lauantai 24. syyskuuta 2011

Pientä, suurta ja muuten vaan vääränlaista

Kun aloin mietiskellä tulevan talven vaatetusta, kuvittelin, että siistimmän menon kaupunki- ja mekkotakiasiat ovat Neidin osalta kutakuinkin kunnossa.

Kaapista löytyi viime talven ehdoton suosikki Benettonin untsikka

Tuomio kokeilun jälkeen :
aavistuksen verran pieni,
menee hätätapauksessa ekoilla pakkasilla,
mikäli ne sattuvat tulemaan ajoissa.

Onneksi olimme ostaneet alesta ihanan Pomp de Luxin kultaisen untuvatakin.


Tuomio kokeilun jälkeen :
Aivan liian iso,
pistetään jemmaan odottamaan talvea 2012-2013,
ellei sitten Neidille tule superkasvupyrähdystä.

Kesällä alesta on mekkotakiksi ostettu topattu/fleecellä varustettu trenssi. 
Ajateltiin, että korvaisi villakangastakin.


Tuomio kokeilun jälkeen :
trikoopaidan kanssa sopiva, neuletakin kanssa jo vähän ahdisti.
Koska takki ei ole kovinkaan paksu,
 toivomme, ettei tule kovin kylmää talvea:)
Ja todettiin myös, että ei trenssi korvaa villakangastakkia.

Kokeilusession jälkeen totesimme, että talveksi pitää saada
jotain sopivaa, 
jotain lämmintä
ja jotain villakangasta.
Ja mielellään vaaleanpunaista.Se kun nyt on pop.

Näillä kriteereillä 
ja sitten tietysti omana lukunaan ne kaikki muut Neidin laatukriteerit
olemme koittaneet etsiä siistimpiä takkeja.

Aika monta vaihtoehtoa on katsottu läpi
ja aika monta vaihtoehtoa on hylätty syystä tai toisesta.

Lopulta pääsimme kuitenkin jonkinlaiseen lopputulokseen.

Ne ansaitsevat ihan oman postauksensa tai ehkä pari.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA!11 kommenttia:

 1. Odotan innolla. Todella hauska postaus tämä!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiinnolla odotan minäkin mihin päädyit :). Harmi, ettei Benettonin takki enää mene. Se on nimittäin tosi ihana! Meillä oli samanlainen erivärisenä viime vuonna ja valitettavasti myös jo pieni...PompdeLuxin takkikin näyttää kivalta!

  Kiitos vierailustasi blogissani. Tulin heti vastavierailulle ja liityin lukijaksesi :).

  VastaaPoista
 3. No voi höh:-( Mä en ole uskaltanut tähän mennessä ostaa alesta seuraavaan kauteen ulkovaatetetta. Nyt olin pojalle suunnitellut. Saitteko muuten VdT:n untsikan? En ole saanut julkaisukelposia kuvia siitä, mutta meillä äiti ja tyttö tykkäävät siitä, mutta en tiedä raskiiko äiti antaa sitä koulukäyttöön. Lauretteen oli tullut pari muuta kivannäköistä käytännöllistä VdT:n takkia /"anorakkia"? (Takki desert ja anorakki valkoinen...)

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Mä olen himoinnut meille tuota Benettonin untsikkaa, mutta jäänyt aina ilman (sekä viime vuonna että tänä vuonna). Eli jos olet tuon myymässä niin olisin kiinnostunut ostamaan ;-)

  VastaaPoista
 5. jarna: hetken saa odottss, osa jutuista vielä matkalla meille:) Kiitos!

  HappyLittleMe: Valinnat olivat aikamisia kompromisseja, Neidillä kun on aika vahva maku -ja tahto:) Benetton on kyllä tosi ihana ja harmittaa, ettei se enää mene. Tämän vuoden malli ei ollut ihan niin kiva:( Kiva kun tulit vastavierailulle, toivottavasti viihdyt:)

  - M -: Olen myös ollut tosi huono ostamaan ulkovaatetta jemmaan ja tämä taas vahvisti se, etten jatkossakaan aio niin tehdä:( Aika kalliiksi tulee alesäästöt, kun pitää sitten kuitenkin ostaa uudet! Saimme mustan VdT:n untsikan Lauretesta, ei ole vielä kotiutunut, kovasti odotellaan! Innolla odotan myös teidän kuvia:) Luulen, että musta on kouluvaatteeksi parempi väri sittenkin:) Varsinkin kun meillä se toinen on valkoinen. Ehkä ihan hyvä, etten tiedä uutuuksista, meillä on nyt kyllä kaikkea riittävästi;)

  Miia: Kiitos:) Benettonin untsikka on kyllä tosi ihana! Meidän takki menee tosiaan ehkä ne ekat pakkaset, joten ihan heti en siitä luovu, mutta jos olet kiinnostunut, niin laita viestiä xriikkax (at) gmail.com, niin katsotaan!

