lauantai 14. helmikuuta 2015

Juhlamekkoja ja ystävänpaivän alekoodi

*teksti sisältää mainoslinkkejä
 
Ihanaa ystävänpäivän iltaa kaikille!
 

Täällä on takana superkiireinen viikko, sain lääkäriltä luvan mennä työkokeiluun ja yksikätisenä hommat tuntuvat sujuvan kyllä ainakin triplasti hitaammin ja hankalammin. Onneksi on edessä lomaviikko ja kipsistäkin pääsen todennäköisesti eroon alkuviikosta.

Katse on suunnattu jo kohti kevättä ja toukokuussa häämöttäviä esikoisen rippijuhlia. Vieraslista on tehty, menukin jo hahmottumassa. Rippilapsen vaatetus on vielä kaupassa, mutta siitä selvitään varmaankin yhdellä reissulla. Jos rippilapsi olisi tyttö, olisi vaateongelma varmankin aikamoinen, ainakin jo on uskominen kummitytön äitiä;) Onneksi tosiaan esikoinen on poika. Suurimmaksi ongelmaksi on nyt selvästikin noussut siis äidin asu.Miehen mielestä kaapista löytyy monta sopivaa mekkoa. Itse en todellakaan ole samaa mieltä. En oikeastaan edes tiedä, millainen rippilapsen äidin asu pitäisi olla. Onko siihen olemassa joku etiketti?

 Marchesa *// Laurel* // Coast*

Toukokuun lopulla on varmaankin jo kesävaatekelit, joten olen nyt koittanut kartoittaa vähän kesäisempiä juhlavaatteita. Jotenkin ajattelin, että päiväjuhlaan sopisi kotelomekkotyylinen lyhyempi asu. Kivoja värikkäitä kotelomekkoja löytyi Zalandon valikoimista useita.




Myös tummia pitsimekkoja löytyi vaikka miten ihania, mutta mietin voiko asu olla tumma ja voiko se olla pitsiä?



Kauniita vaaleitakin mekkoja löytyi, mutta onko vaaleakaan väri sopiva?





Myös ihania leveähelmaisia mekkoja löyti, mutta näissä Mietin, ovatko liian tyttömäisiä äidille tällaisessa tilaisuudessa?

Nyt kaipailisinkin vinkkejä, millaisia asuja rippijuhlissa olette nähneet ja mikä olisi äidille sopiva?
 


Kuvien kaikki mekot löytyvät Zalandolta,

josta sain myös kivan ystävänpäivälahjan teille tarjottavaksi.

 

 


Tämä viikonlopun ajan saa koodilla

YSTAVANP
15% alennuksen
koko Zalandon valikoimasta
Etu koskee koko valikoimaa (naiset, miehet, lapset, kaikki merkit)
lukuunottamatta jo alennettuja tuotteita.

Ehdot:
Edun viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 100,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä.


 
 
 
 
 
 

 




4 kommenttia:

 1. Moi, mielestäni ensimmäisen rivin värikkäät mekot sopivat kesän kynnyksellä olevaan rippijuhlaan mainiosti. Jos saisin valita näistä ottaisin tuon keltaisen keskimmäisen. Kotelomekko on oiva valinta konfirmaatiopäivään, juuri sopivan formaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin eniten ekan rivin mekoista, mutta sitten tuli epäilys, että pitääkö olla jotain tummaa tai vaaleaa..Kotelomekkoon taidan päätyä, se on juurikin sopivan formaali:) Katsotaan sitten keväämmällä, mihin päädyin, vai keksinkö jotain ihan muuta:)

   Poista
 2. Kauniita vaihtoehtoja! Näkisin sulla keltaisen, taivaansinisen tai alimman rivin hennon roosan. Jään odottamaan asupostausta, sitten kun juhlat ovat käsillä tai juhlittu :) Meillä on ensi kesänä sama tilanne, ja onneksi esikoinen on myös poika. Nyt jo tuon eskari-ikäisen tyttären kanssa on helisemässä, mitä milloinkin päälle, minkälaisin stailauksin (ainakin kimaltavaa ja jotain pinkkiä) ... huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja vaihtoehtoja kyllä löytyy;) Keltainen on kivannäköinen, vaikka en sitä heti osaakaan itselläni päällä ajatella..pitä sulatella-. sininen on mun takuuvärini, ehkä päädyn (taas) joninlaiseen siniseen:) Lupaan palata jonkinlaiseen asupostaukseen jossain vaiheessa. Muistelinkin, että siellä saattaaisi olla sama tilanne edessä..ielenkiinnolla kuulisin, mitä suunnitelmia sinulla on juhliin:) Poikien kanssa pääsee juu halpommalla, meillä on Neidin juhla-asua myös jo mietitty ja mieli on vaihtunut jo ainakin kahdeksan kertaa..

   Poista