lauantai 3. maaliskuuta 2012

Farkulla kevääseen

Keväisin meillä kaivetaan esille koko talven päällä olleiden farkkujen tilalle
 vähän muunlaista farkkuvaatetta.
Tähän asti ainakin Neidin farkkuvaatteilla on ollut eniten käyttöä juuri keväisin.

Esimerkiksi erilaiset farkkumekot
ovat talvella usein liian tönkköjä pukea toppavaatteiden alle
ja kesällä ne taas ovat monesti liian hiostavia.

Farkkulappumekot ovat kestosuosikkeja.
Niiden ilmettä saa muutettua paidoilla ja sukkiksilla loputtomasti.


Muutkin farkkumekot kuuluvat suosikkeihin.


Farkkutakkia Neidillä ei ole ollutkaan hetkeen,
nyt sellainen saatiin second handina (kiitokset vaan S:lle!).
Neiti ilmoitti suoralta kädeltä, että sitä kuuluu kayttää sitten tyllihameen kanssa..


Viime kesäksi ostettu farkkuhaalari näyttää olevan vasta nyt sopiva
 ja sitä on nyt jo käytetty ahkerasti,
taitaa olla kevään suosikkiasu:)Farkkuhameitakin  löytyi kaapista..noh sanotaan että riittävästi.
Hameiden käyttö on tällä hetkellä Neidillä todella vähäistä,
joten ne jätettiin suosiolla odottamaan uutta tulemista.
Ja pari lähti odottamaan pääsyä uuteen kotiin.
Leveydestä mikään ei ollut edelleeenkään jäänyt pieneksi,
helmat alkoivat olla äidin makuun liian lyhyitä.


Kuuluuko farkku jonkun muunkin kevääseen?

20 kommenttia:

 1. Meilläkin! Farkkua löytyy oikeastaan ihan kaikissa muissa muodoissa paitsi farkkutakeista olen saanut yliannostuksen omassa nuoruudessa. En siis ole osannut ostaa sellaista tytöllekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, muistan kyllä nuo nuoruden farkkutakit:) Itselle en silloin sellaista halunnut, ehkä nyt onkin kiva tuo Neidin päällä nähdä:)

   Poista
 2. Ihania! Mulle kelpaisi "poikaversio" tuosta ekasta raidallisesta farkkumekosta, eli tuollaiset raidalliset shortsitlappuhaalarit olis kyllä ihanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuveljellä oli viime vuonna tuota samaa raidallista kuosia juurikin farkkulapparishortsit:) Minusta olen jossain tänä keväänäkin sellaisia nähnyt.

   Poista
 3. Meillä tytöt eivät ole löytäneet farkkua. Viimeisen vuoden aikana on tosin tapahtunut kehitystä tässä: pikkusisko löysi viime kesänä farkkushortsit ja esikoisella ryhmäpaine on pakottanut käyttämään farkkuja koulussa. Musta farkku eri muodoissa on ihanaa keväällä ja kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä farkkua on ollut aina jossain muodossa, farkkuleggarit ovat olleet Neidin talven perusvaruste. Välillä siitä tykätään vähän liikaakin ja oltaisiin lähdössä farkussa parempaankin menoon..

   Poista
 4. Neiti Pinkki ei oikein farkusta välitä - hän ei housuja käytä oikeastaan ollenkaan (sasti sitten farkkuja). Yksi ohutta farkua oleva röyhelöhelmainen mekko on, ja siitä tykkää kyllä. Mitään tönkömpää farkkukangasta hälle on turha tarjota.

  Kivan näköinen tuo viimeinen farkkuhaalari =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on hamekausi menossa, meillä taas housukausi, paljon ei talven aikana ole hameita näkynyt arkena. Mutta näyttää kevät tulut Neidinkin mieleen, kun kuluneella viikolla kaipailtiin jo vaihteeksi hameitakin. Tönkköjä farkkukankaita meilläkin inhotaan.

