sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulumekon pitää olla punainen

Olemme jo aiemmin todenneet, että Neidin mekko-osasto on enemmän kuin turhan laaja. Nyt kun joulu lähestyy ja on ollut jos jonkinlaisia joulujuhlia on vaatteiden miettiminen ollut erityisen haastavaa. Jouluna kun kuulemma PITÄÄ olla punainen mekko. Ja se nyt meiltä valikoimista juuri puuttui.


Luulenpa, että poikien joulupaidat eivät ainakaan yhtään vähentäneet Neidin halua saada punaista mekkoa :)


Sovittiin, että ostetaan joku punainen mekko, jos satutaan jostain joku kiva ja edullinen löytämään. Eipäs ollutkaan mikään ihan helppo homma.


Punaisia mekkoja ei kyllä ole tällä kaudella juuri missään saatavilla. Tai ainakaan me emme löytäneet kovista etsinnöistä huolimatta. Nettikauppoja ollaan selattu lukemattomia ja livekaupoissakin on piipahdettu aika monta kertaa.


Zara pelasti tilanteen. Kauniin tummanpunainen pitsimekko oli molempien mieleen ja on nyt tämän joulun THE mekko.

Onko muilla joulun juhlavaatteet kunnossa?


6 kommenttia:

 1. Joulujuhla olisi tiistaina ja en yhtään tiedä, mitä kaivan neidille kaapista päälle. Luotan siihen, että jotain löytyy :D

  Aika jännä juttu, ettei löytynyt laajaakin valikoimaa punaisista mekoista. Ihanan mekon kuitenkin löysitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän teidänkin kaapista jotain löydy:) Meilläkin olisi tosiaan löytynyt yllin kyllin, mutta ei nyt juuri tuota punaista..
   Minustakin se oli aika yllättävää, että punaista oli talvimallistoissa niin vähän, pinkkiä kyllä olisi löytynyt kaikissa sävyissä.

   Poista
 2. Nätti mekko, meidänkin viime (ja tämänkin) joulun punainen pitsimekko on Zarasta :) Väri on varmaan ihan sama, hihat vaan lyhyet ja kaula-aukko erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se on kaunis! Muistelen, että Zarassa oli tosiaan viime vuonna samantyylinen mekko, katseltiin sitä tilloin, mutta ei tainnut olla kokoja.

   Poista
 3. Kiva mekko, sopivan simppeli minun makuuni :-)

  Meidän poika pukeutuu tämän talven juhlavampiin tilaisuuksiin joko chinoihin tai sammareihin, mutta jouluattona olemme matkoilla, joten en nyt satsannut "aattovatteisiin".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin mekko on tosi kaunis, huolisin samanlaisen myös itselleni:)
   Chinoilla ja sammareilla meilläkin on juhlissa pojat menneet, parit muutkin paitikset löytyy, mutta nuo oli ihan pakko ostaa, kun kerrankin sain molemmille samanlaiset ja Isoveli vielä itse värin valitsi:)

   Poista