perjantai 6. maaliskuuta 2015

Helmiä kevääseen Adalmiinasta

Vaikka työrintamalla on meneillään katstrofia muistuttava kausi, on kuluneelle viikolle onneksi mahtunut ihania juttuja. Paras juttu oli ehdottomasti Adalmiinan Helmen bloggareille tarkoitettu kutsuvierasilta. Pääsin iltaan hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli kyllä ihana ilta! Vai voitteko parempaa kuvitella, kuin rankan työpäivän jälkeen pääsee parhaassa seurassa ihanaan miljööseen rauhassa ihastelemaan kauniita tavaroita?


 


Adalmiinan Helmi on Paimiossa ihanassa vanhassa navettarakennuksessa toimiva sisustusputiikki, todellinen helmi! Helmellä on myös oma verkkokauppa osoitteessa http://www.adalmiinanhelmi.fi/ . Adalminan Helmen Annarina on sydämellinen ihminen, joka osaa luoda vanhojen seinien sisäpuolelle maagisen kauniin tunnelman. 


Illan aluksi saimme Annarinalta pienen perehdytyksen ihaniin Arte Puran pellavatuotteisiin. Kauniita pellavatuotteita on runsaasti esillä pitkin navettaa, mutta Annarina kertoi, että Arte Puran valikoimissa on valtavat määrät erilaisia tilaustuotteita, pelkästään verhomallejakin taisi olla tuhat! Jokaiseen tyyliin siis löytyy taatusti jotain. Osa tuotteista on todella ylellisiä ja runsaita, mutta osa taas hyvin pelkistettyjä. Meiltä puuttuu edelleen verhot koko huushollista ja nyt taidan tietää, mihin suuntaan verho-ostoksille, kun sen aika tulee. Anoppi huomautti jo, että rippijuhlat on tulossa..Arte Puran koristetyynyjä löytyi pitkin kauppaa todella laaja valikoima ja ne olivat kaikki aivan mielettömän ihania. Ja mallisängyt olivat taas luvattoman houkuttelevia;)Kevät on selvästi tullut, koska kaikki raikkaat värit näyttivät houkuttelevilta. Turkoosit pellavatyynyt jäivät kummittelemaan.. Olisikohan siinä meidän rippijuhlien teemaväri..?

 

Pellavatuotteiden lisäksi navetalta löytyy tietysti kaikkea muuta kaunista. Mihin tahansa katseen käänsi, löytyi jotain viehättävää, missä silmä lepäsi. Vietimmekin aika pitkän tovin ystäväni kanssa liikkeessä, taisimme olla ne viimeiset, jotka ulos lähtivät.
 

Valikoima on runsas mm. Happy Lights pallovalojen väreissä. Miten niitä voikin olla noin paljon? Tämä kuva on vain pienestä osasta palloja, niitä löytyy kyllä lähes kaikissa sateenkaaren sävyissä.


Meillä pallovalot löytyy ainoastaan Neidin huoneesta, mutta Helmen reissun jälkeen jäin pohtimaan, olisiko niistä muuallekin. Navetalla oli pallovaloja useammassa somistuksessa tuomassa kivaa väripilkkua.Kevät näkyi pieninä piristävinä väripilkkuina siellä täällä ja sai hymyn huulille.
Annarinan tyylisilmää ja taitoa luoda kaunis miljöö ei voi kuin ihailla.
Kaikkea kivaa tarttui mukaankin piristämään myös meidän kotiamme, vaikka tunnelmaa ja tyyliä en valitettavasti mukaani voinut ottakaan. Palaan niihin kuitenkin jossain vaiheessa, kunhan löytävät paikkansa.
 
Kiitos ihanasta illasta Adalmiin Helmen tytöt!
 
10 kommenttia:

 1. Mun piti lähettää sulle se kuva, äh unohdin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hätää, en muistanut edes koko asiaa, ennekuin nyt kun muistutit:)
   Kiitos mukavasta seuasta ja terkut pikkuherralle, hän on kyllä oikea seuramies :)

   Poista
 2. Ihan mielettömiä juttuja kaikki. Kaikki huolisin kotiin. Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Adalmiina on kyllä pullollaan ihanuuksia! Minullekin kelpaisi kaikki! Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!

   Poista
 3. Oih mitä ihanuuksia Helmestä löytyykään! Narsissit roisoisissa,
  keltaisissa ruukuissa näyttävät hurmaavilta kuten kaikki
  pellavajutskatkin. Teillä on ollut varmasti upea ilta.

  Kivaa viikonloppua Riikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adalmiina on kyllä NIIN ihana paikka ja meillä oli tosi ihana ilta! Nuo keltaiset ruukut olivat minustakin aivan hurmaavat. Mukaani lähti yhdet ruukut, kaksia en voinut ostaa, kun kotona on ennestäänkin jo pari..
   Pallavajutut ovat aivan ihania, tyynyt jäivät mietityttämään, samoin verhot. Pitää van ajan kanssa täällä kotona miettiä, mitä haluaa, Adalmiinassa on liikaa valinnanvaraa:)
   Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa vikkoa sinulle!

   Poista
 4. Onpas ihanan näköinen paikka wow. Ja noihin tyynyihin katseeni jumiutui, jostain syystä tyynyjä ei tunnu olevan koskaan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adalmiin on kyllä todellinen Helmi! Jos täällä joskus liikut, kannattaa ehdottomasti piipahtaa tuolla! Kuviin ei saa ihanaa tunnelmaa välittymään.
   Tyynyt ovat ihania ja niitä oli pitkin liikettä PALJON. niitä ei tosiaan ehkä voi koskaan olla liikaa;)

   Poista