perjantai 3. helmikuuta 2012

Kurkistus takkikaappiin

Tervehdys sairastuvalta!
Ehdin juuri alkuviikosta kehumaan kollegalle,
että meidän lapset ovat olleet pitkään kovin terveenä.
 Eipä olisi pitänyt tuotakaan sanoa ääneen.
Liikkeellä on ilmeisesti ärhäkkää Norovirusta,
Pikkuveli oksensi viime yön ja aamun aikana valehtelematta 35 kertaa.
Iltapäivällä nousi kuume :(
Seuraavaa potilasta odotellessa.. 

Päivä kului aika pitkälle videoita katsellessa ja torkkuessa.
Siinä sinussa ehdin vähän kurkistamaan takkikaappiin niitä jemmoja.

Aloitin inventoinnin helpoimmasta päästä,
kaupunki- ja mekkotakeista.

Neidille näitä näyttää olevan riittävästi.
Malli ei ole ollut kotona koko päivänä, joten sovituskuvia ei ole luvassa.
Ja pari viimevuotista takkia jäi odottelemaan sovitusta.

Ja asusteista ei ole mitään hajua eikä ajatusta
vinkkejä otetaan vastaan..

Tänä keväänä löytyy

Vähän vaaleanpunaista


Vähän tummaa harmaataJa vähän viimevuotista beigeä


Pojille menee onneksi viimevuotiset Viivi&Viktorista hankitut ihanuudet.
Minusta nuo Neidin kaikki takit matsaa kivasti poikien takkeihin.Ostoslistalle menee molemmille pojille vielä toiset siistit  tummemmat takit,
luulen, ettei ihan pärjätä yksillä vaaleilla:)

Kyllä se kevät tästä lähtee hahmottumaan,
onneksi ihan vielä ei ole akuutti hätä..

Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Makusasioita, mutta minusta tuo Burberryn takki on susiruma.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinne! Kuulostaapa kurjalta taudilta :(. Täälläkin kevät pohdinnat (edelleen) käynnissä. Vaikka periaatteessa ei kai tarvittaisi enää välttämättä mitään, niin kamalasti tekisi silti mieli tilata ainakin Ticketiltä vielä jotain ;). Katsotaanhan kuinka tiukkana pysyn.. Nämä välikauden ulkovaatteet vaan on jotenkin heikkouteni :)

  VastaaPoista
 3. Vaaleanpunainen on ihana. Samoin poikien timben takit. Toivottavasti paketin sisältö oli mieluinen:)
  Pikaista paranemista.

  T:Sanna

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunainen on tosi kaunis!

  No ei, teillä on noroa :( Mä en tiennytkään, että sitä on taas täällä liikkeellä. Pitää uskoa, että meille se ei tule, kun viime vuonna sairastettiin se rajuna... Mut voi olla turha usko. Pikaista paranemista sinne teille ja toivottavasti se ei kierrä koko perhettä läpi!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Makuasioitahan nämä tosiaan ovat, kaikki ei voi kaikesta tykätä:) En tiedä kumpaa Burren takkia tarkoitat, eikä sillä väliä, pääasia minulle, että minä ja Neiti noista tykätään. Mukavaa viikonloppua Sinulle!

  Johanna: Kurja tauti, niinkuin vatsataudit aina:( Teillähän oli jo ihania juttuja kevääseen, innolla jään katsomaan, mitä vielä teille tulee:) Meille tuli talvitakkeja ihan yli tarpeen, joten koitan nyt hillitä välikauden määrään kohtuullisemmaksi.

  Sanna: Voi kiitos, ne ovat minunkin suosikit! Paketti kotiutui eilen ja oli IHANA! Kiitos tätäkin kautta! Laitoin sinulle s-postia.

  SiniK: Kiitos, niin minustakin! Meillä töissä on ollut Noroa jonkin verran, täällä ei ole vielä ollut epidemiaa, paitsi nyt sitten meillä (seuraava potilas jo taudissa..) Me ollaan säästytty aiempina vuosina, nyt sitten iski ja näyttää siltä, että kiertää ihan kaikki..

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja teillä on :) mulla on vielä tuhannen vaiheessa mitä jää mitä lähtee kiertoon... ainoastaan tämän vuoden pakko saada hankinnat olen saanut vietyä loppuun asti :D muuten ei ole hajuakaan mitä neidillä keväällä päällä nähdään

  VastaaPoista
 7. Mä täällä pähkäilen, millaisia takkeja jos mitään tarvitaan kevääseen. Esikoisen trenssi on pieni, mutta tarvitaanko uutta? Tyttö ei ehkä itse sellaista kaipaa. Kuinka paljon teidän neiti on käyttänyt koululaisena trenssiä? ja millaisessa menossa?

  VastaaPoista
 8. Jessica: Voi kiitos! Meilläkin odottaa tuolla edelleen se pino, joita jonkun pitäisi sovitella, kovasti ei ole siihen puuhaan halukkuutta..:( Enne sitä ei oikein osaa hahmottaa, mitä oikeasti tarvitsee, jos tarvitsee mitään.. Kiva nähdä sitten teidän juttujakin jossain vaiheessa:)

  - M -: Täällä mietitääm myös kuumeisesti mitä tarvitaan ja kenelle..meillä on joka vuosi ollut pari parempaa takkia/trenssiä parempaan menoon mekon kanssa puettavaksi ja kyllä Neiti ne ihan omatoimisesti päälleen on laittanut tarpeen vaatiessa (vaikka Äiti ei olisi ollut säätämässäkään..;) ), lähinnä siis kuitenkin kaupungille ja juhliin mentäessä. Meillä nyt ongelmana ne kouluvaatteet, Neiti kun ei enää haluaisi mitään "tyhmiä Ticketin kurapukuja.." eli siis kostaussuojatakkeja..Mietin vaan, että mitä ihmettä sitten ostetaan..? Huoh näitä Neitejä..

  VastaaPoista