lauantai 18. kesäkuuta 2016

Paitaoivallus

KonMari -projektia tehdessäni olen saanut ahaa -elämyksiä tavaran määrän lisäksi myös omasta ostokäyttäytymisestäni ja omasta tyylistäni. Vaatetta oli VALTAVASTI ja edelleen sitä on varmaan ainakin jollain mittarilla paljon. Nyt kuitenkin tuntuu siltä että kauan kadoksissa ollut oma tyylini on taas selkiytymässä ja alan muistaa mistä oikeasti pidänkään.Kovasti olen pohtinut kukakohan sinne kaappiin oli niitä sellaisia vaatteita ylipäätään ostanut, jotka eivät sovi, joista en pidä ja jotka ovat epämukavia..?? Toivon, että tämän KonMari -prosessin aikana olen oppinut vähän tuntemaan itseäni ja jatkossa en ehkä osta enää mitään sellaista "melkein kivaa" tai "ihan ok", vaan sellaista, joka on ihan oikeasti "just eikä melkein". 


Yläosia läpikäydessäni tajusin, että viimeisen vuoden aikana eniten käyttämäni paidat olivat neuleiden ohella ohuet laskeutuvat paitikset. Ja niitä minulta löytyy kaapista tosi vähän (tasan kaksi eli siis nämä kuvissa näkyvät). Niitä vähiä en todellakaan marittanut vaan jätin kaappiin iloa tuomaan.Huomasin myös, että molemmat paitikset olivat Espritin mallistosta. Sain sopivasti postia Espritiltä ja nettikaupassa näyttäisi mukavasti olla aletkin jo päällä. Olihan minun pakko käydä siellä vähän katsastamassa paitisvalikoimaa.


Espritin paitisvalikoima oli tosi laaja ja sieltä löytyi vaikka mitä kivoja juttuja. Minun suosikkini ovat selkeästi vaaleita ja kesäisiä, sellaisia kaapista tiedän nyt myös puuttuvan ja sellaisia, joita tiedän käyttäväni nyt kesällä ja varmaan talvellakin niiden suosikkineuletakkieni kanssa. 


Kuvat Esprit

 Pari paitaa lähtee tilaukseen, 
arvatkaapa mitkä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti