perjantai 6. tammikuuta 2012

Bambeja ja pussipaitoja

Neidille iski syksyllä kova Bambivillitys.
Lindexissä oli hetken myynnissä isojen tyttöjen puolella ihanaa Bambitunikaa
ja parilla hänen luokan tytöllä sellainen oli.
Sellainen piti meillekin ehdottomasti saada.
Menimme tunikaa ostamaan, mutta meille myytiin eioota.
Koitin metsästää sitä kissojen ja koirien kanssa joka paikasta,
mutta loppu mikä loppu:(

Netistä Neiti sitten bongasi Monnalisan Bambit,
mutta tylsä äiti ei niitä suostunut ostamaan normaalihinnalla,
vaikka aika ihania ovatkin.

Ekojen aleviestien kilahdettua sähköpostiin,
valkattiin yhdessä harmaa Bambi -pussipaita.
Ja sitä odotettiin kuin kuuta nousevaa..


Paketti seikkaili vähän ekstraa postin kyydissä,
mutta saapui lopulta ja riemunkiljahdukset olivat aikamoiset,
kun paita revittiin paketista.
Harmitus oli myös yhtä suuri, kun todettiin,
ettei äidin kokovalinta ollut ihan nappi..
Paita oli AIVAN liian suuri.
Ja voitte varmaan arvata kuinka TYHMÄ äiti taas olikaan..

Harmitusta hieman hälvensi se,
että samanan päivänä postipoika toi toisen paketin,
josta löytyi myös pussipaita.
Meillä pitää paidan olla nyt pussilla..

Sitä ollaan käytetty tosi ahkeraan.
Miellyttää myös äidin silmää.

Pussipaita Pomp de Lux

Vaikka sopiva pussipaita saatiinkin, piti silti vielä saada Bambipaitakin.
Pussimallista Bambia ei enää mistään löytynyt oikeaa kokoa
ja päädyttiin yhteistuumin trikoomekkoon.

Vaatemerkkien kokopolitiikka jaksaa välillä ihmetyttää.
Tämän on siis tarkoitus olla mekko, mutta on 20cm lyhyempi, kuin tuo pussipaita..
Menee meillä siis lähinnä tunikana..


Bambimekko saatiin sitten jo hyvällä alella,
mutta vähän kuitenkin jäi Äitiä homma harmittamaan.
 Mekon tilauksesta seuraavana päivänä kävin paikallisella Benettonilla.
Sinne oli tullut joulusesonkiin kauniita BAMBI -trikoopaitoja.
Hinta hieman kukkaroystävällisempi, kuin nuo aleostot yhteensä.

Ja sellaisenkin Neiti olisi halunnut.
Kun kaverillakin on.

Koskaan ei taida olla hyvä..

13 kommenttia:

  1. Mä olen Monnalisan Bambisarjaa katsonut alesta "sillä silmällä" Olen miettinyt onko liian lapsellinen koululaiselle - ilmeisesti ei ;-) ja toiseksi koko mietityttää. Mitä kokoa teidän bambijutut ovat? Meillä on viime vuoden minnipussitunika kokoa 7 pieni ja tuhkimosarjan hiiritunikat 8 myös pieniä, mutta kaikki mekot ja takki 8 koossa ok tai jopa reiluja. Olen miettinyt olisiko 9 koko oikea, mutta sitä on vähemmän tarjolla ja nyt alessa varmaan ne vähätkin ovat jo menneet.

    VastaaPoista
  2. Me samistellaan taas :). Meillä on tuo harmaa trikoomekko tulossa ensi talveen. Mä kanssa vähän innostuin näistä bambeista ja veikkaan neidinkin innostuvan niistä ensi syksynä.

    VastaaPoista
  3. onpas ihania :) Mä en alesta haalinut yhtään ainutta monnalisaa... mutta täytyy ehkä jämä alet vielä tarkistaa jos jotain ihanuuksia olis vaikka meidän koossa jäänyt.

    VastaaPoista
  4. Olemme myös tytön kanssa ihailleet noita bambivaatteita. OSaisitko suositella 128 senttiselle sopivaa kokoa Monnalisalta? Olen kuullut, että olisivat pientä mallia, mutta kuinka pientä?

    VastaaPoista
  5. Meille on myös matkalla blingbling bambitunika mutta voi harmi,jos ovat koollisesti reiluja,sillä olin ajatellut käyttöön samantien. Mä en ihmeemmin noista disneyhahnoista välitä mutta tiedän, että tyttö ihastuu:)

    VastaaPoista
  6. Mä olen kans näitä miettinyt, Sohvin kokoja olis aika hyvin vielä jäljellä ;) Musta nää on aikas kivoja ja puoleen hintaan ei paljon jotain Meandia kalliimpia...

    VastaaPoista
  7. Ihanan ihana bambi. Mä niin tykkään babeista! Mistiltä meni bambikausi jo ohi, mutta onneksi on vielä tuo pienin jolle pukea bambia!!

    VastaaPoista
  8. Meille oli tulossa myös noita Monnalisan bambeja Poppydollin alesta, mutta vieläkään ei ole kuukausi sitten lähetetty paketti perille löytänyt, joten ei taideta meillä bambeja nähdä ainakaan Monnalisalta.

