lauantai 9. maaliskuuta 2013

Bling Bling

Neiti luistelee edelleen ahkerasti ja valmennusryhmän tytöillä on nyt suurinta hottia, kaikki mikä kimaltaa. Mitä enemmän bling blingiä, sen parempi:)

Kisoissa välttämättömän kimallelakan lisäksi on nyt keksitty Bilteman tarratimantit.ja lahkeessa pitää olla bling blingiä,
mitä enemmän, sen parempi tietysti.

Ja toki muuallakin pitäisi kimaltaa, ja kovasti. Housuihin kuuluvia paitoja, shortseja ja harkkatakkeja kinutaan päivittäin, tai ainakin sellaisina päivinä, kun on harkat. Vielä ei tyhmä äiti ole raaskinut koko serviisiä ostamaan.

Suuri harmi oli alkukaudesta se, kun uusia luistimia ei voitu valita pelkän ulkonäön perusteella. Edeoissa olisi ollut kärjessä pieni timantti, ja Kiira Korpikin luistelee Edeoilla. Neidin jalkaan ne eivät harmiksi sopineet.


kuva lainattu täältä
 
Tämän kauden kisat on kisattu ja kaksi kautta palvellut kisapuku on nafti.
Ensi kaudeksi tarvitaan siis uusi puku ja sen suunnittelu on aloitettu jo.


Lähtökohta on tietysti se, että uusi puku kimaltaa ja paljon, vaikka äiti on koittanut selittää, että ei ne paljetit ja muut hörsöt sieltä jäältä niin kovin kauan näy..

 Olisiko hyviä paljetinompeluvinkkejä?
Minulla ei taida olla kesällä vapaa-ajanongelmia..:)
 
Aurinkoista viikonloppua!
 

8 kommenttia:

 1. Meillä laitettiin tänään neidille ekaa kertaa kynsilakkaa. Todellinen prinsessa asuu meillä, kun eka kommentti oli kaunista ja kimaltavaa, joten voi olla meilläkin paljetit jossain vaiheessa kova sana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sulla on kyllä niin mittavat kynsilakkavarastot, että neidillä on aikamoiset onnenpäivät;) Kyllä se bling bling taitaa kaikkia tyttöjä jossain vaiheessa viehättää;)

   Poista
 2. Vau, mitkä housut!
  Ompeluvinkkejä ei ole antaa, olen tosi huono noissa. Ja voimistelupukuihin niitä on kiinnitetty onneksi vain liimalla. Nykyinen valmentaja tekee helpotuksekseni kaikkien tyttöjen (joo, heitä on 24!) kisapuvut itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on kyllä aika näyttävät;) Kaikilla tytöillä on eri kuosi, mutta säihkettä yhtä paljon.
   Ehkä tuollaisia liimallakiinnitettäviä meidänkin pitää katsella, paljettien ompeleminen ei kuulosta kyllä kovin houkuttelevalta.. Teillä onkin hyvä tuuri, ihan kaikki valmentajat eivät varmaan moiseen hommaan ryhdy..

   Poista
 3. Mä olen kyllä samaa mieltä teidän neidin kanssa, että jääprinsessalla saa olla "bling bling"iä. Ja mä ainakin näen katsomoon asti, jos jollain on esim sormikkaissa strasseja. ;-) Voimistelussa on vielä enemmän kimallusta kisoissa. Tyttö juuri tänään sanoi päiväleirin jälkeen, että heidän kisapukuihin tulee vain pari sataa strassia tms ja isompien (11v) puvuissa on pari tuhatta... (Tytön joukkueessa valkut eivät valitettavasti niitä kiinnitä, vaan äidit...) Lucky Skatessa muuten myydään silitettäviä strassilajitelmia. Mä ostin sieltä pienen silitettävän strassiluistimen ja sen silittäminen oli ainakin helppoa. Ymmärsin, että strassilajitelma on samalla systeelmillä, mutta kuvion saa suunnitella itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no kyllä sitä bling blingiä tietysti pitää olla;) Joskin mun varmaan pitää hankkia uudet rillit, kun en kertakaikkiaan näe, onko kimallelakkaa riittävästi vai ei;)
   Olen vähän vilkauillut niitä voimistelujuttuja ja tosiaan niissä taitaa olla vielä enemmän kimalletta. Nuo paljettimärät kuulostaa aika hurjilta!!! Jotai silitettäviä juttuja meilläkin on ollut, pitääkin tutustua, millaisia niitä oiekin tuolla Lucky Skatessa on, luulin, että ne on vaan niitä valmiita kuvioita. Se ehkä helpottaisi hommaa..

   Poista
 4. Onpas hienoja luistelukuvioita! Ja komeat on bling blingitkin :)

  Meillä Matsu aloitti sen joukkuvoimistelun, kauhulla odotan niitä vuosia jolloin noita pukuja itse pitää ommella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne kuviot alkaa näyttämään jäällä aika hienoilta:)
   Voi, joukkuevoimistelussa taitaa olla myös aikamoiset kasat bling blingiä puvuissa, kivaa puuhaa siis tiedossa sielläkin:)

   Poista