maanantai 15. lokakuuta 2012

Kevääksi

Olen nyt jotenkin intoutunut ostelemaan lapsille ulkovaatetta jemmaan tuleviin kausiin ja teinkin taannoin Zalandosta löydön Pikkuveljelle ensi kevääksi.
 
Mini A Turen anorakkimallista välikausitakkia kokeilimme viime keväänä ja totesimme sen ennakko-odotusten mukaisesti liian hankalaksi pukea päälle vauhdikkaalle pienelle miehelle.

Mini A Turella on todella kauniin mallisia ja värisiä vaatteita ja bongasinkin anorakkipettymyksen (toivoin niin, että takki olisi toiminut pikkumiehellä, se on niin kivannäköinen..) 
jälkeen mallistosta takin (Wilbur) , joka ei ole anorakkimallia.

Takkia on ollut nyt syksyllä aika monessa paikassa myynnissä kivassa alessa ja löysin sopivaa kokoakin parista paikasta parissa värissä. Viime kevään anorakkimallinen takki oli Taupen värisenä ja väri oli tosi kiva. Olin jo ostamassa taupea takkia, kun huomasin Zalandolla saman takin kauniissa sinisen sävyssä (värillä on nimikin, mutta en nyt sitä muista ja laput olen jo jonnekin kadottanut..) ja ihan superhalpaan hintaan. Etsintöjeni halvin tarjous oli muistaakseni 55e ja Zalandosta takin sai 40eurolla. Ei paha.

Zalandon toimituksista ja varsinkin asiakaspalvelusta on viime aikoina monessa blogissa keskusteltu.
 Meidän paketti saapui viikossa, eikä sen suhteen siis ongelmaa ollut.
Asiakaspalveluun jouduin soittamaan, kun en osannut lukea laskun ohjeita..
omaa tyhmyyttäni siis.
Mutta sain erittäin ystävällistä palvelua ja nopeaa sellaista:)


 
 
Takkia soviteltiin tuttuun tapaan kotiasussa eli kalsareissa :) Takki on mukavan reilu, ei kuitenkaan mikään jättimäinen, voisin veikata, että on juuri passeli keväällä.
Viimekeväinen anorakki oli kokoa 104cm ja oli alkukeväästä jo aika nafti.
Poika on kasvanut kovasti kesän aikana ja koska ajatus oli ostaa takki tulevaksi kevääksi,
otin kokoa 122cm. Tuntuu aika hurjalta!
Taitaa Pikkuveli mennä kohta isosiskon ohi, vaikka ikäeroa on 5 vuotta..
 
 
 
Vaalea, murrettu sininen on tosi kaunis sävy,
mutta totesin, että asustaminen ei tule olemaan taaskaan helppoa
(Ver de Terren Shadow -haalarin asustaminenkin on vielä "vähän" vaiheessa..).
 
Meillä on ollut viime aikoina aika paljon raikkaita perusvärisiä välikausivaatteita ja asuteet ovat myös sen mukaisia, löytyy paljon turkoosia, ruskeaa ja vihreää.
Ei siis juuri mitään, mitä tämän kanssa menisi.
Mutta onneksi kevääseen on vielä aikaa:)
 
Ehkä pitäisi koittaa vaihteeksi keskittyä asustamaan
 noita olemassaolevia talvivaatteita..
 

13 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä niin kaunis väri, miellä on samaa väriä jemmassa kevääseen ;) Mullakin on mennyt aina tilaukset hyvin tuonne zalandoon ja toimitus on ollut nopeaa, mutta harmillisen huonoja kokemuksia oli osunut kyllä joidenkin kohdalle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on todella kaunis! Ai teilläkin on sama, on kyllä kiva tuollaisille vaaleille pikkupojille:)
      Mä vähän jännäsin tuota Zalandon tilausta, kun juuri tilattuani tuon takin, oli monessa blogissa niitä ei-niin-kivoja kokemuksia. Mutta onneksi kaikki sujui hyvin.

