perjantai 19. marraskuuta 2010

Jouluvaatetta sieltä sun täältä osa2

Etsiessäni jouluvaatteita eksyin Cyrilluksen sivuille ja sieltä klikkailin Neidille pari mekkoaja Isoveljelle paitiksen Pikkuveljen Timberlandin perintöpaitiksen kaveriksi.
Joku muukin oli sinne tilauksen laittanut,
vaatteet luvattiin lähettää joulukuun puolessa välissä.
Toivottavasti ehtivät tähän juhlakauteen:)

8 kommenttia:

 1. Oi ihanat mekot! Tää Cyrillus minua kyllä kaivelee, mutta se vauvamallisto 0-4 v ei ole yhtään noin kiva. Toivottavasti saatte ajoissa. Sitten, kun tulee, niin olisi kiva jos laittaisit vähän koko tietoja/vertailuja, kun minä en ole vieläkään oikein selvillä noista niiden koista.

  VastaaPoista
 2. Ihania olet tilannut. Mua alkaa ottaa kohta päähän kun meidän juhlapukeutuminen on ihan auki enkä saa aikaiseksi tehdä sille mitään :P

  VastaaPoista
 3. Noi on niin ihanat, saijan innoittamana itsekin kävin kaupassa haaveilemassa ja siellä oli vaikka mitä ihanaa, toivottavasti tulevat luvatusti!!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita mekkoja!
  Myös minä eksyin ihailemaan kauppaan ja päätin palata ehdottomasti aleaikaan takaisin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja juttuja cyrillukselta löytyy. Olen jo pariin otteeseen meinannut tilata mutta on sitten jäännyt kokopähkäilyjen vuoksi. Toivottavasti saat tilauksesi ajoissa.

  VastaaPoista
 6. Saija: Kiitos, niin minustakin:) En katsellutkaan tällä kertaa vauvamallistoa (yleensä käyn kyllä niitäkin ihailemassa..), isojen puolella oli kyllä vaikka mitä kivaa! Laitan kokovertailuja, kunhan kotiutuvat ja kunhan ehdin.

  Monalisa: Kiitos:) Minulla alkaa nyt olemaan juhlajutut kasassa, poikien housuja lukuunottamatta. Osa odottaa vielä kotiutumista:)

  -Anni-: Kiitos:) Saija taisi minuakin vähän asiasta muistuttaa, kiitos siis hänelle:)

  SiniK: Kiitos:) Minäkin palaan varmasti myös aleaikaan sinne:) Mahtaakohan siellä olla hyvät alet? Onko sinulla tietoa? Kiitos samoin, mukavat viikonlopua sinne (lähelle?) !

  MammaMia: Kiitos, niin minustakin:) Toivotaan tosiaan, että tulevat ajoissa, vaikka tulossa on kyllä pari muutakin juttua, eli ei ihan ilman jäädä vaikka ei ehtisikään ajoissa:)

  VastaaPoista
 7. Kylläpäs ovatkin ihania. Toivottavasti tosiaan ehtivät tulla ajoissa!

  Hyvää viikonlopun jatkoa teidän perheelle!

  VastaaPoista
 8. Aamunkukka: Kiitos:) Samaa toivotaan täälläkin! Ja mukavaa viikonloppua myös Teille!

  VastaaPoista