maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hahmojen hyökkäys

Meillä ei ole juurikaan ollut mitään hahmovaatteita lapsilla eikä kyllä aikuisillakaan.
Itse en niistä kamalasti pidä eivätkä lapset juuri niitä ole pyydelleetkään.
Ja jos ovat pyytäneet, yleensä sukat ja yöpuvut ovat riittäneet tyydyttämään hahmotarpeet.

Tämä kevät on ollutkin jotenkin poikkeuksellinen tässä asiassa.

Ensin alkukeväästä Isoveli bongasi H&M:llä hauskan Simpson -aiheisen T-paidan ja se ostettiin, sen jälkeen niitä on tullut samaisesta kaupasta useampikin. Ja ne ovat olleet tietysti niitä kaikkein käytetympiä paitoja:)

Kuvaavaa on ehkä se, että koitin kaivaa Isoveljen kaapista Simpson -paitoja kuvattavaksi, sieltä ei löytynyt yhtään, puhtaan pyykin pinosta löytyi tämä yksi.


Loput ovat pojan matkassa, hän lähti lomailemaan
(tarvitsee kuulemma hermolomaa pikkusisaruksistaan viikon kesäloman jälkeen)
määräämättömäksi ajaksi tai ainakin viikoksi Isoäidin luo.
Matkaan oli pakattu siis ne kaikki puhtaat Simpson-paidat.
Eikä sitten juuri muuta.

Pikkuveli on edelleen kova Muumi-fani ja hän bongasi myös itse Lindexillä muumivaatteita keväällä ja tottakai ne piti saada.

Kun tarhan V:kin tykkää Salamasta ja sillä on Salama-paita.
Mä tykkään Muumeista ja mulla pitää olla Muumi -paita.

No nyt meillä on hahmovaatteita
vaikka isommallekin poikaporukalle:)


Odottelen nyt mielenkiinnolla,
 minkä hahmo Neiti keksii haluta.
Hello Kitty on jo vähän passé,
Paul Frankia vähän onkin jo,
mutta kyllä varmaan joku uusi pian keksitään..

TYKÄTÄÄNKÖÄ TEILLÄ HAHMOISTA VAATTEISSA?

26 kommenttia:

 1. Meillä oli ennen erilaisia hahmovatteita, just siksi että lapset niitä itse halusivat. Pojat tykkäsi Nalle Puhista, Mikki Hiirestä, Spidermanista ja Autot hahmoista, mutta juuri tällä hetkellä ei taida olla yhtään hahmoa vaatekaapissa! Sarallakin oli vauvana pari söpöä Hello Kitty vaatetta H&M:stä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, vielä viime vuonna Legon StarWars aiheiset vaatteet olivat meillä tosi kova juttu! Ne olivat minunkin mielestäni aika kivoja :-)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. No niin, uudelleen vähän vähemmillä kirjoitusvirheillä, toivottavasti:) Mä olen varmaan aina ollut se tiukkisäiti, joka ei ole suostunut mitään hahmojuttuja ostamaan:) Ei vaan, ehkä meille olisi tullut, jos ei ne sukat, kalsarit ja yöppärit olisi riittäneet. Eivätk nuo lapset niin kovin niitä koskaan ole pyytäneetkään. Hello Kittyä Neidillä on ollut, samoin pari noita Lego Star Warseja on ollut (sen unohdinkin!)

   Poista
 2. Meillä ollaan pystytty pahimmat hahmohyökkäykset välttämään. Alkkareissa, satunnaisissa T-paidoissa ja yöppäreissä niitä on jonkun verran ollut ;-D
  Hello Kitty ei onneksi tyttöönkään koskaan oikein iskenyt, joten siitäkin vaiheesta päästiin yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin tainnut tästä samasta aiheesta joskus postata (ja minä muistaakseni siellä kommenttilootassa julistin, ettei niitä ainakaan meille tule..)
   Olen tyytyväinen, että näin kauan ollaan pystytty kutakuinkin hahmot välttämään, jotenkin minusta ne sopii paremmin sinne yöpukuihin, kuin arkivaatteisiin:)
   Heh, Hello Kitty oli meillä ensin se äidin juttu, olen niin vanha, että Hello Kittyt oli pop omassa lapsuudessani ja kun niitä tuli Neidin vauva-aikana, innostuin ihan:)

   Poista
 3. Meillä minä olen vähän hurahtanut tiettyihin Monnalisan hahmovaatteisiin. Toivottavasti minun innostus ei tästä pahene ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on niitä ihania vaikka kuinka! Meille ei ole Moonalisaltakaan eksynyt kuin niitä Bambeja.

