perjantai 10. toukokuuta 2013

Melkein kuin karkkikauppa

Meillä on vuorossa huomenna Neidin kaverisynttärit täällä kotona
huoh, 15 kikattavaa tyttöä discoilemassa..
ja kävimme viikolla ostamassa vähän rekvisiittaa juhliin.
Kävimme pitkästä aikaa Skanssissa ja piipahdimme ekaa kertaa ihan kunnolla TIGERissa.


Taidettiin innostua vähän turhankin paljon, ihan molemmat. Kauppa on pullollaan juuri kaikkea sellaista ihanaa tyttömäistä juttua, mitä ei todellakaan välttämättä tarvitse, mutta mitä ilman ei tietystikään voi elää..Ja hinnat ovat todella huokeat. Olimme sopineet, että tällä kertaa ei anneta synttärivieraille mitään yllätyspussia kotiinlähtiessä, mutta koska kaikki oli Tigerissa niin kivan halpaa ja siellä oli kaikkea kivaa, ostoskoriin päätyi sittenkin tavaraa ja pienet pussit;)
 

Pinnejä, valotikkuja. Ja ne pussit.

 
Katuliidut (näitä mentiin hakemaan)

 
Ja vähän kivoja teippejä. Pusseihin ja pari äidillekin.Äitienpäiväkorttien aihiot Isoäideille. Neidillä on kuulemma idea. 
 

Ja kyllä sinne kassiin sujahti vähän muutakin. Olo oli vähän kuin pienenä karkkikaupassa. Ei oikein osannut valita, mitä jättäisi ostamatta.
 
Huomenna vietetään sitten ne Discosynttärit, niistä kuulumisia ehkä myöhemmin :)
 
 

6 kommenttia:

 1. En olekaan kuullut aijemmin kyseisestä putiikista. Ehkä pakko vierailla, kun vaan pääsee kaupunkiin, missä näitä sijaitsee. Teipit on kivoja, oliko ne minkä hintaisia?

  Tuommoiset pikkuyllärit on kivoja antaa kotiin viemisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin kauppa oli uusi tuttavuus, ekaa kertaa kävin siellä noin kuukausi sitten. Helsingissä ainakin noita on aika montakin. Ihana tuollainen krääsäkauppa;) Teipit olivat tosi edullisia, normaalikokoiset 1e/3kpl ja nuo isot pakkausteipit muistaakseni 2e/rulla. Tuolla on juuri paljon sellaista kivaa tavaraa, jota pitäisi olla aina kotona yllätysten varalle:)

   Poista
 2. Oikein hauskoja juhlia teille! Meilläkin on prinsessa disco synttärit 3-vuotiaille ensi viikolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, juhlat on nyt juhlittu ja olivat kyllä onnistuneet. Discosynttärit taitavat olla vähän kaikilla nyt POP, Pikkuveli oli tänään Neidin synttäreiden aikana oman tarhakaverinsa synttäreillä ja sielläkin oli ollut discoilua! Toivottavasti teillä tulee onnistuneet juhlat!

   Poista
 3. Hauskoja disco-synttäreitä!

  Olen pari kertaa käynyt kiertelemässä Tigerissa, enkä kummallakaan kerralla oikein löytänyt mitään kivaa. Pitää vissiin treenata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juhlat onnistuvat hienosti!
   Luulen, että Tiger on sellainen kauppa, että sinne pitää mennä oikeassa mielentilassa tai sitten oikeassa seurassa, minulla oli ekalla kerralla jo mukana Neiti, joten luulen sen vaikuttaneen asiaan;) Sun pitää tosiaan treenata;) Toisaalta valikoima kuulemma vaihtuu koko ajan, eli voi olla, että olit vaan huonoon aikaan liikkeellä..

   Poista