   Poista
 5. Lappumekot ovat tosi kivan näköisiä!
  Meillä farkkua on kesään vaan parina hameena... ja tietty perusfarkkuina, jotka ovat kesällä pääosin pussittavaa mallia. Talvella mennään farkkuleggareilla. Yksi farkkutakkikin kävi meillä kääntymässä, mutta ei ollut meidän juttu. Itsekään en ole kovin farkkuihminen hameita ja farkkuleggareita lukuunottamatta, niin ehkä siksi neidillekään ei ole niitä paljoa kertynyt.

  Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappumekoista minäkin tykkään.
   Meillä tuota farkkua on paljon varmaan siksi, että itse olen taas kovastikin farkkuihminen, omasta kaapista löytyy farkkua jos jonkinlaisena versiona.
   Farkkutakeista en kovasti itse pidä, mutta Neiti innostui siitä ja onhan se hänelle kiva.
   Aurinkoista viikonloppua sinne myös!!

   Poista
 6. Tuo tyllihame + farkkutakki yhdistelmä on loistava! Just eilen ihailin Skanssin Benettonilla kevään/kesän haalareita. Oli muuten hyvännäköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minutsakin tylli ja farkkuhame ovat kivan rouhea pari;) Joskin tuo kuva on ihan kamalan epäonnistunut, malli kun ei siinä asussa ehtinyt tallentua kameralle..En ole vähään aikaan Skanssiin ehtinyt, pitään ensi viikolla mennä tsekkaamaan uusi DPAM ja samalla sitten Benetton..Vaikka mitäänhän meille ei pitäisi kyllä tulla:)

   Poista
 7. Kuuluu, meillä tosin pidetty pehmeitä farkkuja ja leggareita paljon talvellakin, kun itse tykkään rugbyista paljon niin ne kaipaa musta farkkua viereen.

  Meilläkin on tuollainen farkkuhaalarishortsi-juttu odottamassa kesää, tosin sukkisten ja pitkäöhihaisen kanssa puettu kyllä talvellakin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin farkkuleggarit ja lötköfarkut ovat olleet talvella ahkerassa käytössä (melkein uniformuna..) ja juurikin esimerkiksi rugbyn kanssa. Muut farkkuvaatteet ovat kyllä talven pysyneet tiukasti kaapissa.

   Meilläkin tuo haalari on ollut nyt jo käytössä sukkisten ja pitkähihaisen kanssa, ihan noin kevyesti sitä ei vielä olla asustettu:)

   Poista
 8. Onpas ihania :) Millillä on käytössä paljon farkkuja, farkkuhameita ja muutama farkku liivari... mutta ne pitkälti on alaosissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Meillä talvella farkkua on paljon juuri alaosassa, jotenkin "yläosa-farkku" kuuluu enemmän kevääseen.

   Poista
 9. Kauniita ovat ja ole hyvä vain. Ihanaa,että uusi käyttäjä löytyi. Meillä ei löydy kuin yksi farkkumekko...muistaakseni.
  Jälleen pienin kipeä. Ei oikein ajatus äidillä luista:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos vaan kovasti kaikista ihanuuksista;) Neiti on ehdotellut äidin vaihtoa, oma äiti ei kuulemma ollenkaan osaa ostaa mitään NIIN ihanaa!! Kurja kuulla, että teillä taas sairastellaan, koittakaahan nyt parantua pikaisesti! Voimia äidille, kyllä ne ajatukset siitä taas alkaa luistamaan!

   Poista
 10. Farkku kuuluu kevääsee! Misti ei jalkaansa muuta laitakkaan kuin farkut, kesät talvet. Mutta farkkumekot ja hameet on kevään ja kesän merkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkuilla meilläkin paljon kuljetaan ympäri vuoden, mutta kyllä myös minusta nuo farkkumekot tekee kevään:)

   Poista