      Poista
  2. Minä ostin pojalleni samanvärisen anorakin keväällä ja meilläkin sen käyttäminen on ollut vähän niin ja näin. Takki olisi helpompi joten täytyypä käydä kurkkaamassa Zalandon sivuja. Tuon kauniin värin nimi on Light Indigo ja minä olen yhdistänyt siihen beigeä. (Täältä löytyy kuvia: http://pikku-hiiri.blogspot.fi/2012/04/pienemman-pojan-valikautta.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että teillä oli tämä sama väri siinä anoraksiaa. Meillä se anorakkimalli ei todellakaan toiminut, ensinnökin pukeminen oli tuskaa ja toiseksi se kaula-aukko oli liian korkea ja poikaa "ahdisti":) Kiitos tuosta väritiedosta, niinhän se olikin:)
      Beigeä minäkin ekana ajattelin, pitääkin käydä kurkkimassa teidän asusteet!

      Poista
  3. Tosi kaunis tuon takin väri!

    Meidän Zalando tilaus antoi vähän odottaa itseään, mutta kun sitä tiedustelin niin asiakaspalvelun vastaus tuli melkein hämmentävän nopeasti. Yhdet kengät kolmesta jäivät tilauksesta pois kokonaan ilman ennakkoilmoitusta, mutta onneksi Hullareilta löytyi nyt korvaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo MaTin sininen on kyllä kaunis!
      Harmi kuulla, että teillä ei Zalandon tilaus mennyt ihan putkeen. Sama kokemus minulla, asiakaspalvelun toiminta oli tosi nopsaa!

      Poista
  4. Meillä oli viikonloppuna poikien koekäytössä just nuo saman väriset ja malliset takit. Ne on IHANAT!!! Housut ja kintaat meillä on reiman keväiset vaalean harmaat. Pipoksi tuli rodinin vihreä pohjainen pupu toiselle (ei ehkä täydellinen, mut menee) lisäksi haluaisin rodinin karttapipon, mutta ei niitä enää mistään saa ja aarrekidin rannalle-pipo kävis, mut ei kans meinaa löytyä. Yks mitä mietin on oikukkaasta harmaa pipo valkoisella tähdellä. No, tulee pipoja ens keväänäkin, mut jos löydät täydellisen, vinkkaa! ;)
    Mutta aivan ihana takki ja väri kyllä on ja malliikin mitä parhain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä on samat, kivaa:) Takki on kyllä tosi kivannäköinen! Karttapiposta minäkin vähän haaveilen, mutta se taisi tosiaan mennä jo:) Vaalea harmaa menee varmaan tuon kanssa tosi kivasti. Olisi kiva nähdä vilaus teidän asustuksesta;) Koitan jotain tähyillä ja ehkä tännekin sitten koota kevääksi jotain tuon ympärille.

      Poista
    2. mun blogista löytyy tunnisteella MaT tms, ja viime viikonloput "Tired in Tampere" tms postauksessa takit oli jo koekäytössä. Yks postaus missä ovat reimojen kanssa on Mat ja Reima tms. :D T: väsynyt äiti
      Mulla on hankinnoissa pieni suvantokausi, joten tuumiskelen ens välikauden pipoja ihan täysillä. :D
      Tykkään ihan siitä rodinin pupupiposta, kun se tuo asuun vähäsen väriä. Nyt muistin Lastenpuoti Kuplasta löytyvän Oikukkaan pipon, harmaan, jossa on valkoinen tähti. hmm.
      Niin ja himoitsisin takkien kaveriksi jotkut varrelliset, vaalean harmaata nahkaa olevat tennarit. Olis hianot! mutta meillä taitais oikeasti olla käytännöllisemmät jotkut harmaat goret...

      Poista
    3. http://hupulaiset.blogspot.fi/2012/08/mat-ja-reima.html

      tuosta linkistä asujen sovitukset. Alun reiman sivuilta napatut kuvat eivät näy enää, mutta alempana on omia kuvia, jotka näkyvät.

      Poista
    4. Kiitos näistä vinkeistä, harmaata en jotenkaan osannut ajatellakaan, mutta sehän näytti tosi kivalta! Pitää pistää mietintään, onneksi ihan vielä ei ole kevät;)

      Poista