perjantai 16. syyskuuta 2011

Talven pakkasiin # 3

Poikien talvikamppeet alkavat kenkiä lukuunottamatta olla jo kunnossa,
mutta Neidillä on vielä melkein kaikki vaiheessa.

Meillä oli yhteinen hyvä visio siitä,
millainen koulutoppasetti Neidille tulee,
mutta olimme liian hitaita, emmekä saaneetkaan tätä ihanuutta. :(

Nyt meillä on ollut monia huonoja ja vielä huonompia vaihtoehtoja.
Mielipiteet eivät tunnu oikein kohtaavan.

Ticketin alelaarista löytyi takki ja pääsimme jonkinlaiseen kompromissiin.
Ihan hyvä alku, vai mitä?

Housut viimevuotiset, menevät ainakin alkutalven.

Toinen takki tarvitaan ehdottomasti,
luulenpa, että tuo valkoinen majailee suurimman osan ajasta pyykkikorissa..
samoin toiset housut.
Ja asusteita.
Mekko- ja kaupunkitakeista puhumattakaan.
Niistä lisää myöhemmin.

SVEAn pipo on hartaasti toivottu kun kaikilla muillakin..
ja jouduin viimein antamaan periksi.
Vieläkään siitä en pidä, mutta pääasia, että Neiti tykkää.

Otetaan vastaan hyviä ideoita
koululaisille sopivista topista..
Kriteerejä tosin on aika paljon..
pinkkiä, tai vaaleanpunaista, valkoinenkin käy,
ja ehkä musta ja turkoosikin, tai ihan mikä vaan kiva
mielellään yksivärinen tai sitten kivoja kuvioita,
ei saa olla liian pitkä eikä liian lyhyt,
karvareunus pitäisi olla tai sitten ei,
ei liian vauvamaista,
ei rusetteja, ainaakaan paljoa,
ei saa näyttää Michelin-ukolta, mutta pitää olla lämmin
kangas ei saa olla luikasta, eikä tönkköä
vuorin pitää olla liukas, että menee nopeasti päälle välkällä..
ja pari muutakin juttua:)

HUOH näitä Neitejä..


AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!!


16 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!

    Se VDT on kyllä niin ihana, että olisin jo ostanut sellaisen jemmaan ensi talveen. Ne vaan katosi "vähän" liian nopeasti, höh :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hyvältähän tuo setti näyttää!:)

    Voi voi, noita kriteerejä! kauhulla odotan jo mitä se meillä sitten joskus on, kun nyt jo tuntuu, että kaikki on "pahaa" (rumaa, vääränlaista yms. yhteis nimitys ;)).

    VastaaPoista
  3. Hieno setti, mäkin hiukan haaveilen tosta sveasta, mut mietin oonko liian vanha siihen :)
    Ja noita kriteerejä, huh..

    VastaaPoista
  4. Hieno setti :)

    Jotenkin aika tutun oloisia nuo kriteerit :) Meillä vaan on poika, mutta silti...

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa niin tutulta, nuo vaatekriteerit siis! Ja sitten kun luulet löytäneesi juuri toiveiden mukaisen, ovatki kriteerit jo muuttuneet :D

    VastaaPoista
  6. Ticketin takki näyttää kivalta. Toivotaan lumista talvea. VDT takki taitaa kyllä olla yhtä arka, jos teitä yhtään lohduttaa... Toi koululaisneidin mielipiteiden ailahtelevaisuus kuulostaa niin tutulta!

    VastaaPoista
  7. Heh, aikamoinen toiveiden lista täytettäväksi;) Toivotaan, että se "oikea" takki vielä löytyy. Ja Ticketin parka on oikein kivannäköinen, jos se nyt yhtään lohduttaa.

    VastaaPoista
  8. Hih noita kriteereitä. Ei varmaan kelpaa, mutta ajattelin ehdottaa Stadiumin nettikauppaa, kun siellä on , ainakin minulle (monen lapsen äidille) erittäin mieluisa - 25 prossaa kaikesta nyt :)

    VastaaPoista
  9. VDT ois ollut aikas ihana :o)

    Meillä on kauppaan tullut Peakia (myös untuvatakki) ja Roxylta on myös jotain tulossa. Noa Noalla menee koot 152 saakka.. pilkkutakeistakin tehdään kohta lisätilaus. Mainos, mainos ;o)

    VastaaPoista
  10. Marika: Kiitos:) VDT on ihan täydellinen (ja Neitikin sen kelppuutti..)! Se kyllä meni luvattoman nopsaan, olen koittanut sitä metsästää vaikka ja mistä. Samoin mukavaa viikonloppua sinnekin! Täällä sairastetaan:(

    Helmi: Voi kiitos! Olosuhteisiin nähden minustakin se näyttää aika kivalta:) Kriteerit on kyllä aika haastavat, välillä on kyllä pokassa pitelemistä, kun asioista keskustellaan:) Noilla yleisnimityksillä se meilläkin joskus alkoi, nyt ostaan jo tarkentaa ja perustella, tai ainakin yritetaan:)

    -Anni-: Voi kiitos! Mäkin vähän haaveilen siitä, mutta totesin olevani liian vanha ja minusta tuo Neiti on kyllä vähän liian nuori. Sinulle olisi oikein sopiva:) Kriteerit on kivoja, välillä ei kyllä naurata:)

    sanna.j: Kiitos! Ai muillakin on kriteerejä, vähän lohduttaa:) Meillä pojat on vähän helpompia, mutta olen tullut siihen tulokseen, ettei ole niinkään sukupuolesta kiinni vaan ihan persoonasta.

