maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viime kesän pliseerit

Tämän vuoden Gufon mallistossa on
ihania valkoisia ja sinivalkoisia
pliseerattuja mekkoja ja tunikoita.
Kovasti meidän niitä tekisi mieli..

Kurkkasimme kuitenkin ensi omaan kaappiin ja hyvä niin.
Viime kesän ehdottomat suosikit,
pliseeratut mekko ja tunika,
ovat edelleen sopivat.
Ja sopivan samanhenkiset, kuin tämän kauden ihanuudetkin,
joten näillä mennään myös tuleva kesä.


Sovituskuvia luvassa, sitten joskus kun malli on taas yhteistyökykyinen..


Näihin on kerrankin ostettu myös vähän asustetta,
panta on superkaunis, pikantti yksityiskohta,
joka kruunaa asun.
 Kyllä ne Italialaiset vaan osaa:)Alelistalle ne tämän kesän pliseerit kyllä pääsivät,
sekä äidin että Neidin:)


20 kommenttia:

 1. On kyllä ihqudaa, ihanaa, oih ja voih, niin tyylikästä ja TEIDÄN NÄKÖISTÄ ja neiviä ja marinea ja luxusta ja ihanan kallista ja diipa daapa.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunnit! Tässä iässä onkin kiva, kun käyttöikä alkaa olla hieman pidempi :)
  Panta kyllä kruunaa asun !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo kieltämättä kauniit ovat, vielä kauniimmat päällä. Koitan jossain vaiheessa saada niitä sovituskuvia..nykyään tosiaan vaatteet eivät mene pieneksi samaa tahtia, joka kyllä on kivaa, tulee sitä käyttöikää (ja kertoja) paljon enemmän.

   Poista
 3. Noi on ihania. Mikä koko teillä on tunikassa? Mä löysin juuri tummansiniset caprit meidän vastaaviin pliseerattuihin tunikoihin ja soviteltiin eilen. Voi kun noita pääsisi pian käyttämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunika on kokoa 10, onneksi viime vuonna otin sen kasikoon sijaan, kasista ei varmaan enää pituus tunikassa riittäisi. Meilläkin tuon kanssa oli viime vuonna tummansiniset caprit (ja välillä farkkucaprit). Housuosastoa ei olla vielä inventoitu, joten voi olla, että sellaiset tarvitaan. Millaiset ja mistä teille tuli?
   Älä mjuuta sano, olisi ihanaa päästä jo kevyempiin vaatteisiin!!

   Poista
 4. Ihanat nuo on, meillä on tuo tunikaversio jemmassa ensi kesään, mutta alaosa vielä etsinnässä. Ja tuo panta on kyllä upea lisä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat:) Meille tuo tunika tuli settinä tummansinisten shortsien kanssa, mutta alaosa oli vielä viime vuonna liian iso (veikkaan, että on edeleen, olivat sen verran leveää mallia). Meillä tunikaa pidettiin tummansinisten caprien ja farkkucaprien kanssa ja minun silmääni näytti kivalta. Panta on ihana! Gufolla on aina näitä ihania asusteita, harvoin niitä raaskin normihinnalla ostaa ja aleen niit harvoin jää. Tämä oli pakko ostaa, kun matsaa kahden jutun kanssa:)

   Poista
 5. Meillä mekko, panta ja rannekukka odottaa kesää ja minä niiden pitoa malttamattomana. On ne edeelleen niin ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat on, tillä onkin upa setti, kun on se rannekukkakin..(vähän se jäi kaivelemaan..;) )

   Poista
 6. Sanni: Meille tuli Gufon raidallisen topin kaveriksi tummansiniset satiinicaprit Nextiltä. Sopi ainakin siihen tosi hyvin ja ei ollut hinnalla pilattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, meillä on todennäköisesti ne setin omat shortsit vielä liian isot (ja minun makuuni sittenkin ehkä liian lyhyet). Sellainen satiini sopisi juurikin tuon kanssa. Muistatko mallia tarkemmin?

   Poista
 7. Näyttävät kovasti raikkaalta ja mikäs sen parempaa kun saa jo tokana kesänä käyttöön, meillä on sama panta ja rannekukka siihen raidalliseen mekkoon kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkaita molemmat todella ovat! Oikeasti on kivaa, että vaatteet menevät nyt pidempään. Toisaalta osaan kyllä ehtii jo kyllästyä ja tavaraa kertyy kaappiin ihan liikaa, kun kuitenkin tekee mieli aina osaa jotain uutta.. Panta sopii sen raidallisen mekonkin kanssa hienosti. Rannekukka jäi vähän harmittamaan, Saija ehti sen ekana napata alesta;) Mutta loppujenlopuksi luulen, ettei se olisi ollut meidän neidin juttu, on sen verran reipas neiti, ettei olisi tainnut kauaa säilyä puhtaana/tallessa.)

   Poista
 8. Oi, ihanat :) Sinisen ja valkoisen yhdistelmä on ihana, niin raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sinivalkoinen on kyllä ihana ja minusta vaan niin kuuluu kesään!

   Poista