torstai 1. syyskuuta 2011

Talven pakkasiin # 2

Isoveljen talvikamoista ei paljon postattavaa ole.
Ikää on sen verran, ettei kasvu ole enää niin huimaa,
että koko garderobia tarvitsisi vaihtaa joka kausi.
Ja käyttö on vähän erilaista, kuin noilla pienillä.
Herra nappaa aamulla itse ne kamat, jotka ensimmäisenä käteen sattuvat,
ei siinä katsota enää, onko setti äidin sävysävyyn suunnittelema:)

Viimevuotisista sopivat vielä villakangastakki ja toppatakki.
Ja kaikki asusteet (joita on hyvin kirjava ja sekalainen kokoelma..).Kaupunkitakiksi löytyi Ticketin alesta kiva parkatyylinen takki.
Harkinnassa oli Canada Goose, mutta jätettiin se sitten seuraavaksi talveksi,
tuo Ticket oli sen verran kukkaroystävällisempi:)Housuosasto ammottaa tyhjyyttään,
niitä pitäisi jostain koittaa löytää,
lastenmallistojen koot kun alkavat olla jo pieniä.
Urheiluosastolle koitetaan mennä metsästysreissulle.
Osaako joku suositella jotain mukavanhintaista ja KESTÄVÄÄ?

Talvikengiksi valittiin ekaa kertaa Sorelit (viime vuonna ei enää saatu oikeaa kokoa).
Ne lähti tilaukseen Ellokselta alekoodilla.
Katsotaan kuinka passaa jalkaan.

Kuva Ellos


Viime talvena kaikkein käytetyin asu oli katu-uskottava jääkiekkoseuran (äidin mielestä ei-niin-ihana) toppapuku,
sellainen on täksikin talveksi laitettu koko joukkueelle tilaukseen,
joten sillä varmaan mennään taas suurin osa talvesta..


Kuten kuvasta näkyy, käyttö on aika reipasta:)

7 kommenttia:

 1. Toi ticketin parkatakki on kyllä kiva. Eikö se toisaalta ole aika hienoa, että poika on aiheesta ylpeä harrastuksestaan ja äitikin voi olla. (Äh, en osannut sanoa tota fiksummin. Toivottavasti tavoitit pointin...)

  VastaaPoista
 2. - M -: Parka oli yllättävän kiva. Ymmärsin kyllä pointtisi:) Kyllähän se on mahtavaa, että poika on ylpeä harrastuksestaan ja toki minäkin olen:) Tuo setti ei nyt vaan ollut ehkä kaikkein kaunein näkemäni;) Tärkeintähän tietysti on se, että poika siinä itse viihtyy ja se toimii muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Tosiaan makea parka!

  Mun mies valmentaa pieniä lätkälupauksia, ja silläkin on tuon tyyppinen "lätkätoppa-asu", ja hänkin tuntuu rakastavan sitä. Isot ja pienet miehet, niin samanlaisia :)).

  VastaaPoista
 4. Marika: Kiva kyllä on, ja kelpaa mainiosti myös Isoveljelle. Jätin tuohon kirjoittamatta, että myös meidän iskällä on tuo samainen joukkueen toppa-asu ja valitettavasti myös hän viihtyy siinä liian hyvin:( Eniten mua aina nolottaa, kun ollaan joskus viikonloppuna kaupassa jäähallikeikkojen jälkeen..varsinkin kun noissa vielä lukee nimet isolla rinnuksissa:)

  VastaaPoista
 5. Ne miehet :-)

  Ei niitä isompia lapsia enää pysty silleen sävyttään, kuin haluaisi :) Ja lempparitkin valikoituu vähän eri kriteereillä kuin äidillä... Hyvin oot silti onnistunut tyttären kanssa tekemään kompromisseja, ihailen :)

  Pojan parkakin on tosi kiva.

  Mulla on tyttärien lisäksi vaatettavana miehen poika, joka kooltaan huitelee jo lähempänä 170cm. Todella vaikea löytää kivaa ja kestävää toppaa, kun lasten koot eivät enää mene ja aikuisten ovat liian harteikasta. Stadiumia ovat monet kehuneet, sinne ajattelin suunnata. Mäkin kaipaisin lisää vinkkejä tältä osin!

  VastaaPoista
 6. Toi parka on tosi kiva. :) Muta onhan se ymmärrettävää, että sen rakaan harrastuksen joukkuepuku on se paras. Se on oikeesti aika liikuttavaa. :)))

  VastaaPoista
 7. Miikkis: Just niin, NE MIEHET;) Ja joo, ei noihin isompiin enää mikään pysty..Neidin kanssa VIELÄ menee, kun osaa käyttää vähän psykoogiaa, mutta taitaa sekin olla enää vaan ajan kysymys, milloin peli on menetety:)
  Tuo isojen (tuntuu olevan nimenomaan poikien) vaatettaminen on kylä tosi hasteellista. Aikuisten koot on tosiaan ihan eri mitoituksella, mekin koitettiin kesällä mesten puolen S-kokoista paitaa, pituus oli passeli, mutta hartialinja paidassa puolet isompi, kuin pojan:) Stadiumia olen myös kuullut kehuttavan, sinne taidetaan mekin suunnata ekana! Katsotaan onnistaako!

  Eppusen kaapilla: Kiitos, täälläkin tykätään siitä:) No onhan se ymmärrettävää ja liikuttavaa, että on ylpeä harrastuksestaan, äiti nyt vaan on niin turhamainen, että soisi pojalle vähän siistimpääkin välillä;) Mutta näillä mennään:) Ja oikeasti olen kyllä tosi onnellinen, että hänellä on hyvä harrastus ja hän on tosiaan siitä vielä niin ylpeä!

  VastaaPoista