tiistai 16. marraskuuta 2010

Jouluvaatetta sieltä sun täältä osa1

Olen normaalisti ostanut hyvissä ajoin alkusyksystä kaikille lapsille vaatteet syksyn ja joulunajan juhliin.

Tänä vuonna olen tässäkin asiassa ollut laiska (ja oikeasti myös kiireinen) ja nyt, kun heräsin siihen, ettei Neidin kaapissa ole yhtään sopivaa talvista ja juhlavaa mekkoa tajusin, että taidan olla auttamattomasti myöhässä! Tuskaa tietysti lisää teidän kanssablogistien ihanat postaukset teidän joulugarderobeistanne.;)

Meillä on tämä loppuvuosi aina aikamoista juhlakautta, paljon syntymäpäiviä yms. menoja joulun juhlien lisäksi, joten tarvetta on todellakin useammalle asukokonaisuudelle!

Aloitin toiveekkaana kierroksen tuosta lähikaupungista. Jotain tarttui matkaan, mutta paljon ihanuuksia jäi kauppaan, koska meidän koot oli myyty jo muille:( Paikallinen Stockmann ja Uusitähti olivat pettymyksiä tällä kertaa, ei mitään kivaa meidän makuun:(

Zarasta löytyi vaikka mitä ihanuuksia, mutta suurimmasta osasta oli meidän koot loppu:( Tämä harmaa mekko tumman pinkeillä asusteilla päätyi meille. Toimii hyvin muun värisilläkin paidoilla ja sukkiksilla.

 

 
Pojille Zarasta löytyi kauniit paitikset, joilla mennään varmaan ainakin koulun/päiväkodin joulujuhliin.Isoveljelle ruutuneule Zarasta, pikkuveljelle KappAhlista. Lisäksi KappAhlista löytyi Pikkuveljelle kiva neuletakki Isoveljen vanhan DPAM neuletakin kaveriksi.
 


KappAhlista kotiutui Neidille lisäksi monessa blogissa jo aiemmin vilahdellut ihana valkoinen velourmekko. Oli mitoitukseltaan meille tosi passeli! Oli käytössä jo isänpäivänä:)

 


Näillä päästään alkuu, mutta THE JOULUMEKKO puuttuu vielä.
Kaapistakin löytyi jotain juttuja ja postia odotellaan paristakin paikasta, näistä lisää myöhemmin:)

11 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia. Meiltä puuttuu vielä pojan juhlavaatteet, muuten on kaikki hankittuna. Ajattelin ostaa jonkun kauluspaidan ja jotkut siistimmät housut. Neuleliivi meiltä jo löytyy. Pitääkin vielä käydä Zarassa. Niin kivannäköisiä vaatteita olit sieltä löytänyt. :)

    VastaaPoista
  2. Minä kanssa kävin viikonloppuna Zarassa ja ajttelin etukäteen, että tulee valinnan vaikeus. No koot oli loppu melkein kaikesta ja ne mitä oli jäljellä ei sitten oikein iskenyt. Tuo teidän harmaa mekko on kyllä kaunis!

    Lisäostoksia odotellessa...

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tuo Zaran mekko ja niin monikäyttöinen! Koska meidän mekko lähti palautukseen, niin pitää suunnata tuon suuren kaupungin kauppoihin (siis just Stockalle ja Zaraan) torstaina, kun pääsen vihdoin kampaajalle.

    Ja Kappiksen tunika on niin ihana!

    Kun samalla suunnalla shoppaillaan, niin mä aina välillä mietin millä suunnalla siitä suuresta kaupungista te mahdatte asustaa... Ei varmaan ihan naapureita kuitenkaan olla :D

    VastaaPoista
  4. Minäkin poikkesin Zarassa tänään...Hyvin oli kokoja meille.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja vaatteita! Pitäisi itsekin käydä Zarassa katsomassa pojille jouluksi vaatteita...:)

    p.s. laitatko mulle maililla minkälaisen pipon haluat, kun voitit siinä arvonnassa.:)

