sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Jouluvaatetta sieltä sun täältä osa3

Joulukauden vaatetukseen saatiin taas vähän lisäystä, kun Villagekidsin tilaus saapui.

Neidille ihana Monnalisan velourmekko


jossa Monnalisan tapaan yksityskohdat viimeisen päälle ihania
 ja Monnalisan yksinkertaisen tyylikäs vaaleanpunainen kotelomekko


Isoveljelle saapui paketista siisti Gantin paitis


Tämä oli se tilauksen syy, nuo mekot tulivat matkaan alekorista vähän vahingossa..


Pikkuveljelle pitäisi saada tähän vielä kaveri...8 kommenttia:

 1. Voi apua, mua alkaa ahdistaa kun luen sun blogia. Mun jouluvaatetus on niin retuperällä ja teillä noita vaihtoehtoja on ihan muutama ;D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat tilaukset, pakko käydä vilasemassa se alekori..

  VastaaPoista
 3. Minäkin kävin village kidsin alekorilla muutama vikko sitten ;). Harmillisesti oli vai todella suuria kokoja jäljellä. Meille ei löytynyt täksi tai ensi vuodeksi (koot 2 ja 4) kuin yksi sopivan kokoinen. Teille löytyi kyllä kivoja!

  VastaaPoista
 4. Monalisa: Älä turhaan ahdistu, olen vähän sellainen kausi-ostaja, välillä vaikka kuinka paljon ja sitten tas pitkään aikaan ei mitään..Nyt onvaan tullut kaikkea kivaa vastaan ja tarvettakin oikeasti on ollut (no ehkä ei nyt ihan kaikille noille mekoille..)

  -Anni-: Kiitos:) Kannattaa kyllä käydä, sinne jäi vaikka mitä kivaa..

  Saija: Ollaan kyllä tyytyväisiä, sekä äiti että Neiti:) Alekorit on kyllä välillä harmillisia, kun ei satu olemaan just sitä omaa kokoa. Minusta taas tuntui, että monesta kivasta oli juuri niitä pieniä kokoja:) Esittelet varmaan pian teille saapuneen ihanuuden..?

  -Marze-: Kiitos, meillä kyllä tykätään:)

  VastaaPoista
 5. Kävin kanssa tuon ale lootan katsastamassa ja kysymys kuuluukin: Onko vaatteet yleensä pientä vai suurta kokoa, vai vastaavat kokoaan? Meille ensi kesäksi vaatetta ajattelin..neiti ehkä kokoa 92/98cm tuolloin. Otanko siis 2y vai 4Y?

  VastaaPoista
 6. Kyllä minä sitä voisin tuossa ehtiessäni vähän vilauttaa. Mutta ei siis ole se harmaa, vaan väreiltään mustaa ja vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 7. -Martze-: anteeksi, että vastailen näin viiveellä, toivottavasti on vielä apua::) Monnalisan koot ovbat mielestäni kyllä enemmän pieniä, kuin isoja, meillä neiti 120cm pitkä ja koon 9 vaatteet olivat ihan passeleita. Monessa merkissä koko 8 on vielä himpun verran reiluja. Eli sinuna ottaisin ehdottomasti tuo koon 4. Jään innolla odottamaan postausta, jos teet tilauksen:)

  Saija: Jään innolla odottamaan sinunkin ihanuuspostaustasi:)

  VastaaPoista