  VastaaPoista
 6. Oih - onpa jännää odottaa, mitä on tulossa :D
  Meillä on kaikki isomman talvivaatteet sellaisia, että just ja just menee. Aleen asti yritämme pärjätä, koska kaikki (!) menee taas vaihtoon :/.
  T: Emppu

  VastaaPoista
 7. Mulla on käynyt järjettömän hyvää mäihää, kun olen ostanut varatsoon ulkokampetta. Yksiäkään pukuja/takkeja/kenkiä ei ole tarvinnut laittaa pois siksi ettei olisi ollut oikeaan aikaan sopivia. Mutta äkkiäkös tämä tuuri kääntyy...Toivottavasti ei kuitenkaan, sillä aion jatkossakin ostaa jemmaan alesta seuraavan vuoden kamat=)

  VastaaPoista
 8. Mielenkiinnolla odottelen tulevia postauksia.

  Mä hamstraan liikaa alesta ja sitten kun vaatteet pitäisi ottaa käyttöön mieli muuttuu tai uusista mallistoista löytyy kivempaa ja tietty kokoarviot menevät välillä myös metsään... onneksi huutiksessa pääsee "virhearvioista" suhteellisen kivasti eroon kohtuuhintaan.

  Se musta VdT on mun mielestä tosi ihana. Olisin varmaankin sen meille ottanut, jos 116cm olisi löytynyt. Ihana on rose powderkin, mutta erilailla.

  VastaaPoista
 9. Voi eiiii.. :D Meillä oli viime talvena se Benettonin untsikka baggy ja se oli ihan huippu. :) Mä yritän olla ostamatta liian isoja pukuja.. siis tulevaisuudessa... ;-D

  VastaaPoista
 10. Moikkaamassa täällä :) Työt ovat vieneet taas mennessään, meillä on muuttokin duunissa tulossa. Sitä se taas on, tämä syksy :) Eli olette mielessä ja ne meidän treffit! Mutta kyllä me vielä aika löydetään!

  Tosi kaunis tuo kultainen takki, toivottavasti on hyvä sitten ens talvena. Tykkään valtavasti myös Benettonin untsikoista. Ja mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä ihanaa vaaleanpunaista löydätte... :)

  Rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 11. citymami: toivottavasti en nyt luvannut liian suuria, ei siltä mitään ihmettä ole tulossa:) Toivotaan, että tulee leuto talvi, niin teillä riittää vaatetta aleen asti;)

  jarna: Kiva kuullä, että uilla menee alehankinnat putkeen, minusta tuntuu, että meillä menee aina ulkovaatteiden osalta ihan pieleen kokoarviit:( Toivotaan, että eillä jatkuu hyvä tuuri (tai olisikohan tuo jo taitoa!) Minä taas luulen, etten osta vähään aikaan mitään jemmaan:)

  -Mila-: Toivottavasti ei tosiaan tullut luvattua liikoja;)
  Tuo on kyllä ihan totta, kyllä niistä hudeeita sitten pääsee eroon vaikka huutiksessa! Mä kyllä kuitenkin päätin, että en taas vähään aikaan sota mitään jemmaan, se mieli kun voi myös muuttua, vaikka kokoarvio menisi putkeen.
  Toivon, että se musta VdT on ihana, kovasti ainakin sitä odotellaan:)

  Eppusen kaapilla: Älä muuta sano:) Benettonin untsikat ovat kyllä aika ihania!

  SiniK: Kiva kun tulit piipahtamaan! Täällä on myös pitänyt kiirettä, mutta ajatuksissa olet kyllä ollut! Koitetaan jossain välissä sopia jotain:)

  Kultainen Pomppu on tosi kaunis, kyllä tosiaan harmittaa, että on reilu:(
  Vaaleanpunaiset ovat vielä matkalla kotiin, malttamattomina niitä täällä odottelemme:)
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista