lauantai 7. joulukuuta 2013

Turhan paljon väriä

Vaikka minulla onkin meneillään enemmän punaista -teema, kaikissa asioissa sitä väriä en aina kuitenkaan ihan niin paljoa kaipaa.


Minulla on jo pitkään ollut ostoslistalla pieni iltalaukku iltapukujuhliin ja muihin "aikuistenmenoihin", joissa ei tarvitse kantaa puolta omaisuutta mukana. Joitakin iltalaukkuja kaapista löytyy, mutta ei sellaista oikein THE laukkua. Olen viimeisimmät iltapukujuhlat mennyt omalta äidiltäni lainatulla clutchilla.


Clutcheja on vaikka kuinka paljon ja vaikka kuinka ihania ja vaikka missä hintaluokassa. Muutamia suosikkeja minulla on tässä matkan varrella löytynyt. Alun perin ajattelin mustaa, se taitaa olla aina varma valinta. Näin kuitenkin loppukesästä ihanalla ystävälläni kuitenkin sen kaikkein ihanimman ja halusin tietysti samanlaisen. Kyseessä oli Mulberryn Bayswater Clutch aivan ihanassa rose gold snake -kuosissa. Olen kissojen ja koirien kanssa laukkua tässä syksyllä etsinyt, mutta koska se on viime kevään mallistosta, mistään sitä en enää onnistunut löytämään (paitsi tuolta jenkkilän kaupasta, mutta siinä kohtaa hinta pomppasi verojen kanssa vähän turhan kalliiksi)


Päätin luopua tässä kohtaa juhlalaukkuhaaveestani ja palata alkuperäiseen mustaan suunnitelmaan, mutta viime viikolla huomasin yhdessä brittiläisessä suosikkitavaratalossa nettikaupassa tämän valkoisen ihanuuden. Vaikka kuosi ei ihan sama olekaan, näytti se ruudulla minusta kauniin helmiäiseltä, juuri sopivalta juhlaan kuin juhlaan, asun kuin asun kanssa. Tilasin sen nopsaan ja nopsaan se tuli kotiinkin. Kahden päivän päästä se odotti minua kotona kauniisti pakattuna.Järkytys oli kyllä aika suuri, kun paketin avasin. Väri ei ollut ihan sitä, mitä kuvan perusteella odotin. Itseasiassa ei sinnepäinkään. Vähän on liikaa väriä minun makuuni:)


Laukku odotti kotona torstaina, joten en ole ehtinyt Englantiin vielä soittaa. Toivottavasti saan sen palautettua tai vaihdettua vähän vähemmän värikkääseen :)


Arvatkaapa, olenko saanut taas kotona kuulla nettishoppailuistani.. Tämä kun ei ole ihan eka kerta, kun posti tuo jotain muuta, kuin mitä kuvittelin tilanneeni. Joku saattaa muistaa esimerkiksi nämä ihanat jääprinsessakengät..

IHANAA VIIKONLOPPUA!
meillä jatkuu jäähallielämä..

8 kommenttia:

 1. Kurjaa, kun nettishoppailu ei mennyt ihan putkeen. Merkkilaukut ovat kuitenkin sellaisia investointeja, että kaiken pitäisi mennä ihan odotusten mukaan. Onhan Sinulle tullut laukku selkeästi eri väriä kuin kuvassa. Metalliosatkin ovat eri väriset. Toivottavasti saat hyvää asiakaspalvelua kuten tällaisessä selkeässä virhetilanteessa kuuluukin saada ja oikea laukku saapuisi luoksesi pian. Kaunis clutch joka tapauksessa kummassa tahansa värissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä harmittaa, mutta uskoisin, että saan huomenissa asian hoidettua, kauppa on kuitenkin iso brittitavaratalo, joten luulisi homman hoituvan. Toivon todella hartaasti, että saisin tilaamani laukun!

   Poista
 2. Mutta toihan on kaunis! Mitä siitä mahdoit maksaa?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kaunis, mutta väri ei ole yhtään minun tyyliäni, joten ainoa vaihtoehto on palautus. Briteistä tilattaessa Mulberryt ovat vähän halvempia, hintaa tällä oli 450 puntaa eli noin 530e.

   Poista
 3. Höh, tuossa on tosiaan selvästi tapahtunut joku virhe, joten saat varmasti sen alunperin tilaamasi laukun (joka on minustakin hienompi) - mutta onhan tuollaisen kämmin selvittely ärsyttävää ja aikaa vievää (tiedän kokemuksesta...)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että joki virhe on jossain tapahtunut ja saan laukun vaihdettua tuohon vaaleaan, joka on se THE minulle. Toivon, että en joudu asian kanssa taistelemaan pidempään, vaikka kyllä kaikenlainen sähläys ottaa aina päähän:(

   Poista
 4. Voi harmi että laukku oli täysin toisenvärinen, mutta on se kaunis tuollaisenaankin!
  Toivotaan että saat vaihdettua laukun siihen mitä tilasitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku on kaunis, mutta tuo lila ei ole todellakaan minun juttuni, joten todella toivon, että vaihto onnistuu!

   Poista