tiistai 3. maaliskuuta 2015

Tervetuloa maaliskuu ja juhlakausi


Ihanaa, kevät on virallisesti täällä. Tai ainakin minun ajanlaskuni mukaan maaliskuu on jo kevätkuukausi. Meillä se merkitsee myös juhlakauden alkua.


Pikkuveli juhlii synttäreitään kuun puolenvälin jälkeen ja sen jälkeen loppu perhe tasaisesti joka kuukausi. Ja tänä vuonna toukokuulle osuu myös ne isoveljen rippijuhlat. Juhlaa siis tiedossa paljon;) Täällä blogin pulellakin varmasti kevään aikana juhlat näkyvät ja ehkä täälläkin voidaan vähän juhlia, vai mitä?


Kodin ykkösen sisustusillan päätteeksi nappasin mukaani ihanan pinkin kukkakimpun. Pinkki on jotenkin NIIN keväinen väri ja heti koti näytti keväisemmältä. Tai ainakin yläkerran aulan pöytä.
Kukat ovat minulle sellainen hyvinvointijuttu, josta Nainen talossa -blogin ihana Katja kirjoitti osuvasti.  Muu kämppä onkin sitten eri juttu ja kukkien kanssa voin hyvin opetella sietämään kaaosta vähän paremmin, silloin kun ei ole juhlia;)
 Ihanaa alkanutta viikkoa ja maaliskuun alkua kaikille!15 kommenttia:

 1. Maaliskuun kunniaksi heitän sinulle uuden haasteen (löytyy blogistani)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hekku, tulenkin katsastamaan heti, millaisesta haasteesta on kyse;)

   Poista
 2. Kiitos maininnasta :D. Kukat todellakin ovat hyvinvointijuttu. Ja kaunis kimppu kiinnittää armollisesti katseen itseensä, pois niistä "ei niin silmää hivelevistä" jutuista, joita lapsiperhearjessa kyllä riittää.
  Ihanat gerberat <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta kirjoituksesta! Puhuit kyllä asiaa! Kukat ovat minulle se pieni oma juttu tämän muun ainaisen kaaoksen keskellä. Gerberat olivat pitkäsä aikaa aika raikkaita.

   Poista
 3. Kukat todellaki on ihana juttu eikä niihin kyllästy koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ne ovat, ja tuo on totta, niihin ei koskaan kyllästy, jokaiselle vuodenajalle on omat ihanuutensa.

   Poista
 4. Suloiset gerberat! Heleä vaaleanpunainen väri tuo kevään tullessaan.

  Ihanaa juhlakautta! Joko olet ostanut mekon rippujuhliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gerberat tuntuvat taas pitkästä aikaa raikkaalta ja tuo väri on kyllä NIIN keväinen. Kiitos, aion kyllä nauttia juhlakaudesta täysillä, tuo ihanaa vaihtelua tähän muuten niin arkiseen ja kiireiseen arkeen.
   Rippijuhlia on useammat (vissiin 7!) kesän aikana ja yksi mekko on hankittu, mutta THE rippimekko ei ole vielä löytynyt:)

   Poista
 5. Hei, asiasta toiseen mutta muistelin että teidän neidillä on iphone 5c? Miten puhelin on toiminut nuoren käytössä, onko kamera hyvä ja kestääkö akku? Meillä sama malli harkinnassa :) mukavaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, muistit aivan oikein, joulupukki toi iPhone 5C:n Neidille vuosi sitten jouluna. Puhelin on toiminut loistavasti, kamera on hyvä ja todella ahkerassa käytössä ja akkukin kestää päivän, vaikka tuntuu, että puhelin on käytössä ihan koko ajan..Kertaalleen on lasi mennyt rikki, kun tippui kiveen lasi edellä pyörän päältä. Korjauksen jälkeen lasi on normaalissa, aika vauhdikkaassa käytössäkin kestänyt rikkoutumatta. Ja vaikka sellainen suojakalvo on ostettu rikkoutumisen jälkeen, ei se edelleenkään taida olla paikoillaan. Eli kyllä voin meidän aika vauhdikkaalla kokemuksella suositella:) Mukavaa kevään jatkoa sinne myös!

   Poista
  2. Kiitos paljon, mukava kuulla että olette tykänneet :) ja tuohon muistimäärään mahtuu varmaankin sovelluksia ja kuvia ihan hyvin? :)

   Poista
  3. Muistia on ollut kyllä riittävästi (en nyt muista mikä oli puhelimn muistin määrä) ja sovelluksia on puhelimessa sen seitsemä, samoin kuvia ja videoita. Viimeksi taidettiin tyhjentää puhelimesta yli 1000 kuvaa ja satoja videoita, eli ei muisti kyllä ihan heti lopu:)

   Poista
 6. Kauniita kuvia - näköjään kukkakimpussa piilee monenlaista kauneutta, kun vain osaa valita kuvakulmat! Mukavaa maaliskuun jatkoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Kauneutta pitää joskus oikein etsimällä etsiä, vaikka se olisikin aivan silmien alla. Ja kameran linssin läpi asiat näyttävät joskus ihan erilaiselta. Mukavaa maaliskuuta myös sinne!

   Poista