torstai 9. toukokuuta 2013

Suoraan kesään

Meillä jäi välikausi vähän vähälle, Pikkuveli on painanut pari viimepäivää jo kesävaatteilla;) Kävin vihdoin viime viikonloppuna läpi kesäjemmat ja sen jälkeen kesäkamppeet ovat olleetkin ahkerassa käytössä. Ihanaa :)

Viime vuonna kuvasin Pikkuveljen kesäkamppeet ja se oli hyvä, palasin kuviin useamman kerran ja moni paita tuli useammin käyttöön, kuin varmasti olisi tullut ilman kuvia. Jotenkin ne vaatteet tuntuvat katoavan sinne vaatehuoneen uumeniiin..
Tässä nyt siis Pikkuveljen jemmoja kaapin kätköistä ja pari tämän vuoden mallistoistakin ostettua. Lähinnä siis itselle muistiin.


RL / Gant / Villervalla
 
Farkku ja klassiset raitapikeet toimivat aina.
 Wheat / Wheat / H&M
PdL / PdL / PdL / Pdl
 H&M tähtishortsit ovat varmasti kesän yhdet suosikit, samoin Pomp de Luxin vitospaidat, viisivuotiaalle täydelliset ;) Valkoinen väri on meillä todettu käteväksi, sen saa kloritella ja auringolla aina valkaistua.
 

 
Me&I / Il Gufo
Il Gufo / RL

Punaiset shortsit olivat viime kesän suosikit, näyttävät edelleen raikkailta.
 
 
 
 
Paul Smith / Il Gufo
Stups / PdL 

Viikset ovat nyt jokapaikassa POP, samoin meillä sukellusveneet, oktonautit ovat edelleen leikeissä ahkeraan :)

 

Aika kivasti kaikkea löytyy, ainoa puute, mitä tässä kohtaa huomasin, on valkoinen pikeepaita. Sellainen tarvitsee nyt jostain metsästää. Muut ostokset eivät kyllä sitten enää tulekaan tarpeeseen;) 
4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivoille! Minäkin jo kaivoin kesäkamppeet esiin ja laitoin anopin nimikoimaan ne silitettävillä nimikointijutskilla. :D Vielä kun pääsisi tarkasti kartalle siitä, mitkä paidat ja shortsit mahtuvat kenellekin. Minusta vaikuttaa siltä, että keskimmäinen 90cm ja esikoinen 100cm voivat pitää paljolti samoja! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on tuo nimikointi vähän retuperällä ja sen huomaa varsinkin noissa kesävaatteissa, kun kesällä ei koskaan tarhassa olla..pitäisi varmaan taas koittaa ryhdistäytyä silläkin saralla. No teillä tosiaan menee varmaa samat kamat molemmille, jos pituuero on noin pieni. Varsinkin t-paidoissa ja shortseissa käyttöikä on tosi pitkä.

   Poista
 2. Meillä poijan kesäjemma oli ainoa, jossa oli järkevästi vaatetta. Monta viimevuotista mahtuu vielä, joten uusia tarvitaan vähemmän. Tyttöjen kesävaatevarasto oli jostain syystä hieman laajempi, eikä ihan tainnut mahtua kaappiinkaan. Silti usein tulee valittua ne samat vaatteet. Kunpa vain nämä lämpöiset kelit jatkuisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Olen koittanut kovasti vähentää lastenvaatteiden hamstraamista, mutta kyllä tuo inventaario osoitti, että kaikilla löytyy vaatetta vähän enemmän kuin kuvittelin..Pikkuveljellä ehkä kuitenkin meilläkin maltillisimmin. Neidin juttuja meillä löytyy myös vähän sieltä sun täältä.. Helposti silti tulee tosiaan vedettyä ne samat kamat päälle päivästä toiseen.
   Toivotaan todella, että lämpöä piisaa!

   Poista