lauantai 7. helmikuuta 2015

Tulevaisuudensuunnitelma [Disney on Ice]

Tämä viikko on meillä ollut poikkeuksellisen täynnä luistelua eri muodoissa. Normaalit harjoitukset tietysti pyörivät omaa rataansa, sen lisäksi Neidillä on ollut spesiaalitunteja hyppyjen hiomiseen, koulussa on luisteltu ja loppuviikolla oli vielä kisatkin. Paras luistelujuttu tällä oli kuitenkin ihan ehdottomasti Disney on Ice -jääshow torstaina Turussa HK-areenalla.


Olimme katsomassa jääshowta Neidin ja Pikkuveljen kanssa.Pikkuveljelle show oli ennekaikkea ihana tuttujen Disneyhahmojen vuoksi, vaikka ehkä prisessat eivät niinkään uponneet. Onneksi mukana oli muitakin hahmoja, kuten Mikki, Hessu ja iki-ihana lumiukko Olaf. Myös pyrotekniikka ja kaikki hienot tehosteet, valot ja lumisateet tekivät suuren vaikutuksen:)Neidillä näkökulma oli tietysti vähän toinen. Hän ihaili luistelijoiden taitoja, kolmoishyppyjä, kauniita liukuja, upeita piruetteja ja parien huimia nostoja.Toki aika monta väärää alastuloa ja muuta virhettä kommentaattori huomasi:)
Totesimme kuitenkin yhdessä, että luistelijat olivat tämän vuoden showssa huimasti taidokkaampia, kuin pari vuotta sitten, kun kävimme edellisen kerran showta katsomassa.Jääshown jälkeen selvisi myös, miksi Neiti haluaa isona. No Disney on Icen luistelijaksi tietysti;) Tämä haave on kuulemma muhinut jo syksystä asti, kun oli ollut hänen tämänvuotisen ohjelmansa koreografin kanssa jäällä;)
Jääshowta kannattaa kyllä ehdottomasti mennä katsomaan, se on upeaa katseltavaa, vaikka ei luistelusta mitään ymmärtäisikään (kuten minä..). Huomenna show on vielä Turussa, ensi viikolla Helsingissa.

LÖYTYYKÖ MUITA
DISNEY ON ICE
-FANEJA?

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Turussa näytökset on enää tänään, mutta ensi viikolla näytöksiä on useampikin Hesassa;) Kannattaa kyllä mennä!

   Poista
 2. Me ollaan menossa huomen katsomaan, jee! :)
  Ja sitten vaan neiti kovasti harjoittelemaan, jotta tulevaisuuden suunnitelmat toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teilläkin onnistunut reissu;)
   Harjoittelun puutteesta ei Neitiä voi syyttää nytkään, mutta kyllä sitä taidetaan tarvita vielä roppakaupalla lisää, jos tuonne haluaa:)

   Poista
 3. Hei täällä mennään myös ensi viikonloppuna! Vaikuttaapa hienolta showlta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin kivaa odotettavaa, show oli kyllä kiva. Ja kivaa oli se, että katseltavaa oli sekä aikuisille, että lapsille:)

   Poista
 4. Meillä tytöt olivat tänään katsomassa showta isovanhempien kanssa ja kerrottavaa on riittänyt pitkälle iltaan. Mielelläni olisin nähnyt tuon itsekin, mutta tällä kertaa pääsivät isovanhemmat mukaan. Unelmia kohti sitten vain neitonen! Eikös tuolla kiertueella ole tänä vuonna ainakin joku salolainen luistelija mukana, ellen ihan väärin muista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että teillä on tuollaisia isovanhempia, tytöille jää varmasti ihanat muistot! Showssa taitaa olla joka vuosi ollut jokunen suomalainen, tämän vuoden tilannetta en mistään löytänyt (emmekä ostaneet käsiohjelmaa..) Eli ehkä se jollain mittarilla olisi ihan realistinenkin haave;)

   Poista
 5. Show on ollut varmasti huikea elämys! Meidän poju kävi katsomassa esityksen viime vuonna kummitätinsä kanssa Hartwall Areenalla ja tykkäsi kovasti.
  Hauska, kun teidän neidin urasuunnitelma on noin selkeä :-) Meidän tytsy haaveilee ratsastuksen opettajan urasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Show oli kyllä mukavaa katseltavaa! Mekin olemme olleet Helsingissä aiemmin showta katsomassa, mutta nyt oli kiva, kun pääsi tähän ihan viereen;) Ihania urasuunnitelmia näillä tyttärillä, vaikka eihän sitä tiedä, mitä niistä vielä loppujen lopuksi tuleekaan..:)

   Poista