tiistai 17. joulukuuta 2013

Salaisuuspuuhia

Minulla oli vielä viikonloppuna sellainen olo, että meille ei ehkä tule joulua ollenkaan tänä vuonna, sen verran oli hommat vaiheessa vielä. Onneksi yksi tehokas parituntinen kaupungilla yksin sai ihmeitä aikaan ja nyt näyttää valoisammalta. Lahjat on kutakuinkin hankittu ja nyt pääsee miettimään pakkaamista.
 
 
Kaikenlainen askartelu- ja pakkaustilpehööri on yksi heikouksistani, en millään pysyt vastustamaan ihania papereita ja nauhoja..
 

 
Niitä onkin kertynyt kaappiin aikamoinen pino, joten uutta ei tähän hätään tarvitse ostaa.


Kaivelin varastosta jouluisemmat jutut esiin ja pohdin, mikä voisi olla tämän vuoden teema.


Monesti teema on ollut joku väri, jonain vuonna kaikki lahjat on kääritty taas samanlaiseen paperiin, nauhoilla ja pakettikortilla sitten vähän ilmettä muutettu.


Välillä on ollut glitteriä ja näyttävyyttä, välillä maanläheistä pellavanauhaa ja pitsiä.
 

Tänä vuonna ei taida tulla mitään erityistä teemaa, koitan käyttää olemassa olevia varastoja vähän loppuun. Joku juttu piti kuitenkin keksiä, jotta hommasta saa hauskaa, urakkaa on nimittäin aika moneksi illaksi :)


Viime vuonna bongasin jostain askarteluaiheisesta blogista hauskoja pakettikortteja ja niitä paketteihin laitoinkin. Nyt löytyi lisää ideoita, joihin palaan, kunhan saan toteutettua niitä.

JOKO MUILLA ON LAHJAT PAKETEISSA ?

4 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että olen mattimyöhäisenä tässäkin asiassa, en ole ostanut vasta kuin yhden lahjan eikä sekään ole paketissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän tässä vielä ehtii! Minulla on aina yleensä ollut lahjat ostettuna jo lokakuussa ja nyt on ollut kova ahdistus, kun joulukuussa lahjasaldo oli nolla. Onneksi olin miettinyt kaikki jo valmiiksi, niin itse ostamisessa ei aikaa juuri mennyt.

   Poista
 2. Wau! Ihania papereita. Juu ei oo lahjat paketissa. Huoh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vanha varasti näytti taas vuoden jälkeen aika kivalta;) Ei täälläkään paketointi vielä juurikaan ole edennyt, onneksi on sentään edes lahjat;)

   Poista