maanantai 4. kesäkuuta 2012

Viimeiset Ellet

Keväällä vilahti Viivi&Viktorin uutikirjeessä tieto, että tämän kesän ELLEn mallisto on merkin viimeinen. Muistan miettineeni silloin, että voi hitsi, pitääkin hamstrata niitä oikein varastoon. Lilliksen uutiskirjeessä oli hetki sitten sama uutinen ja vasta nyt havahduin asiaan, ne tosiaan sitten loppuu kesän jälkeen:(

PÖH!


Näitä me todella jäädään kaipaamaan!

ELLEt ovat olleet Neidin vaatekaapin peruskivi koko 9 vuotta.
Kivan näköisiä, kohtuuhintaisia ja kestäviä. Mitoitus ollut aina passeli Neidille ja yksityskohdat kivoja.

Neiti tuli jo sairaalasta kotiin ELLEn vaaleanpunaharmaassa paidassa (joka on tallella, muttei näköjään löydyksissä) toukokuussa 2003:) Ekan kesän suosikkihousut löytyivät aarrelaatikosta ja ne ovat ELLEn -tottakai!

Joka kausi meille on tullut ELLEltä
perustrikoota (laatu ja mitoitus ihan huippua),
housuja (malli istuu täydellisesti hoikkeliinille),
mekkoja ja  hameita (arkeen ja juhlaan)
ja tietysti niitä ihanan kamalia (kuinka kukin tykkää..) lakkatakkeja.

ELLEn vaatteet ovat poikkeuksetta olleet niitä harvoja,
joista ei ole tarvinnut miettiä, kelpaako Neidille.  

Mitäs me nyt keksitään tilalle?

Nyt olen koittanut hamstrata varastoon kesän ihanuuksia
ja vähän seuraavaa kokoa.


Vielä ELLEä löytyy ainakin

JÄÄKÖ JOKU MUU KAIPAAMAAN ELLEÄ?

14 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa millaista mitoitusta nuo Ellen lakkatakit ovat ? En ole ikinä meille sellaista harkinnut, mutta tuo Viivin&Viktorin sivuilla oleva valkoinen alkoi näyttää tosi kivalta. Mietin vain sopiiko malli laiheliinille ( syksyllä 5 v, nyt n. 110 cm / 15-16 kg)

  Meille kotiutui viime viikolla ensimmäinen Ellen vaate ( tsin. tyllihelmamekko) ja oli kyllä tosi kiva. Harmi, ettei näitä sitten jatkossa saa, jos laatukin on hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olleet lakkatakit ovat olleet aika kaposia ja pitkiä, eli passaavat loistavasti hoikalle lapselle! Tuo valkoinen Viivin&Viktorin valikoimissa oleva takki on minustakin tosi kaunis, Neidille se ei valitettavasti kelvannut:(
   Ellet ovat kyllä tosi kivoja ja on tosi harmi, ettei niitä jatkossa enää saa:(

   Poista
 2. mitä ihmettä? meillä on kummallakin tytöllä ollut elleä, paljon kirppiksiltä :) tosin keskimmäinen on ollut niin pyöreä ettei ole kaikkia käytetty vaan jemmattu :) pikkusisko onkin sitten pieni ja hoikka, ja saa kaikki ihanat mitä laatikoihin on jemmattu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, samanlainen reaktio oli itsellänikin kun ekaa kertaa uutiskirjeen luin! Ellet ovat kyllä mitoitukseltaan juuri hoikalle parhaita!

   Poista
 3. Ihan uusi tieto mulle! Meillä on aika ajoin ollut Ellen trikoopaitoja ja hameita, ei juuri muuta. Laadukkaita ovat kaikki olleet ja samaa mieltä, että sopivia hoikille lapsille :). Harmi, ettei uusia mallistoja enää tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viivi&Viktori uutiskirjeestä minäkin asiasta ensimmäisen kerran luin. Mitoitus on kyllä ollut ihan paras hoikalle lapselle!

   Poista
 4. Mä oon kanssa tykännyt Ellestä tosi paljon ja harmi, kun loppuu :o( Onneksi vielä on Mayoral & Kenzo, jotka on muut suosikkimerkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi harmi, mekin olaan siitä tykätty kovin. Mayoralista ei olla koskaan oikein kunnolla innostuttu, joku kiva heillä aina mallistossa on, mutta ei samalla tavalla, kuin Ellellä. Ja Mayoralissa on vähän alkanut ärsyttämään ne toisilta merkeiltä kopsatut ideat..Tosin pojille Mayoralia meillä on enemmän ollutkin:) Ehkä pitää nyt koittaa tutustu vähän tarkammin siihenkin. Tuo on totta, onneksi on Kenzo! Niissä mallistoissa on monesti ollut myös tosi kivoja juttuja, mutta niistäkin osa menee vähän yli, Elle on ollut sopivan neutraali;) Ja Kenzolla ei mitoitus ole ihan samaa, ainakin trikoissa on monesti leveyttä turhaan ja pituutta liian vähän meille. Nyt teidän kauppiaiden pitää myydä meille ELLElle joku korvaaja:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kummassakaan uutiskirjeessä ei mainittu syytä asialle, koitin netistäkin asiaa kaivella (ekana minullakin sama kysymys nousi mieleen) tuloksetta. Mahtaisiko Pirjo tai joku muu tietää?

   Poista
 6. Elleä jää kyllä kaipaamaan:( Erityisesti lakkatakkeja. Niitä on ollut meilläkin toosi monta ja onneksi sopiva on vieläkin. Olisin tilannut V&V:n jättipakettiini valkoisen lakkatakin. Mietin vaan mitoitusta ja ajattelin koko 10 olevan liian nafti meidän neidille. Lakkatakithan kuitenkin ovat olleet reippaan kokoisia vaatteita, muihin elleihin verrattuna.

  Terkuin:Sanna

  VastaaPoista
 7. Elleä kyllä tosiaan jää kaipaamaan, olisi mukava tietää, miksi näin kävi!
  Olen koittanut kaupitella juuri tuota lakkatakkia Neidille, mutta tällä kertaa se ei valitettavasti kelvannut:(

  VastaaPoista
 8. Onneksi noita liikkuu aina käytettynäkin ja ainakin parin lapsen jälkeen on vielä ehjää ja nukatonta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eivät ne ihan heti vielä onneksi maailmasta lopu! Ja laatu on tosiaan hyvää, kestää kyllä parin-kolmen tytön käytön ilman merkittävää kulumista. Ja Elleissä on se hyvä puoli, että perusmallisto on ollut vuodesta toiseen aika samanhenkinen, joten niissä ei niin helposti aikakaan näy.

   Poista