torstai 28. maaliskuuta 2013

Mustalla ei voi mennä vikaan

Olin jokunen viikko sitten Pomp de Lux kutsuilla
kiitos vaan emännälle lämminhenkisistä kutsuista ja erityisesti siitä jumalaisesta Red Velvet -kakusta!

Minusta tämän kauden mallisto näyttää tosi kivalta ja kuvittelin, että meille tulee sieltä vaikka ja mitä juttuja. Koska olin menossa kutsuille ilman lapsia, kutsuja edeltävänä iltana kävimme katsastamassa Neidin kanssa malliston. Tuomio oli tyrmäävä, ihan kamalia, mitään ei tarvitse ostaa, tai siis ei SAA.  

Lähdin kutsuille siis sillä ajatuksella, että ostan vaan sitten Pikkuveljelle juttuja. Neidille on turha mitään katsoa, koska mikään ei kuitenkaan kelpaa. Tyttöjen juttuja oli kuitenkin esillä huomattavasti enemmän kuin poikien ja jotenkin vaan se askel suuntasi sinne tyttöjen rekkien luo koko ajan..

Mallistosta löytyi yllättäen siis minulle yllätyksenä, olin etukäteen ilmeisesti tutustunut vähän hätäisesti mallistoon joitakin kivoja juttuja MUSTINA. Kapeita housuja/leggareita, jotka on todettu jo parin vuoden kokemuksella loistavan mallisiksi, löytyi nyt mustina, samoin kaunista toppia, jossa kiva painijamallinen selkä, materiaali ohutta neulosta, jossa ekstrana vielä glitterlankaa mukana. Vaikka olimme sopineet, että en osta mitään, päätin ottaa riskin.. Musta kelpaa meillä nykyään lähes poikkeuksetta. 
Niin kävi nytkin,
tässä ekan kokeilun tunnelmat:)
 
Mustalla ei siis voi mennä vikaan!!
 

 
 
 
Kuvat lainattu täältä
 
Saimme kotiin selattavaksi katalogin ja yllättäen sitä on luettu aika ahkeraan
ja halutaan listalla - siis  Neidin - alkaa olla kutakuinkin kaikki setit.
 
 Ei tule olemaan helppoa valita vaatteita,
kun saamme niitä  kotona, omilla kutsuilla parin viikon päästä mallailla.
Mahtaakohan mitään olla silloin enää jäljellä, aika monta juttua näyttää olevan jo loppuunmyyty..

4 kommenttia:

 1. Ei kestä kiittää - mukavaa, kun kävit :)
  Hyvännäköinen setti - mä en edes tajunnut, että oli niin paljon hyvännäköisiä mustia joukossa :) Musta on tyylikäs valinta ja tuo vyö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos tosiaan, ja kutsu tännepäin on myös voimassa. Laitan tarkemmat detaljit sp:lla. Minäkään en huomannut netissä noita mustia, mutta siellä rekissä ne jotenkin pomppasi silmiin, varsinkin kun olisi tosiaan tehnyt mieli ostaa vaikka mitä ihanuuksia;) Ihanaa pääsiäistä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin, ja mikä tärkeintä Neitikin tykkäsi!

   Poista