maanantai 6. joulukuuta 2010

No, kun halvalla sai..Sini vinkkasi viime viikolla, että Pomp de luxissa on ale, kaikki -50%.

Olihan minun ihan pakko vähän vilkaista heti töissä niitä sivuja,
ja tuollainen oli saalis..
Postarit olivat kyllä aikamoiset!

Pojille ei ollut enää kokoja, joten heille aleshoppailut sitten muualta.
Eiköhän ne vähitellen ala muuallakin..

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!

7 kommenttia:

 1. Samoja puuhia siis olemme tehneet :)
  Meille taitaa olla tulossa jotain samoja, jännityksellä odotan milloin saapuvat!
  Ja hyvää itsenäisyyspäivää!!

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan huono argumentti;-) sitä paitsi, samat postarithan ne olisivat normaalihinnoillakin tilatessa. Tunnistin sinussa "sielunsiskoni", noin minäkin tekisin;-)

  On se vaan kiva fiilis kun ensinnäkin löytää just ne mistä on haaveillutkin, vielä pienellä alella ja sehän innostaa myös keräänään kokonaisuuksia niinkuin sinäkin näyt tehneen. Pikkukuvista saa jo jotain selvää, mutta voi että odotan kun esittelet nämä sitten kun teille kotiutuvat. Tuolla on kyllä upeita, niin tyylikkäitä ja silti tyttömäisiä vaatteita!

  Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Meille kans lähti tuolta vaatetta.. meille tuli se musta toppapukukin ensi talvelle. Ei mikään kamalan paksu, mutta taatusti sellainen joka ei jokaisella tule vastaan.

  Muutenkin ihania vaatteita, tilasin jo syksyllä ekan kerran.

  VastaaPoista
 4. No alestahan ne nimenomaan kannattaakin tilata ;-)

  Kävin itsekin katselemassa, mutta edellisen Pompin tilauksiakaan ei olla vielä kauheasti ehditty käyttää, niin nyt yritän pitää itseni kurissa.

  Mukavaa juhlapäivän iltaa!

  VastaaPoista
 5. -Anni-: Taisi olla tuona päivänä linjoilla aika moni muukin, minulta ainakin hävisi ostoskorista aikamoinen pino vaatteita tilaamisen aikana:) Vilautapa sitten, mitä teille kotiutuu! Samoin sinne, hyvää itsenäisyyspäivän iltaa -tai oikeastaan jo yötä:)

  Aamunkukka: Pitäähän sitä aina olla joku perustelu, eikös vaan:) Tuo olikin hyvä pointti, postarit olisivat varmaan olleet sen saman hurjan määrän. Sielunsisko -kiitos:)

  Kuvat ovat valitettavan pienet ja nyt vasta huomasin, ettei niitä sen isommaksi saa edes klikkaamalla. Pahoitteluni, yritän ensi kerralla opetlla tuon vähän paremmin!! Kokonaisuuksia yritin kerätä, vähän siinä onnistuinkin ja osalle on kotona kaapissa jo kaveri odottamassa. Katsotaan sitten, miten onnistui, kun saapuvat kotiin.

  -Marze-: Ihania vaatteita tosiaan ovat! Meillä lähti tilaus tuonne ekaa kertaa, olen niitä ajoittain käynyt ihailemassa. Jännityksellä nyt siis odottelen millaisia ovat livenä ja millaista on mitoitus. Toppapuku näytti kauniilta, ja varmasti tosiaan vähän erilainen! Näytäthän meille sitten saaliin, kun kotiutuu?

  -Jassu-: Alesta tosiaan kannattaa, varsinkin kun mitään pakottavaa tarvetta ei ole..
  Sinun blogistasi taisin muuten tuon pompin ekaa kertaa alkusyksystä bongatakin ja teidän silloinen saalis näytti kyllä hurjan ihanalta. En muista postasitko mitoituksesta. Otin ihan summamutikassa, toivottavasti onnistui arvonta:)

  Samoin sinulle, mukavaa juhlapäivää, nyt kyllä taitaa painua jo enemmän yön puolelle!

  VastaaPoista
 6. Mä tilasin kans meidän tytöille tuolta molemmille n. 3-4 vaatetta, kun halvalla sai ;) Mutta ei taida joukossa olla kyllä yhtäkään samaa kuin teillä! Mä pääsin vasta seuraavana päivänä vinkin jälkeen koneelle tilaamaan, joten taisi olla osa ihanuuksista jo loppu, koot ainakin. Kiva kyllä katsella sitten kaikkien saaliita, kun kotiutuvat! =)

  VastaaPoista
 7. Terhi: Eikös ollutkin todella halpoja tuon alen jälkeen!? Normaalihintakaa ei ollut paha, alkusyksystä jäi tilaamatta juuri noiden postareiden takia. Kiva nähdäkin, mitä teille on kotiutunut, esittelethän sitten kun tulevat:)

  VastaaPoista