keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Popin halpikset

PO.Pilta tuli tällä viikolla sähköpostia, jossa mainostettiin uusia vähän edullisempia t-paitoja. Minulla oli tänään asiaa Skanssiin ja ajattelin käydä katsastamassa samalla uutuudet. Varsinkin tämä alla oleva turkoosi robottipaita oli houkuttelevan näköinen, eikä tuo edullinen 11,90e hintakaan kuulostanut pahalta.

Joku muukin oli ilmeisesti robottipaitaan tykästynyt, koska robottipaitaa ei Skanssissa enää meidän koossa ollut, vaikka malli oli maanantaina vasta liikkeeseen tullut.

T-paita 98-128
Kuva lainattu täältä

Koska Pikkuveljellä on ihan oikea tarve kesään t-paidoille, nappasin pari muuta kivaa  halpaa paitaa mukaan.
 


Kaupassa kääntelin robottipaitaa vähän tarkemmin ja totesin sen hinnasta huolimatta olevan samaa pehmoista ja napakkaa puuvillakangasta, mitä muutkin PO.Pit. Ostamiini paitoihon tutustuin tarkemmin vasta kotona ja kyllä tottapuhuen vähän petyin.
Materiaali on paljon ohuempaa, kuin peruspaidoissa. Samoin paidat eivät ole niin viimeisteltyjä, kuin PO.Pin normipaidat. Meillä on aina tykätty PO.Pin kauluksen resorista, se on ommeltu kivasti kankaan päälle. Näissä oli kuitenkin ohuet resorikankaiset  huolittelut, jotka tuntuvat käteen aika löysiltä, eli veikkaan, että parin pesun jälkeen ne venahtavat. Toivotaan tietysti, että olen väärässä.

Paitojen käyttäjä oli niihin erittin tyytyväinen, joten ovat kyllä hintansa jo tienanneet:)

Innostuiko joku muu uusista paidoista?

6 kommenttia:

 1. Hyvä tietää, ettei tule turhaan lähdettyä noiden perään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jos olisin tiennyt millaisia nuo ovat livenä, en olisi niiden vuoksi mennyt mihinkään. Nämä nyt tulivat siinä samalla:)

   Poista
 2. Toivotaan että olet väärässä! Kivalta kyllä näyttävät ja olisipa kerrankin kiva, että Popillakin olisi jotain edullisempaa...oliko siellä mitään ns. tyttövärejä tai -kuoseja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että ole väärässä, olen aina niin tykännyt PO.Pin laadusta. Annan näillekin kyllä mahdollisuuden tottakai;) Oli siellä pari tyttökuosiakin, ne olivat minusta tosi kivan näköiset. Ilman Neitiä en vaan uskaltanut niitä ostaa..:)

   Poista
 3. En ollut kuullutkaan tällaisista uutuuksista. Esikoiseni varmasti pitäisi tuosta kamerapaidasta. Oliko noita koululaisten koossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiatavat olla aika uusi juttu, kantissähköposti tuli varmaan alkuviikosta/viikonloppuna. Noita kaikkia meille tulleita oli minusta 152cm asti. Robottipaita taisi olla 128cm asti. Kamerapaita olisi kuulemma kelvannut meidän Isoveljellekin.

   Poista