sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Unelman metsästystä

Yläkerrassa oleva kylpyhuoneemme on ollut koko asumisen ajan -siis kolme vuotta!! - enemmän ja vähemmän erilaisen ylimääräisen tavaran säilytyspaikkana, eikä sitä ole tehty vielä valmiiksi. Listat puuttuvat edelleen, samoin minun unelmani -tassuamme :)


Nyt olemme päättäneet, että kylpyhuone saisi olla täksi  jouluksi valmiina
ja kylpyamme pitäisi tietysti hankkia.
 Käytin nyt lomaviikolla yhden päivän
rautakauppoja ja vesijohto- ja kylpyhuonetarvikeliikkeitä koluten.


Vielä ei olla päätetty, millainen amme otetaan, vaihtoehtoja oli tarjolla ihan kivasti.
Olin alunperin ajatellut perinteistä valurauta-emaliammetta,
mutta niitä ei täällä meilläpäin ainakaan ollut tarjolla.
Löytyi vaan valumarmorisia ja saniteettiakryylisiä.
Jotenkin tuo akryyli ei oikein tunnu hyvältä, vaikka moni myyjä sitä suositteli.
Onko jollain kokemusta noista materiaaleista?


Vaikka kivoja ammeita löytyikin,
kierroksen tuloksena tulin taas kamalan vihaiseksi!
Miksi rautakaupat ym. ovat edelleen niin kovin
miesten valtakuntia?

Naisena kun menee katselemaan tai kauppaa tekemään
saa helposti osakseen
vähän huvittuneita katseita
ja epäilyksiä, ettei mitään asioista tietäisi.
Jouduin tähän usein törmäämään rakennusaikana, kun asioita hotelin
ja samaan törmäsin edelleen.
ARGH!

4 kommenttia:

 1. Ai että, oikein sieppaa ajatellakin noita miesmyyjiä;-) hei, kyllähän joistain isommista liikkeistä, esim. K-raudoista löytyy nykyään paljonkin naismyyjiä. (Itsekin kun ostin elämäni ainoan uuden auton aikoinani niin ostin sen autokaupan ainoalta naismyyjältä)Tosin, eihän se sukupuoli sinällään mitään merkitse, vaan se myyjän asenne. Ymmärrän täysin mitä tarkoitat!

  Amme-asiassa en valitettavasti osaa auttaa muutenkuin ihailemalla valintaasi. Tassu-amme on ihana vaikka se vaatiikin tilaa ympärilleen. Sellaiset seinässä kiinni olevat, suihkuseinälliset versiot tuovat niin hotellit mieleen, eikö? Toivottavasti löydät juuri sen oikean mallin ja postaat lisää, teille tulee taatusti upea kylppäri. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Aamunkukka: Totta, aika paljon löytyy myös naismyyjiä, minulle sattui vaan taas pelkästään niitä miehiä:( Ja niin totta tuo, asenne ratkaisee!!

  Amme on kyllä minustakin aika kiva:) Juuri tuon tilan vuoksi emme laittaneet ammetta alakertaan kylpyhuoneeseen (jokin olisi siellä ollut kiva, olisi voinut laittaa lapset ammeeseen ja mennä itse saunaan..). Seinän viereen joudutaan kuitenkin laittamaan, mutta ei tosiaan mitään suihkuseiniä:) Palaan asiaan varmasti, kunhan löytyy oikea amme ja se saadaan paikoilleen!

  VastaaPoista
 3. Voi kuule, kolme vuotta ei ole vielä mitään ;)Meillä on jo neljä vuotta mennyt ja vielä puuttuu remontin jälkeen kaikkea pientä, kuten sauna ;D

  Ihana toi tassuamme. Ammeista en osaa sanoa mitään, mutta lämpimästi voin suositella telkkaria ammeen päälle :D Itse sain maistaa sellasta luxusta viikonloppuna.

  VastaaPoista
 4. Monalisa: Kiva kuulla, ettei olla ihan ainoita ikuisuusrakantajia;) Tuo telkkari kuulostaa kyllä aika herkulliselta..mutta voisi kyllä aiheuttaa se, etten itse pääsisi kylpemään koskaan:)

  VastaaPoista