keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ikuisuusongelma

Mitä laittaa päälle? - Ikuisuusongelma, ainakin minulla vähän tilanteessa kuin tilanteessa.

Työssäni en joka päivä joudu pukeutumaan mitenkään formaalisti ja sellaiset tilaisuudet, joihin joutuu enemmän miettimään asustusta tuottavat aina päänvaivaa. Loppuviikosta joudun olemaan taas enemmän esillä ja vaatetusta pitää miettiä vähän tarkemmin.

Peruspuvuston olen pikkuhiljaa saanut aikalailla  kuntoon, eli ihan alusta ei välttämättä joka kerta vaatetusta tarvitse ruveta miettimään. Mutta se muu, asustus on aina yhtä hankalaa.

Talvella käytän virallisemmassa pukeutumisessa paljon jakkupukua, mutta kevään tullen alkaa mieli tehdä jotain kevyempää. Loppuviikon menoihin valitsin Fransan jerseymekon, joka on riittävän siisti, mutta kivat vetoketjut tuovat siihen vähän ilmettä.


Korujen seasta löytyi vanha Aarikan käsikoru, jonka olin kokonaan unohtanut. Matsaa minusta kivasti vetoketjuihin.Käsikoruun on joskus ollut saman sarjan kaulakoru, mutta siitä ei ole ollut mitään havaintoa moneen vuoteen. Koitin alkuviikosta etsiä kaupoista jotain asuun ja käsikoruun sopivaa vähän näyttävämpää statement -tyylistä korua, mutta mitään kivaa en löytänyt.
Omasta kaapista löytyi yksi vähän näyttävämpi koru ja se valikoitui nyt asuun.
Eihän se ole samaa henkeä ollenkaan,mutta saa nyt kelvata.

 
 
Vai löytyisikö joltain pikavinkki, mistä löytäisin helpolla asuun matsaavan kaulakorun..?
 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitso, tykkään itsekin, tarpeeksi simppeli, mutta noista vetoketjuista tulee sopivasti vähän ilmettä.

      Poista