sunnuntai 22. helmikuuta 2015

BILLYBANDIT - kivaa uutta kerrankin pojille

Pitkästä aikaa vähän lastenvaateintoilua. Neiti päättää jo itse vaatteistaan, joten minun on hetkeen ollut ihan turha katsella enää tyttöjen uusia mallistoja sillä silmällä. Poikien mallistot eivät ole juuri koskaan aiheuttaneet minussa mitään pakko saada -ilmiöitä, joka valmistajalla kun tuntuu olevan tarjolla aika samanlaisia, tylsiä ja mielikuvituksettomia juttuja. Jotenkin minusta edelleen tuntuu, että poikiin ei satsata niin paljoa ja kahden pojan äitinä se kyllä ärsyttää:(


Syksyllä bongasin Smudgetikka -blogista tiedon, että yksi meidän suosikkivalmistajista CWF, on lanseeraamassa tälle vuodelle uuden, nimenomaan pojille suunnatun merkin BILLYBANDITin.

 
Merkkiä mainostetaan ihanan tyttöjenmerkin Billieblushin veljenä. Billieblush on ollut meillä kovin tykätty, keskihintainen, laadukas ja hauska merkki. Billybandit näyttää jatkavan samalla linjalla.

BILLYBANDIT BOYS ARE:
Mischievous
Creative
Cute
 
AT THE CORE OF ITS DNA…
For modern-day super heroes!
A refreshing and playful brand, to avoid taking life too seriously!
To sum up,
« Fizzy & Funny Fashion »
 

Mainoskuvia löytyy CWF:n sivuilta ja niiden perusteella mallisto näyttää tosi kivalta. Vaatteita löytyy myynnistä jo joistakin brittiläisistä nettikaupoista ja vaatteet ovat todella hauskan näköisiä. Meillä menee varmasti testaukseen!

Ainakin Little Copenhageniin on Billybanditeja tulossa, innolla odotan, mitä sieltä meille löytyy:)


Kuva : https://twitter.com/ChildsplayKids/status/557234611647160322

 
Miltäs BILLYBANDIT teistä näyttää?
Onko joku ehtinyt tilata merkkiä jo?
 
Ja millaisia mietteitä muilla poikien äideillä on poikien vaatteista?
 

8 kommenttia:

 1. Se on kyllä just näin. Tosin viimeisimmästä Rodinin SS15 mallistosta on löytynyt pojallekin must have juttuja, esim. se karttateeppari. t. 5v pojan äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Rodinin mallistot on tältä kaudelta minulta vielä tsekkaamatta, se parin vuoden takainen karttakuosi oli ainakin ihana, pitääkin mennä katsastamaan, onko uusi yhtä ihana;)

   Poista
 2. Kivalta näyttää tuo mallisto minunkin silmään, voisin ajatella että poikakin siitä innostuu. Mutta myönnän myös, että yleensä ne on ne tyttöjen vaatteet, jotka saavat sen pakkosaada -tunteen. Vai ehkä olen pojan aikana oppinut hillitsemään vaan nämä tunteet?! Uskoo ken haluaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin poika oli noista ihan innoissaan, juuri sopivan leikkisä juttuja:) Kyllä se taitaa olla juuri näin, ihanuusmekot aiheuttaa ostovimmaa, pojille ei vaan ole mitään niin ihanaa vielä keksitty;)

   Poista
 3. Kivannäköinen ja leikkisän poikamainen mallisto! Oma teinipoikani ei enää kelpuuta äidin valintoja, mutta pienemmälle pojalle nämä olisivat ihan ehdottomat! Kiitos, Riikka, pitää vinkata kavereille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollutkin aika hauska mallisto! Meillä tuo teinipoika kelpuuttaa nykyään äidin ostamat vaatteet, kunhan ovat oikeaa merkkiä;) Neiti ei kelpuuta enää mitään. Onneksi tuolle nuorimmaiselle vielä saa valita ihan oman mielen mukaan näitä kivoja ihanuuksia:)

   Poista
 4. Ihana, leikkisä mallisto! Itsekin tuskailen usein mistä löytäisin kivoja vaatteita seitsemän vuotiaalle pojalleni. Kiitos Riikka tästä vinkistä, taidanpa tilata muutaman Billybandin vaatteen täydentämään pojun niukkaa vaatevalikoimaa. Kaapista löytyy tyyliin kolmet sopivan kokoiset collarit ja muutama paita päälle, kaikki muut vaatteet ovat jääneet pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin hauskoja! Tuntuu tosiaan, että tämänkokoisille pojille ei oikein löydy mitään kivaa, vielä kuitenkin haluaisi hetken pukea lapsellisiin vaatteisiin, eikä samoihin kuin tuo teini;) Meillä on myös vaatavarastot pienentyneet kasvun myötä uhkaavan vajaiksi, ja kulutusta on;)

   Poista