perjantai 17. joulukuuta 2010

Pehmeät paketit

Kulunut viikko on ollut ehdottomasti vuoden kiireisin työkiireineen ja joulujuhlineen. Joululahjapulmat ratkesivat suurelta osin viikonloppuna, onneksi!!
kun sain sähköpostia Viivi&Viktorilta ja muistin pitkästä aikaa piipahtaa ihanaan kauppaan.

Viivi&Viktorin tilaus jäi aiemmin vähän vaiheeseen, kun Neiti ei osannut valita millaisen mekon haluaa ja lopltua ilmoitti, ettei halua ollenkaan neulemekkoa:(

Nyt klikkailin koriin toivottuja ihania pehmeitä paketteja

Pienelle neidille


Veljeksille


Isommalle herralle


Viivi&Viktorilla on jouluun asti kiva kampanja, 60e tilaukseen saa kaupan päälle ihanat Tommy Hilfigerin sukat ja meidän tilaukselle tuli sen verran hintaa, että saatiin kolme paria (jokaisesta 60e:sta saa siis aina yhden parin!!) ja ne menevät tietysti paketteihin mukaan ihanana lisänä:)


Palvelu on loistavaa, 
paketti tuli ajatustakin nopeammin perille!
Paketit ehtivät perille vielä jouluksi, jos tilauksen tekee  21.12. mennessä.
Niin, ja postaritkin olivat 0e !! 

7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia. :) Tuolla Viivi&Victorilla on kaikkea ihanaa. Toivottavasti sinnekin tulee jossain vaiheessa ale.

  VastaaPoista
 2. Sirkku: Kiitos:) Viivi&Viktorilla on tosiaan vaikka ja kuinka ihania juttuja, juuri meidän suosikkijuttuja- ja merkkejä.

  VastaaPoista
 3. Mulla olikin ko kauppa mennyt ihan ohi, mutta koitan nyt pysyäkin pois :)

  VastaaPoista
 4. Minun oli kanssa pakko tilata sieltä syksyllä yksi niistä Tommy Hilfigerin harmaista neulemekoista, olivat vain niin suloisia. Nyt meilläkin yritetään pysyä poissa sieltä ;). Kivoja ostoksia on myös teille sieltä tullut.

  VastaaPoista
 5. -Anni-: Kannattaa käydä kurkkimassa, siellä on vaikka mitä ihanaa, ja tietysti vaarallista;) Vauvaosastollakin oli minusta vaikka mitä söpöyksiä..

  Saija: Ne Hilfigerin harmaat neulemekot olivat kyllä aivan superihania, samoin MOPin!! Meillä Neiti toisaan kieltäytyi huolimasta minkäänlaisia neulemekkoja, joten en uskaltanut tilata:(

  VastaaPoista
 6. Onpa kivoja! Aleja odotellessa ;)

  VastaaPoista
 7. Terhi: Tuolla Viivi&Viktorilla on kyllä tosiaan kaikkea kivaa:) Eiköhän sielläkin ale pian ala, Vinkkaan varmasti, kun saan tietää:) Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista