttää taas paljon kirkkaammalta.

Tänänkin syksynä aloitin homman jo kuukausi sitten,
 mutta jäi vähän kesken..

Nyt, kun on lomaviikko ja lapset koulussa
Pikkuveli kyllä kotona räkätudissa,
ei ollut enää hyviä tekosyitä,
varsikin kun oma Äitini marssi meille
pesuvehkeet kainalossa apuun.

Kiitos vaan Mammalle avusta,
 nyt on taas kirkasta!
Ainakin hetken:)Jos nyt ikkunanpesu-urakan jälkeen voisin jotain toivoa,
toivoisin kotiimme pari ikkunaa vähemmän:)
Laskimme Neidin kanssa, pestyjä pintoja tuli 168!!

11 kommenttia:

 1. Uuh mikä määrä ikkunoita pestäväksi! Mutta ihanaa kun saitte pestyä, mahtava mamma kun tuli apuun. Täällä taisi jäädä tältä "kesältä" pesemättä, vaikkei ikkunoita ole läheskään yhtä paljon kuin teillä! Saamaton minä...

  VastaaPoista
 2. Meilläkin jäi pesemättä, kumarran ja kadehdin. Mutta eihän se vieläkään myöhäistä ole, onneksi meillä ei nopeasti laskien ole puoltakaan teidän pinnoissa :)

  VastaaPoista
 3. Jos innostuit niin meille saa aina tulla pesemään ;D Mä inhoon kanssa tota pesemistä ja meillä on vielä valtavat ylöspäin avattavat ikkunat joissa pitää aina olla toinen pitämässä ikkunaa auki.

  VastaaPoista
 4. Nina: Siis eihän meillä noin paljon ikkunoita sentään ole:) Laskettiin, että jokaisessa ikkunassa on 4 pestävää pintaa ja siitä tuli tuo summa:) Ilman Mamman apua olisi kyllä jäänyt täälläkin pesemättä. Tuohon hommaan ei odotteluista huolimatta tule koskaan mitään inspiraatiota..

  -Anni-: Ei se koskaan ole liian myöhäistä ja ainahan tulee uusi kesä:) Sitäpaitsi ne kuitenkin likastuu heti. Nekin , mitkä pesin silloin kuukausi sitten, olivat nyt jo ihan järkkylikaiset, eli pestiin nekin uudestaan!

  Monalisa: Kiitos kutsusta, mutta kyllä minun intoni tuohon hommaan on tältä vuodelta (ja parilta seuraavaltakin..) käytetty. Kakkukurssit ovatkin sitten eri asia:) Meidän ikkunat ovat ihan normaalikokoisia, mutta tässä kohtaa niitä on vaan liikaa! Nuo isot ikkunat kuulostavat suorastaan masentavilta;)

  VastaaPoista
 5. Meillä myös, viimeiseen asti venytän ja jäi kyllä tältä kesältä pesemättä.
  Siltä nuo kyllä näyttävätkin. :)

  VastaaPoista
 6. Ai että mä olen hidas, nyt vasta löysin tänne;-) Täällähän on ihania juttuja; siivousta, laukkuja, lastenvaatteita, mahtavasti luettavaa. KIITOS!

  Kylläpä on kaunis kuva keittiöstänne. Minäkin pähkäilen että jaksaisinko pestä ikkunat vai jättäisinkö suosiolla kevääseen. On siinä aina oma urakkansa,vaikka meillä on ihan murto-osa teidän ruutujen määrästä;-) Mutta se lopputulos on kyllä vaivan arvoista!

  Kauniita unia ja mukavaa huomista päivää!

  VastaaPoista
 7. Voi help on teillä ollut urakka! Kyllä nyt kelpaa syksyistä maisemaa ihailla kirkkaiden ikkunoiden läpi.

  Meillä tuli ikkunat pestyä heinäkuisen muuton yhteydessä, joten näillä mennään ihan kevyesti ensi kevääseen asti. :-D

  VastaaPoista
 8. Emmi: Aina tulee se seuraava kesä, eikös vaan? Ja talvella ei edes aurinko paista, joten ei niin haittaa..

  Aamunkukka: Kiitos! Kiva, kun löysit, toivottavasti tulet toistekin:) Kamala homma tuossa pesemisessä aina kyllä on, mutta lopputulos kyllä palkitsee!

  -Jassu-: Urakka oli vähän kevyempi, kun sai apua:) Ilman sitä, en varmaan olisi hommaan kyllä ryhtynytkään.. Minäkin olen monena vuonna heinäkuussa ikkunat pessyt ja niillä menty seuraavaan kesään asti. loppukesästä ei tule niin paljon siitepölyä, joten pysyvät kyllä paremmin puhtainakin. Meillä oli ne kuukausi sitten pestyt ikkunat likaiset lähinnä sisäpuolelta ja alle metrin korkeudelta:)

  VastaaPoista
 9. Mä inhoan myös ylikaiken ikkunoiden pesua. Meiltä jäi tänä kesänä pesemättä. Pestiin kyllä toukokuussa muuton yhteydessä, mutta ehkä olisi pitänyt loppukesästä pestä...

  Ihan blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 10. Ja tuossa ylempänä pitäisi lukea, että IHANA blogi sulla. :D

  VastaaPoista
 11. Sirkku: Kiitos:) Pesemättä olisi täälläkin jäänyt ilman apua! Eikös se toukokuu ole kesää..? Eli sovitaan, että pesit tänä kesänä:)

  VastaaPoista