    VastaaPoista
  6. Minunkin pitäisi lähteä etsimään Ainolle jouluista juhlavaatetta. Nyt saattaisi jopa löytyä - ristiäisiin kun etsin Ainolle kivaa mekkoa kastemekon jälkeen puettavaksi, ei niin pientä mekkoa ollut missään. Tai jos joku yksi oli niin oli rumia. Ompelin sitten sellaista nukenvaatteen kokoista pikkuruista mekkoa itse ristiäisiä edeltävänä iltana. Mutta kiva tuli! :D

    VastaaPoista
  7. Sirkku: Kiitos:) Zarassa kyllä kannattaa käydä, siellä oli paljon kivoja juttuja pojille. Luulen, että käyn vielä jossain vaiheessa täydentämässä varastoja:)

    Saija: Meidänkin Zarassa oli tosi paljon vain hajakokoja jäljellä niistö kivoista jutuista. Sanoivat siellä, että tavaraa tulee koko ajan lisää, mutta he eivät etukäteen tiedä mitä malleja ja kokoja. Pitänee mennä vielä uudelleen jossain vaiheessa, niin monta kivaa juttua jäi kaivertamaan mieltä:)

    SiniK: Kiitos, minustakin tosi kiva ja tosiaan monikäyttöinen. Toivottavasti löydät paremmin kokoja, kuin me:) Jäämme innolla odottelemaan saalistanne:) Olen muuten aika kateellinen, kun pääset kampaajalle, olen ollut koko syksyn menossa, mutta joutunut perumaan 4 kertaa, kun aina joku on ollut sairaana:(

    Olen muuten myös miettinyt, millä suunnalla asustelette ja jostain saanut kuvan että te olette siellä itäpuolella? Me ollaan täällä ihan toisella laidalla, lännenpänä:)

    Jarna: Siellä pääkaupunkiseudulla taitaa olla kokovalikoima parempi tai sitten se meidän koko oli vaan niin suosittu:)

    Helmi: Pojille oli kyllä minusta tosi paljon kaikkea kivaa, kannattaa kyllä mennä! Laitoin postia piposta!

    Tuulia: Hei tuohan kuulostaa aivan ihanalta! Sinun pitää esitellä tuo ihanuus meille! Kyllä itse tehden saa aina kauniimman! Olen aikoinaan ommellut paljonkin, mutta nykyään ei enää tunnu olevan aikaa mihinkään. Kangasvarastokin on melkoinen (mies on monesti ehdottanut kangaskaupan perustamista vaatehuoneeseen..) Olisi kyllä ihanaa taas ommella..

    VastaaPoista
  8. Zaran setti on tosi kiva, samoin kun tykästyin niinkuin tosi paljon pikkuveljen neuletakkiin, ei kuitenkaan varmaan sieltä vauvapuolelta ollut; kummipojalle mietin :)
    Ja se että jos uusi tähdestä ei löydy mitään on melkein jo uskomatonta, porukka on selkeesti ajoissa. Mä en uskalla mennä paikalliseen, koska tiedän että kävelisin sieltä joku unelma kainalossa ulos :)

    VastaaPoista
  9. Mä jouduin perumaan kerran, toivottavasti en joudu huomista... sen verran kamalalta alkaa juurikasvu näyttää :D

    Eipä olla idässä, vaan ennemminkin siellä lännessä tai ehkä jopa luoteessa... ;)

    VastaaPoista
  10. -Anni: Kiitos:) Molemmat Pikkuveljen neuleet ooivat KappAhlista ja ekaa kertaa "isojen" puolelta eli koossa 98/104cm. Neuletakki oli vielä alerekistä, hintaa jäi kokonaiset 6e! Luulen, että Turun Uusitähti on valikoimaltaan aika paljon suppeampi, kun teillä siellä:( Luotin, että sieltä olisin saanut sen THE mekon, mutta eipä tullut:( No, THE mekko on kuitenkin jo löytynyt, postaan siitä sitten kun kotiutuu!

    SiniK: Toivottavasti tosiaan pääset kampaajalle:) Minulle ei voi edes puhua mistään JUURIkasvusta, vaan ihan uudesta väristä, sen verran on kamala:(

    Nyt minuakin rupesi oikein kiinnostamaan tämä asumispuoli..Enemmän mekin tuohon luoteeseen itseasiassa kallistustaan, tässä kasitien varressa ollaan..oltaiskohan sittenkin naapureita??

    VastaaPoista
  11. Hih! Hyvinkin samalla suunnalla...

    VastaaPoista