sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Discoilua ja kikatusta


No niin, nyt on Neidin kymppisynttärit onnellisesti ohi, hyvä niin :) Kivaa oli, mutta kyllä kolme tuntia tyttöjen laulua, tanssia ja kikatusta taas riittää vähäksi aikaa.

Teemana taisi olla jotain discoiluun viittaavaa. Paljon tytöt lauloivat, Vappuna synttäreitä silmällä pitäen ostettu Singstar oli hitti.


Viikolla ostetut disorekvisiitat taas eivät oikein toimineet, kun auringonvaloa tulvi joka ikkunasta, vaikka kaihtimet olivatkin kiinni. No, talvi-iltojen lauluhetket on ainakin pelastettu valaistuksen puolesta:)
Ohjelmassa oli ensin omasta lapsuudestani tuttua aasinhäntää (tai oikeastaa hevosenhäntää..)Ja tietysti lahjojen avaus, perinteisesti pullonpyörityksellä edeten.


Tarjoiluiden suhteen mentiin tällä kertaa ihan kaupan antimilla, sen verran kiireinen viikko oli äidillä takana. Jäätelöbaari oli suosikki.

Discoilun jälkeen loppuaika vietettiin ulkona kotikatua koristellen.

Taiteilijat olivat ahkeria, kahdesta paketista ei jäänyt jäljelle kuin vajaa puolikas paketti liidunpätkiä.

 
Tilataideteos laajeni lopulta koko lähes koko kadun pituudella :)
 

Suosituin juttu oli varjokuvien piirtäminen, jokaisesta juhlijasta ikuistui kuva asfalttiin. Harmi vaa, että sade ne huuhtoo ennemmin tai myöhemmin.


Synttärit olivat onnistuneet, kaikilla oli mukavaa. Illalla onnellinen Neiti nukahti sänkyynsä Moshimonsterien ja muiden uusien lahjojen sekaan uusi yöpuku päällään.


Äidinkin stressi vähän helpotti, kun synttärit saatiin juhlittua ja huomenna saadaan rauhoittua Äitienpäivän viettoon.

OIKEIN HYVÄÄ
JA AURINKOISTA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE!


 

6 kommenttia:

 1. Meillä ekat kaverisynttärit ever perjantaina ja jänskäilen ohjelman ja tarjoilujen kanssa, mutta mitä muualta lueskelin niin tarjoilut on vissiin aika sivuseikka lapsille, mukava meininkin tärkeämpää. Oispa tollainen ilma ensi viikollakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat on ne jännittävimmät, vaikka kyllä mä aina vähän noita jännitän, vaikka kokemusta alkaa olla jo ihan kivasti;) Turhaa se jännittäminen kummiskin on.. Tarjoilut on tosiaan sivuseikka, kunhan jotain vähän makeaa on, meillä oli taas ihan liikaa tarjottavaa. Jätski oli ainoa, mitä meni oikein kunnolla. Toivotaan teille mukavia synttäreitä ja ihanaa ilmaa!

   Poista
 2. Kolme tuntia, huh :) Kiitos, tässä tuli paljon hyviä vinkkejä, meillä ne kaverisynttärit ensi kuussa! Mua ei jotenkaan innosta hoplop- tai keilahalli-synttärit, kotona haluisin järjestää mutta ohjelmaa pitää kyllä sitten olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaksikin riittää ihan mainiosti, en tiedä miten taas moiseen maratoniin suostuinkin:) Kiva, jos tuli vinkkejä, musta ainakin aina tuntuu, että ideat on vähän vähissä:) Kotona on omat hyvät puolet, mutta ohjelmaa kannattaa kyllä olla, muuten menee helposti riehumiseksi. Meillä om selkeästi nyt enemmän trendinä nimenomaan kotisynttärit, HopLopeja jne. on ollut vissiin niin paljon, varsinkin noilla tytöillä.

   Poista
 3. Mä jo odotan, että pääsen kaverisynttäreitä järjestämään. Voi olla, että suuret luulot karisee nopeasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä olen taas ihan onnellinen, kun ne alkaa vähän vähentyä;) Sovittiin Neidin kanssa, että nämä kympit on viimeiset tällaiset isommat, Isoveljelläkin on sen jälkeen ollut vaan leffailtoja jne, parille parhaalle kaverille. Onhan synttäreitä kiva järjestää,mutta kyllä se meno ja meininki on mulle aina vähän liikaa:) Mä voin kuvitella, kuinka ihanat synttärit teille tulee;)

   Poista