   Poista
 4. Pinkki oli pienempänä kauheesti sen yhden kissan pään perään... joten mulla on pitkään jo ollut totaalinen hahmo-ähky ;) Nyt tosin tuli Nextiltä tilattua Star wars paita esikoiselle (on muuten tosi kiva ja värikäs poiketen yleisestä sw-linjasta), ja voisin hälle hankkia myös Angry birds paidan, jos kävelisi vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli sen kissan kanssa tosiaan vähän toisin päin, äiti taisi olla enemmän innoissaan, joskin ei meillä niitäkään juuri muualla kuin yöppäreissä ja pinneissä ole ollut.
   Katselin samaa Nextin Star Wars -paitaa myös, se oli tosi kiva, mutta se ei just nyt kuulemma ole pop Isoveljellä, vaan Simpsonit kelpaa:)

   Poista
 5. Meillä on ollut muutama Cars-paita ja Spidermania sekä Star Warsia. Nuo hahmovaatteet muuten menevät hyvin kaupaksi Huutiksessa, vaikka olisivat enemmänkin käytettyjä :)

  Nöpöllä tietenkin Hello Kittyä. Olen myös tykännyt hänellä Disneyn Bambista ja Prinsessat taas ovat hänestä itsestään kivoja.

  Isommilla lapsilla oli pieninä Hello Kittyä, Muumeja ja Nalle Puhia. Tuntuu että heillä oli ihan eri suosikit kuin nykyisin on. Meidän pikkuiset ei ole koskaan oikein fanittaneet paitoihin asti Nalle Puhia tai Muumeja, toisin kuin nuo isommat aikoinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo, että menevät hyvin huutiksessa kaupaksi en olisi kyllä uskonut! No enpä ole koskaan katsellutkaan sillä silmällä;)
   Heh, meillä menee siis just toisin päin, isommat eivät ole juuri muumeista tms, välittäneet ja pikkuveli nyt sitten taas on kovinkin niiden perään.

   Poista
 6. Meillä on muutamia. Star Warsia etupäässä. Miestä pyysin tuomaan viimeisimmältä Lontoon reissulta Nextiltä pojille muutaman t-paidan sellaisella kuvituksella, jota hän itsekin voisi pitää. Viestinnässä oli jotain vikaa ja tuliaisina oli Star Warsia, Transformerseja ja yksi sellainen jota olin ajatellut. Mutta pojat tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Legon Star Warseja meiltäkin löytyi jokin aikaa sitten pari, nyt ne ei ole taas pop.
   Heh, minä en voisi edes pyytää mieheltä tuollaisia tuliaisia, takuulla ei viestintä olisi riittävää;) Mutta tosiaan, pääasia, että lapset tykkää!

   Poista
 7. Meillä lapset ovat aina tykänneet hahmovaatteista. Poika haluaa "ostaa" kaikki näkemänsä hahmovaatteet. Kun kysyin, mistä tykkää eniten, niin heti tuli vastaus, että Puuha Petestä. Ko hahmoa ei ole vielä vaatteissa kuitenkaan näkynyt. Yksi Lindexin hihaton muumitoppi ja carspaitoja löytyy. Keskimmäinen rakastaa kaikkia eläin- ja LPS aiheisia kuvia vaatteissa. Onneksi on olemassa pikkareita, joissa näitä mieltymyksiä voi toteuttaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaan ennen tätä pääasiassa riittänyt ne alusvaatteet, mutta nyt on varsinkin Pikkuveljellä eri ääni kellossa..Muumeja on käytetty ihan koko ajan siitä asti, kun ne ostettiin:)
   Ja olen todennut tulleeni vanhaksi, kun en jaksa enää ihan niin jyrkkä olla periaatteissani..

