perjantai 3. joulukuuta 2010

Lisää kimallusta

Neidin luisteluvalmennusryhmän tytöt saivat kivat mustat fleecet vilahti täällä

Siihen kirjailtiin tietysti seuran logo ja tyttöjen nimet.

Yksi äideistä ehdotti,
että voitaisiinko fleeceen lisätä vielä jotain
kivaa pientä
tytöt tietyti halusivat
kivaa, isoa ja kimaltavaa

tilattiin kauniit strassikuvat


ja me neidin kanssa saimme kunnian silittää kuvat paikoilleen
olin joskus maininnut tykkääväni silitetyistä vaatteista..


Kyllä nyt kimaltaa ja häikäisee :)

Häikäisevän mukavaa viikoloppua!

Edit: Strassikuvat on tilattu Spirit Skatewearilta.
Sieltä saa kuvioita ihan mistä vaan kuvasta!

9 kommenttia:

 1. Ompa häikäisevän näköisiä. Aika kätevät tollasset silitettävät kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ompas upeat, kyllä neitien nyt kelpaa!Voih, kumpa Eevistäkin tulisi luistelija..ei vain ole meillä päin noita taitoluistelukouluja ollenkaan :(

  VastaaPoista
 3. Hienot fleecet! Mä en tiennytkään silitettävistä strassikuvista, nyt heti alkoi kova pohdinta, että mihin niitä voisikaan silitellä... Pian meillä on siis kaikki paikat täynnä strassia :)

  VastaaPoista
 4. Upeat, voi että! Teidän äitien tekemä vapaaehtoinen työ on kullanarvoista- tuossa vaate- yms. rumbassa on taatusti oma tekemisensä!

  Hyvää ja rentoa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Koskaan ei luistelijaprinsessa voi kimaltaa liikaa! =) Blogissani on sinulle vielä vähän lisää aurinkoa ;) Halusin sen antaa (vaikka jo saitkin), koska tämä on yksi lempiblogeistani! =)

  VastaaPoista
 6. Monalisa: Häikäiseviä ovat tosiaan:) En ollut ennen tuollaisiin törmännyt, mutta olivat todella käteviä ja kuvia saa tilata ihan oman mielen mukaan!

  Sini: Upeita ovat minustakin. Oletko ihan varma, ettei lähistöllä ole mitään taitoluisteluseuraa? Jos on jäähalli, luulisi olevan joku seurakin! Eevistä tulisikin supersuloinen jääprinsessa:)

  SiniK: En ollut myöskään aiemmin törmännyt moisiin ihanuuksiin! Neidillä on jo lista itä kuvia hän mihinkin haluaa..ovat kivoja senkin puoleen, että niitä saa tilattua omista malleista. Nyt sitten ainakin jatkossa tunnistan teidät Myllyssä;)

  Aamunkukka: Kiitos:) Tuo lasten harrastuksiin liittyvä vapaaehtoistyö on kyllä aikamoista, tuolla odottaa postauskin siitä:) Tämä homma oli ihan hauskaa, kaikista jutuista ei sitten voikaan sanoa samaa:( Välillä toivoo, että voisi hoitaa homman vaan rahalla, aika ei vaan riitä ihan kaikkeen.. Hyvää viikonloppau Sinulle myös!

  Terhi: Totta, kimallusta ei jäällä voi koskaan olla:) Kävikin jo kurkkaamassa blogiisii, KIITOS kovasti, aurinkoa kyllä kiireisen viikon jälkeen tarvitaan, edessä pienen huilin jälkeen vielä kiireempi viikko. Palaan vielä tunnustukseen tarkemmin! Ja voi kiitos, olen ihan otettu tuosta perustelustasi♥

  VastaaPoista
 7. Vastailen nyt tänne..Voih, etkö saanut laittamaani sähköpostia?Tosiaan koot loppuivat siinä mekossa 5-6 kokoon ja arvelin sen olevan teille liian pieni. Mihinkähän osoitteeseen minä sen mailin sitten lähetin? :) Ja juu, meillä on jäähalli, mutta tietääkseni siellä pelataan vain jääkiekkoa. En ole ainakaan koskaan kuullut että täällä olisi taitoluisteluseura, toki onhan tässä vielä muutama vuosi aikaa sellaisen perustamiseen!Luuelen,että lähin olisi tuolla 60 km päässä Seinäjoella...

  VastaaPoista
 8. Ooh, upeat fleecet, vai olit maininnut rakastavasi silitystä niin nakki napsahti, voi ei :) mistä tuollaisia sai muuten voi tilata?

  VastaaPoista
 9. Sini; Ei ollut tullut sähköposti perille, minne lienee bittiavaruuteen kadonnut! Harmi, että ei ollut kokoja, tuo 5-6 olisi varmaan tosiaan ollut pieni, mutta ehkä me ei ihan oikeasti mitään tarvitakaan:) Ja tuhannesti kiitoksia kuitenkin vaivannäöstäsi!!
  Jos on jäähalli, niin luulisi tosiaan olevan myös taitoluistelua? 60km kuulostaa kyllä turhan pitkältä matkalta, meillä hallille matkaa 15 km, ja se on kyllä ihan maksimi, välillä tuntuu, etten muuta teekään, kuin ajelen tuota väliä! Sinulla on tosiaan vähän aikaa, eli ehdit kyllä hyvin pistää yhden taitoluisteluseuran pystyyn:) Tosin, luistelukoulussa oli Neidin kanssa samaan aikaan 2-vuotiaita, joten kannattaa aloittaa suunnittelu aika pian:)

  -Anni-: Kiitos:) Joo, en koskaan opi pitämään suutani tietyissä tilanteissa kiinni, ja aina se kostautuu:) Tosin tuo homma oli kyllä ihan hauskaa, tykkään ihan oikeastikin siitä silittämisestä ja minulla oli niin reipas apulainen! Strassikuvat on tilattu Spirit Skatewear -nimisestä nettikaupasta ja tuo kuvio maksoi 8e kappale. Laitan tuohon tekstiin vielä linkin sinne, jos jotakuta kiinnostaa!

  VastaaPoista