tiistai 6. syyskuuta 2011

Mausteita # 3

Vaikka Neiti on kesällä kasvanut,
kuten muutkin lapset ,
osa viimevuotisista jutuista vielä menevät.
Mikä on kyllä ihan kivakin.

Lilaa oli meillä loppujenlopuksi aika paljon
ja se näyttikin nyt harmaan kanssa aika kivalta.


Kesän Pomp De Lux aletilauksessa tuli aika paljon perusvaatetta
kauniissa murretuissa väreissä.
Niistä moni matsaa aika kivasti tuon harmaan kanssa. 
Otin tällä kertaa kaikkiin vaatteisiin myös samansävyiset sukkikset.
Edellisestä tilauksesta viisastuneena.
Pomp de Luxin (ja monen muunkin valmistajan) värisävyt ovat sellaisia,
että jälkikäteen niihin on vaikeaa löytää matsaavia sukkiksia..

 Tähänkin paitaan on jossain jemmassa samansävyiset sukkikset,
nyt vielä pitäisi koittaa löytää se jemma.. 

8 kommenttia:

 1. Kivoja nämä sun vaateyhdistelmäpäivitykset. Neuletakki on tosi ihana. Minkä merkin? Mä olen myös oppinut, että sukkikset pitää ostaa samalla settiin, muuten on vaikeuksia. Välillä vaan aleen asti niitä ei jää.

  VastaaPoista
 2. - M -: Kiva, jos jotakuta kiinnostaa:) Neuletakki on ihan H&M:n kesän alesta. On minustakin tosi kiva, ihanan paksua villaa/puuvillaa. Isellenikin samanlaisen hulisin:) Tuo on ihan totta, ettei aleen kyllä noita asusteita välttämättä enää niin hyvin jää. PdLuxilla niitä oli aleenkin vielä riittänyt ainakin meidän koossa.

  VastaaPoista
 3. Nää on tosiaan kivoja postauksia! Lila on meidän ykkössävyjä syksyyn, kun esikoinen siitä niin tykkää.

  Tosi kiva nähdä täällä vähän jo isomman tytön vaatetusta, kun valtaosalla on kuitenkin sellaisia pari-kolmevuotiaita lapsia, ja välillä tuntuu että meidän viisvee on jo muka iso tyttö :)..

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset - todella hyviä ja kivoja nuo yhdistelmät. Se pinkki paitakin ja Bonpointin mekko (pari edellistä postausta) mätsäs tosi hyvin yhteen :).
  Stokkalla oli harmaa Mayoralin neulemekko, jossa oli rusetti kauluksessa. Sitä tarkoitin edellisellä kerralla. Sopis hyvin teidän sarjaan :).
  T E

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kaikki nää mausteet -sarjan combot näyttää tosi tyylikkäiltä. Tuo harmaa kirjoneuletakki on tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 6. Marika: Kiva, jos on mieleen! Meillä oli viime talvena lilaa paljon, mutta nyt kesällä vähän unohtunut. Nyt Neiti innostui siitä uudestaan, onneksi moni vanhoista vielä menee:)
  Kaipa se kuopus on aina se vähän isompi, oli se ikä mikä tahansa.

  citymami: Kiva, jos on sinunkin mieleen! Bonpoin taitaa olla sama, kuin teilläkiin jossan aiemmassa postauksessa vilahti, on aika monikäyttöinen ja hurjan kaunis!
  En olekaan pitkään aikaan Stockalla piipahtanut, pitääkin mennä katsastamaan tarjonta!

  Eppusen kaapilla: Kiito kiitos kauniista sanoistasi! Harmaa kirjoneule on kyllä ihana, itsellenikin samanlainen kelpaisi:)

  VastaaPoista
 7. Onpa kiva sarjapostaus :) Ja kauniita settejä. Ehdottomasti kannatan näiden kokoamista etukäteen, helpottaa aamuja (myös äidillä, omien vaatteiden kanssa;)). Toivottavasti paketti muuten jo nyt / pian teillä, laitoin työpostin matkaan ja ollut todella pitkiä toimitusaikoja osalla, asiakkailta kuulin :/

  VastaaPoista
 8. maman: Kiitos kiitos kovasti:)Meillä kyllä tuo etukäteen miettiminen auttaa, aamut aina aikamoista sekamelskaa kolmen kanssa..ja tosiaan meillä Iskä lähtee monena aamuna lasten kanssa, silloin tuo auttaa kyllä ihan hurjasti:) Pakettia ei vielä näkynyt, mutta ei sillä ole kiirettä. Ilmoittelen, kun on perillä!

  VastaaPoista