perjantai 5. marraskuuta 2010

Valkoistako?

Eräs ystävättäreni oli meillä kesällä ekaa kertaa kylässä ja lähtiessään hän tokaisi, että onpas teillä ihanan valkoista. Lause jäi minua mietityttämään, koska minusta meillä ei todellakaan ole valkoista, vaaleaa ehkä, mutta ei missään nimessä valkoista.

Kun kodin sisustusta aikanaan mietimme, halusimme nimenomaan lämpimän vaalen kodin, ei valkoista, joka meistä on liian steriiliiä. 
 Meillä ei ole yhtään valkoiseksi maalattua seinää
jos ei kodinhoitohuonetta lasketa,ei juurikaan valkoisia huonekaluja
jollei joskus kymmenen vuotta sitten valkoisena ostettua sohvaa lasketa.Väliovet ovat valkoiset,
ja seinälaatat.

Muuten löytyykin vaaleaa,
mutta ei valkoista.


Meillä on lähes jokaisessa huoneessa ainakin jollain seinällä tapetti 
kaverinaan jonkun värinen maali


Lattiatkaan eivät ole valkoisetMinusta meillä ei edelleenkään ole valkoista,
enkä siitä vaaleastakaan nyt oikein tiedä:)

Löytyykö Teiltä väriä?

6 kommenttia:

 1. Niin miten ton nyt ottaa. Veikkaan että teidän koti on "valkoisempi" kuin ystäväsi ja siksi hän näin kommentoi. Ei meilläkään kovin valkoista ole ja silti olen kuullut ton kommentin useasti.

  Ihania tapetteja teillä. Mä kyllä vaadin nähdä ennemmän kuvia teidän seinä kokonaisuuksista ;) On varmaan tosi harmoonista ja kaunista :D

  VastaaPoista
 2. Uusissa taloissa tulee usein se "vaaleuden tuntu" ihan jo pelkästään siitä kun kaikki on uutta ja puhdasta;-) Teiltähän löytyy mainoita, maanläheisiä sävyjä! Meillä on vielä aivan valkoiset seinät, olohuoneessa on valkoinen tapetti mutta kaikissa muissa huoneissa vain valkoinen maali seinissä. Edellisessä kodissa meillä oli taas väriä ja tapetteja ja nyt näyttää hyvältä näin. Haaveilen kyllä makkareiden tapetoimisesta sitten kun pojat ovat isompia, nyt ne saisivat taatusti pallonjälkiä niihinkin, heh.

  Valkoisen vastapainoksi meillä on tammpiparkettia ja samnväristä laminaattia, keittiökaapistot ovat vaniljansävyiset. En minäkään osaisi ihan kokovalkoisessa kodissa asua, ripaus sävyä tuo lämpöä!

  Oikein hyvää pyhäinpäivää ja rauhallista viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Meillä on paljon valkoista, ja haluaisin vieläkin enemmän :) Mutta enimmäkseen kalusteissa ja tekstiileissä. Seinissäkin, mutta nyt olen pikkuhiljaa edennyt huone huoneelta ja tapetoinut/maalannut niitä. Valkoinen on IHANAA, mutta mausteena pitää olla hieman muita (vaaleita) sävyjä!

  Aivan ihania tapetteja teillä!! Olisi kiva nähdä kokonaisuuksia, kuten Monalisa mainitsi :)

  VastaaPoista
 4. Monalisa: Itse olen pähkäillyt syytä tuohon kommentiin ja miettinyt tuota samaa tai sitten sitä, että meillä on niin paljon ikkunoita ja niin valoisaa..:) Kiitos, tykkään tapeteista tosi paljon itsekin. Kotitan joskus postata kokonaisuuksista, kunhan saadaan ne listat paikoillee ja joku siivoamaan tämä ainainen sotku..

  Aamunkukka: Tuo pitää varmastikin paikkansa. Itsekin vielä huomaa piene naarmut lattiassa tai listankulmassa, vanhassa kodissa niitä ei tosiaan enää niin helposti huomannut:) Meillä ollaan menty taas vähän toisin päin, vanhassa kodissa oli paljon valkoiseksi maalattuja pintoja, nyt haluttiin jotain muuta. Lastenhuoneissa ollaan varauduttu siihen, että tapetit menevät vaihtoon joko juuri tuhojen ansiosta tai sitten , kun halutaan jotain vähän aikuisempaa:) Siksi lastenhuoneissa on tapettia vaan kahdella seinällä.
  Tuo meidän lattia on myös tammea, päällä valkoöljy ja on luonnossa kyllä aika paljon tummempaa ja keittiössä meilläkin vaniljanvärisellä lakalla käsitellyt kaapit:)
  Tiivistit hyvin ajatukseni, ei kokvalkoista vaan ripaus sävyä mukana:! Hyvää Pyhänpäivää Sinulle myös!

  Johanna: Minäkin pidän valkoisesta, mutta en siitä että sitä on liikaa. Jotain sävyjä tosiaan pitää olla pehmentämässä sitä. Meillä on paljon tummia kalusteita, mutta nyt haaveilen uudesta valkoisesta sohvasta:)
  Koitan niitä kokonaisuuksia joskus kuvata, kunhan saadaan valmista!

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haaste, käyppä kurkkaamassa! :)

  Meiltä löytyy sekä valkoista että väriä. Pidän tosi paljon valkoisesta, mutta ihan valkoista kotia en kuitenkaan haluaisi, vaikka ne tosi kauniita ovatkin. Vähän pitää olla väriä piristämässä :)

  VastaaPoista
 6. Neiti Kevätaurinko: Kiitos haasteesta, lupaan vastata siihen heti, kun on aikaa:) Ja samaa mieltä, värit piristää!!

  VastaaPoista