    VastaaPoista
  9. Minkälevyinen monnalisan bambipaita on. IHKU!!! Olisin kiinnostunut, jos sopisi.
    Laitoin sulle meiliä vaatteista.
    Sanna

    VastaaPoista
  10. - M -: Taas näyttää maut kohtaavan;) Mäkin luulin, että se olisi liian lapsellinen koululaiselle, mutta näyttää tuo kaveriporukan voima olevan aikamoinen..Eikös teillä ollut se Lindexin Bambitunika? Otin jossain mielenhäiriössä tuosta pussimallista koon 12, kun olimme juuri katselleet että joulumekko (koko 10) alkaa olla liian lyhyt..ja kaapissa olevat pari trikoomekkoa ovat myös kymppikokoa ja aika lyhyitä. Siksi tuli siis tuollainen hervottoman kokoinen..Tuo alempi mekko on sitten kokoa 10 ja tosiaan ei mikään huisin pitkä, melkein sellainen, etten ihan edes mekosta puhuisi. Tosin Neidillä on todella pitkä selkä ja lyhyt jalat:) Ysikokoa ei tosiaan tunnu olevan oikein missään.

    Saija: Ai taas menee samisteluksi:) Teillä nämä bambit ovatkin varmaan vähän pidempi-ikäisiä vielä, meillä voi into loppua lyhyeenkin..Ja teidän Bambisilmälle nämä sopivat mahtavasti:)

    Jessica: Minustakin ne on kyllä suloisia! Meille tuli loppujen lopuksi aika paljon alemonnalisaa, tällä(kin) kertaa mallistosta löytyi monta meille kivaa juttua. Osasta kivoja juttuja oli kyllä monessakin paikassa vielä paljon kokoja, varsinkin pienempiä jäljellä:)

    Mammis: Taitaa tuo Bambi olla tällä hetkellä tyttöjen suosikki! Meidän kokemuksen mukaan Monnalisa on on aika pentä, muttei kuitenkaan mitään superpientä mitoitukseltaan. Meidän Neiti on nyt 125cm pitkä ja tosiaan pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen. Paidoista meillä on 10 (140) sopiva, mekoissa alkaa olla vähän lyhyt tuo kymppikoko, mutta hameissa ja housuissa koko 8 on sopiva. Ja takeissa oli koko 9 sopiva. Näyttää siis vaihtelevan vähän vaatteesta riippuen tuo mitoitus.

    MammaMia: Ai teillekin:) Bambit taitavat ollain aika suosittuja! Koot taitavat olla ihan normit, täällä tilaaja vaan oli tehnyt vähän virhearviointia..
    Minäkään en noista Disneyn jutuita kovasti tykkää, eikä Neitikään normaalisti. Mutta Bambi on nyt jostain syystä POP:)

    Terhi: On noi Monnalisat kyllä aika ihania, niissä on aina yksityiskohdat niin kivoja. Uppoaa noihin tyttöihin (ja äiteihin) kuin häkä:) Ja alessa ei hinta tosiaan ole mikään mahdoton.

    VastaaPoista
  11. -MAM-: Bambissa on kyllä jotain ihanaa! Voisin itsellenikin tuollaisen ottaa:) Mäkin luulin, että meillä Neidillä Bambikausi olisi ohi, mutta näin nyt tällä kertaa..Kavereilla on ihmeelinen vaikutus. Mä tietysti nautin viime hetket, kun meille ei sitä pikkusiskoa ole suotu:)

    Oliviah: Voi kun kurjaa kuulla, ettei paketti ole tullut perille:( Tuo meidän eka pussitunika tuli myös Poppydollista ja nopsaan tulikin. Oletko ollut yhteydessä heihin? Luulisi, että olisivat laittaneet uuden tulemaan tai ainakin korvanneet rahat! Toivottavasti asia selviää ja saatte omat Bambinne pian kotiin! Minulla on yksi paketti jäänyt kerran kokonaan tulematta, enkä koskaan saanut ko. firmasta rahoja takaisin, kun aina vaan lupasivat selvitellä asiaa. Olen tuolla joskus luonnostellut postaustakin aiheesta nettikauppojen asiakaspalvelu..katsotaan, jos vaikka joskus jaksaisi sen viimeistellä.

    Sanna: En ole ihan varma, suostuuko Neiti paidasta luopumaan..On se sen varran ihku:) Mutta palataan asiaan vielä mailin puolella. Äsken ei ainakaan vielä mailia ollut tullut. Mihin osoitteeseen laitoit?

    VastaaPoista
  12. Mä taidan kanssa laittaa mailia.
    Mistä tilasit tuon bambipaidan. Pakko saada sellanen Omppaselle.

    VastaaPoista
  13. Mamatsu: Jos olet mailia laittanut, ei ole tullut perille!
    Paita tuli Poppydollista heti, kun vähän tuli aleen. En tiedä, onko siell noita vielä, koska aleprosentit ovat jo aika hyvät:)

    VastaaPoista