    Johanna: Teillakin;) Tuo on kyllä paha, kriteerit muuttuu tarpeen mukaan..onneksi meillä vielä o tunutnut olevan aika pysyviä, ainakin vähän..

    - M -: Kiitos, kyllä se ihan kivalta vaikuttaa, on ainakin lämpimän oloinen. Toivon todellakin sitä lumista talvea, muuten melle tulee hankintaan joku kuraystavällisempi väri:) Vähän lohduttaa, että se vaaleanpunainen on myös arka, mutta mielessä se silti kummittelee..Oletteko saaneet jo omanne? Ai teilläkin on koululainen ailahteleva..taitaa olla myös se teidän Pikkusiskokin..välillä kiitan "onneani" ettei ole kuin tuo yksi tyttö:)

    MammaMia: Listaa on ja se ei valitettavasti lopu tuohon:) Eiköhän se oikea takki löydy, jos ei tänä vuonna niin sitten seuraavana:) Kiitos, kyllä se nyt vähän lohduttaa, ihan kiva se on, muttei VdT:n veroinen;)

    Anonyymi: Kriteerit on kyllä aikamoiset:) Kiitos kovasti vinkistä, kävin paria sieltä katsomassa, huomenna pitää katsoa vielä yhdessä lopullinen tuomio:) Ainakin kengät Pikkuveljelle lähtee tulemaan, aleprossa on kyllä hyvä ja täälläkin kyllä aina tarpeellinen!

    Pirjo: VdT on kyllä ihana! Noa Noan pilkkutakkia teillä ollankin jo katseltu, mutta ei ollut enää kokoja. Taidankin lattaa viestiä tulemaan:)

    VastaaPoista
  11. Ticketin setti näyttää hyvältä. :)

    Varasin neidille VdT:n takin Laurettesta, joten sieltä kannattanee kysellä, jos vielä ko. takki kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  12. Toi Ticketin rotsi näyttää tosi hyvältä. tykkään tosi paljon tollasista isoista karvahupuista. Varmaan helpompi pestä toi Ticket kuin VDT jos toi VDT on untuvaa, (tarvitseeko se pesettää?) Ostin nimittäin itselleni valkoisen goosen ja joka pesulareissu kustantaa sen 45€.. :/
    Teidän Neiti tietää mitä haluaa, mutta hyvähän se vain on! :) Ihana!

    VastaaPoista
  13. Oikein kelpo setti tämä eka ainaskin =) Hui, olipa ihana tuo linkin takki... ihan täydellinen :) Ehkä niitä tosiaan vielä jostain löytyy? Mites netistä ulkomailta?

    Voi tsiis, noi kriteerit on jo 6-veen äipälle niin tuttuja, ja lista nähtävästi kasvaa vaan iän myötä :D Meillä on nyt se että pitää olla juuri sopiva, joustava, pehmeä, ehkä kukkaa, vaaleanpunainen, punainen tai valkoinen. Karvahuppu tai sitten ei :)

    VastaaPoista
  14. -Mila-: Kiitos! Larettea en muistanutkaan, pitääkin heti soitella sinne maanantaina! Kiitos vaan vinkistä! Millainen takki teille tuli?

    Eppusen kaapilla: Voi kiitos, on se kiva, vaikkei ihan samanhenkinen olekaan tuon VdT:n kanssa. Karvahuppu on kyllä ihana! Pesuaisaa en kyllä sen enempää ole miettinytkään tuon VdT:n kohdalla..meillä on tähän asti kaikki untsikat olleet ihan vesipestäviä, kuivaus on parasta vaan tehdä rummussa. Goosesta haaveilen itsellenikin, mutta ihan käytännön syistä mustana:) Luulin kyllä että nekin saa heittää koneeseen..
    Ja kyll, meillä Neidillä on tosiaan aika selkeä visio omasta tahdostaan:)

    Terhi: Kiitos:) Eikös olekin tuo Vdt ihana!! Olen kyllä kaikki mahdolliset paikat (tuota Laurettea lukuunottamatta..) koittanut etsiä ja tuloksetta. Vähän alkaa toivo jo hiipua..:(
    Joo, nuo listat ei ainakaan meillä ole suinkaan lyhentyneet, päinvastoin:) Mutta kyllä teilläkin lista kuulostaa aika kivalta:) Koita näiden kanssa sitten jotain ostaa..:)

    VastaaPoista
  15. Meille tuli juurikin tuo etsimäsi takki. Isompien tyttöjen kooissa oli samaa takkia mustana (koosta 8y eteenpäin), ihana sekin! Myyjä sanoi, että joitakin VdT ulkovaatteita on vielä tulossa... ehkä voivat laittaa lisätilaustakin, jos jaluamaasi ei löydy sopivassa koossa?

    Oletko punavuoren peikosta kysynyt? Heillä myös on VdT:tä ollut valikoimassa.

    VastaaPoista
  16. -Mila-: Te onnekkaat saitte omanne:) Isommissa koissa oli tuota mustaa ja se on nyt meille siellä varattuna..kovin pohditaan nyt, että kelpaako musta. Olisi ainakin vähän likaystävällisempi, kuin tuo valkoinen. Katsotaan nyt mihin päädytään. Lisätilausta tuosta takista ei voi enää tehdä, on loppuunmyyty jo Tanskasta:( Punavuoren Peikkokin on tarkistettu, sielä ei VdT:n talvimallistoa ole valikoimissa.

    VastaaPoista