   Poista
 8. Meillä K tykkää hahmoista, minä en... kompromissina niitä hahmoja sitten onkin alushousuissa ja yöppäreissä. Yksi Kitty-mekko oli pakko kesään hankkia, kun toinen niin kaupassa vaati... Ja joka kerta kun mekko on kaapissa, niin se jyrää pikeemekot mennen tullen (valitettavasti). Mutta eikö se kuitenkin ole pääasia, että ne muksut viihtyvät vaatteissaan (ja äidin silmiä ei ihan hirveästi säre) ;)

  Laitan sulle mailia treffeistä, meillä putkiremontti sotkee aikatauluja ja jossain vaiheessa lähdemme vähän evakkoonkin... mutta siitä lisää viestissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, onneksi on nuo kaikki yöppärit, pikkarit ja sukat, joilla voi tosiaan sitä kompromissia koittaa tehdä:) Ja sama täällä, inan turha kuvitellakaan, että pikkuveli laittaa muuta kuin Muumi-paitoja tänä kesänä päälle:)
   Viestiä en ole vielä saanut.

   Poista
  2. Juu et olekaan, kun laitoin sen vasta nyt :) Pari reissua piti eka varmistaa, etten anna sulle vääriä päiviä.

   Poista
  3. Ok, nyt tuli perille, vstailen pikapuoliin!

   Poista
 9. Meillä neidillä ei erityisesti iske mitkään hahmot.Mitä enemmän bling blingiä, sitä parempi. Esim. Monnalisan bambipaita on ihan ykkönen. Pienenä oli hello Kitty in. Keskimmäisen kohdalla kaikki kiva on cars-jutut. Aina haluaisi hahmo-paidan ja minä..no,haluaisin nähdä pojan päällä vähän muutakin:) Pienimmällä toiveita ei vielä ole:)Äidin mielipide jyrää siis jossakin vielä:)
  Tusen tack paketista. Teille lähtee postia tänään:)

  Terkuin:Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa meidän Neidit olla aika samanlaisia, meillä myös tuo bling bling vie voiton:)
   Meillä Pikkuveli ei ole muuten ollenkaan innostunut noista autoista, taitaa olla Muumimies:)
   Kiva jos paketti olio mieluisa, innolla odotamme omaamme;)

   Poista
 10. Hih, hahmovillitystä odotellessa! Kyllä meillä tykätään tietyistä kuvista paidoissa, mutta tiettyjä hahmoja ei vielä ruinata.
  3vee Johannes haluaa kyllä useimmiten nykyään valita itse vaatteensa, housut on oltava farkut tai punaiset twillihousut ja on tietyt pari t-paitaa (ihan h&m perus teksti teepparit), jotka olisivat koko ajan päällä. Huvittavaa, ja mikäs siinä. Ihan kivoja nuo ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sitä sopii odottaa:)
   Meillä pikkuveli on selkeästi pienestä pitäen ollut enemmän hahmomie, kuin muut, aina hän on jotain kuvaa halunnut paitaan.
   Ai teillä on siellä oikein herrasmies, meillä tuo Pikkuveli olisi mieluiten pelkissä kalsareissa kelissä kuin kelissä:)

   Poista
 11. Heh, meillä tyttö kyllä katselee hello kitty vaatteita, mutta ei oo kertaakaan vielä pyytänyt ostamaan. Äidin inhokki tuo hello kitty :D
  Mut tuo haisuli settihän on kiva! Poitsulta löytyy haisuli pipo, tuommoisen haisuli setin voiskin kotiuttaa, jos vaan löytyy pienemmillekin. Täytyy käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti, vielä kun voit!! Vaikka itse Hello Kittystä tyttkkänkin, en sitä välttämättä paidoissa kaipaa, onneksi on kaikki pikkarit, pinnit ja yökkärit, niillä saa sitä kompromissia aika hyvin aikaan:)
   Haisuli oli tosiaan aika kiva, sopivan neutraali.

   Poista