torstai 30. joulukuuta 2010

Toisen erhe, toisen onni

Tästä bloggailusta on tullut minulle rakas harrastus,
josta on ollut paljon iloa
ja ihan konkreettistä hyötyäkin.

Saijalla oli mennyt Ralph Laurenin tilauksen koot pieleen
ja meille kotiutui Neidille ihana neule ja pikee.
Lämmin kiitos vielä Saijalle!
Olivat kyllä aivan ihanat! 
Neuleesta on tullut Neidin ehdoton suosikki!
Ja meitä ei Neidin kanssa haittaisi ollenkaan, vaikka menisi seuraavassakin tilauksessa koot väärin:) 
Emmillä oli käynyt samalla lailla, ihana Lundmyrin paita oli Pikkuriikille liian iso.
No, paita oli kuin tehty pikkuiselle kummipojalleni
 ja se vaihtoi mallikkaasti omistajaa
ja sujahti pukinkonttiin.
Loppukäyttäjä oli hurjan onnellinen:)
Lämmin kiitos siis Emmillekin!Eikö tämä olekin kierrätystä parhaimillaan?

7 kommenttia:

 1. Juuri niin;-) blogeja seuraa joukko niin samanhenkisiä äitejä että periaattessa tätä kautta saisi varmaan kierrätettyä kaiken mahdollisen. Vielä kun keksittäisiin halpa huolintayhtiö sitä roudaamista varten;-)?

  Leppoisaa iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Täysin samaa mieltä! Meillekin kotiutui jarnan Nöpön "vanhat" hupparit juuri ja monelta muulta olen huutistelemassa ensi vuotta ajatellen ihanuuksia. Kunhan saisin vaan omatkin varastot kuvattua ja naputeltua, niin ehkäpä blogiodottajista jotkut tekisivät löytöjä näinkin päin :)

  VastaaPoista
 3. Eipä kestä kiittää, hyvä että ovat olleet sopivat ja tykätyt! Tänä vuonna minä itse naputtelin tilauksen ja koot pitäisi olla tällä kertaa oikein ;).

  Mutta kyllä tämä on kierrätystä parhaillaan. Itsellä osasyy blogin perustamiseen oli tämä kierrätys ja avun anto. Seurailin joitain blogeja jo jonkin aikaa ja oli ihana nähdä kuinka tavara kiertää ja vinkkejä jaetaan. Meilläkin on käytössä paljon uutta ja vanhaa toisilta blogisteilta (ja myös muilta).

  VastaaPoista
 4. No mutta nehän meni sitten ihan hyvin lopulta!Ihanat nuo RL:n jutut!

  VastaaPoista
 5. Aamunkukka: Tuo on kyllä niin totta, aia moni täällä blogistaniassa on todella samanhenkisiä. Saija taisi siitä jonkin aikaa sitten blogatakin! Tuo huolintayhtiö olisi kyllä aika kova juttu, on noi Postin hinnat sen verran hurjat! Leppoisaa loppuiltaa tai pikemminkin hyvää yötä sinne:)

  maman: Mukava kun kommentoit!!
  Kyllä täällä tuntuu tosiaan liikkuvan samanhenkistä porukkaa, joten kyllä näköjään kannattaa ilmoitella, kun jotain laittaa kietoon. Ja tosiaan odotajia tuntuu putkahtelevan vähän joka blogissa, eli keväällä on pienillä ihanuuksilla varmaa menekkiä:)

  Saija: Kiitokset olivat kyllä paikallaan!!Olivat sekä sopivat että tykätyt!!Jään kuitenkin salaa toivomaan, että vaikka yksi musta pikeemekko olisikin väärää kokoa, sen varran ihanilta nuo uuden tilauksen tavarat näyttivät:)
  Täällä blogistaniassa tuntuu todellakin kiertävän tavara, mikä on kyllä erittäin hyvä asia! Nämä olivat ekat kokemukseni ostajina, jotain meiltäkin syksyllä lähti kiertoon Neidin kaapista. Tuntui kyllä tosi vaivattomalta!

  Sini: Lopputulos taisi olla tosiaan kaikille osapuolille hyvä! Ja nuo RL:t ovat aivan superihania, harmillisen hankalasti saatavia ja hintavia vaan täällä Euroopassa.

  VastaaPoista
 6. Yhdyn samaan! Kiva kierättää vaatteita ja olen saanut monen monta vinkkiä täältä lastenvaatehankintoihin!

  Kivoja vaatteita teille kotiutunut! : )

  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!!

  VastaaPoista
 7. -Martze-: Olen ehdottomasti samaa mieltä! Kierrätys on kivaa ja ekologistakin;) Ja kyllä blogeista saa aivan ihania vinkkejä noihin hankintoihin. Välillä kyllä vähän liikaakin..
  Hyvää Uutta Vuotta myös teille!

  VastaaPoista