perjantai 24. helmikuuta 2012

Välikausipohdintaa

Pikkuveljen välikausi on aika hyvällä mallilla
(siis mitään ei todellakaan hänelle tarvita!).
Isommat sisarukset sitävastoin näyttävät tarvitsevan vaikka ja mitä.
Varsinkin Isoveljellä tilanne on huono.
Kaapista löytyy vain se kaupunkitakki..

Isoille pojille ei valikoima ei ole kovinkaan laaja,
kaikilla merkeillä ei ole tarjolla juuri mitään koossa 158cm tai yli.
Ja aikuisten mallistoissa mitoitus ei kapeaharteiselle pojalle oli ihan optimaalinen..
Käyttö on sen verran kovaa, että materiaaleiltakin vaaditaan kestävyyttä.
Viime keväänä kokeiltiin erään urheiluliikkeen omaa merkkiä, housut kestivät tasan viikon..

Ticketin vaatteet ovat meillä olleet ahkerassa käytössä ja hyväksi havaittuja.
Materiaalit kestävät jopa meidän lasten käytttöä ja niitä löytyy vielä kokoon 164 asti.
 Eli sieltä löytyy vaihtoehtoja ainakin täksi vuodeksi.

Plain rainit lapsilla on perinteisesti välikauteen ostettu,
niin tänäkin vuonna.
Lisäksi tarvitaan kuitenkin jotain muutakin.

Mainoskuvien perusteella tällaiset saattaisivat kuulemma kelvata:

Kuvat Ticket to heaven

Vielä pitäisi nähdä tarkempia kuvia, ennekuin uskaltaa päättää.
Isoja kokoja  tuntuu olevan vaikea löytää,
meillä päin ei live -kaupoissa niitä ole juuri näkynyt eikä kotimaisissa nettikaupoissakaan.  Vai enkö ole vaan huomannut?
(vinkatkaa, jos joku on ollut tarkempi, kuin minä!)

Olemmekin jo hetken tilanneet Ticketit suoraan merkin omasta nettikaupasta Tanskasta.
Ja homma on aina pelittänyt loistavasti!
Postaritkin ovat ilmaiset kun tilaus ylittää 135e.
Kolmelle kun tilaa, tuo tulee helposti täyteen:)

Neidinkin kanssa ollaan jo alustavasti katseltu kevätjuttuja.
Nämä takit olivat vahvoilla,
aika monta kriteeriä täyttyi.
Katsotaan nyt, mihin sitten lopulta päädytään:)


Kuvat Ticket to heaven

Uutuuksia ei vielä ollut tuolla Ticketin omassa nettikaupassa tarjolla,
kotimaisissa kaupoissa taitaa pikkuhiljaa olla.

Kovasti odottelen, että pääsen tutkailemaan tarkempia kuvia.

MITÄ PIDÄTTE TICKETIN KEVÄÄSTÄ?


10 kommenttia:

  1. Itse pidän ticketin keväästä paljon. Juuri kävin paikallisessa liikkeessä katsomassa vaatteita livenä. Tuo pinkki kukkakuosi oli todella kaunis. Harmikseni meidän liikkeessä ei ollut vastaavaa vaaleanlilana, sen haluaisin nuoremmalle tytölleni, joten luultavasti tulee Tanskaan tehtyä tilaus, jahka sinne tulevat myyntiin. Myös plain rain kukkakuosilla oli tosi kaunis, josko se sitten esikoiselle.

    VastaaPoista
  2. Meillä pikkuveljelle menee vielä viimevuotiset tamineet ja isosiskolle ja -veljelle pitäisi hankkia kokonaan uudet. Tytölle ajattelin hommata Ticketin mallistosta takin. Isoveljen kamppeet ovat vasta harkinnassa. Ticketiä on hänelläkin useampana vuonna ollut ja hyvin ovat kestäneet. Tänä vuonna vaan ei mitään must have-juttua hänelle löytynyt. Hän on jo melkoisen tarkka vaatteistaan, eikä kelpuuta ihan mitä tahansa...

    Kivoilta näyttää nuo teidän valinnat ja mukava kuulla, että Ticketin nettikaupasta tilaaminen on sujunut helposti. En muistaakseni ole koskaan sieltä mitään tilannut suoraan.

    VastaaPoista
  3. Mä en enää muualta ostakaan kuin suoraan Tanskasta, niin todella helppoa ja vaivatonta. Ei ihan pysty itella samoihin toimitusaikoihin ja hintoihin. Tosiaan itsekin kun tilaan kolmelle niin kuljetus on aina ollut ilmainen. Viimeksi pari viikkoa sitten tein outlet-tilauksen tiistaina puolilta päivin, kahden vuorokauden kuluttua torstaina viideltä tuotiin paketti ilman kuluja kotiovelle, siitä ei paljon palvelu parane.

    VastaaPoista
  4. Rrrrakastan Ticketin kevättä! Meillä on jo haalarit pienille uudesta mallistosta: ruusuhaalari ihanan pinkkinä ja pojalle lime yksivärinen haalari. Lisääkin ehkä tulee meille...

    VastaaPoista
  5. Marika: Minustakin Ticketin kevät oli tosi ihana, osa varsinkin tyttöjen puolelta oli vaan harmiksi sellaisia, mitkä eivät meidän Neidille enää kelvanneet (kuten esim. ne pilkkujutut) Sitä vaaleanlilaa en olekaan nähnyt, harmaa kukkakuosi oli myös kiva, mutta meille halutaan nyt kuulemma pinkkiä:)

    HappyLittleMe: Meillä siis samat kuvio, isoille pitää uutta ostaa:) Mielenkiinnolla jään odottamaan teidän valintoja:) Ticketit on meilläkin tuolla Isoveljellä kestäneet, muut tuppaa hajoamaan liian nopeaan. Kuvien perusteela nuo valitut kelpaisivat, hyvä olisi kuiutenkin nähdä tarkemmin tai parasta, jos pääsisi kokeilemaan livenä!
    Ticketin oma nettikauppa kyllä toimii loistavasti, toimitus kotiovelle tosi nopsaa ja siellä on aina hyviä tarjouksia:) Kannattaa kurkata!

    Hanna: Meilläkin jäänyt kotimaasta Ticketin osto aika vähiin, kun tuolta omasta kaupasta saa niin kätevästi ja meillä livekaupoissa aika huono tarjonta varsinkin noissa isoissa koissa. Ja tuo toimitusnopeus on ihan supernopea!

    jarna: kyllä sieltä mminullekiin todella monta suosikkia löytyi, osan vaan nuo lapset diskasivat:( Ruusihaalari on kyllä kaunis! Ja kivaa, kun on yksiväristäkin tarjolla.

    VastaaPoista
  6. Mä oon varmaan outo, kun en innostu ollenkaan näistä, laadusta ei huonoa sanottavaa, joten sen puoleen ostaisin mieluusti.
    Ja tuosta nettikaupan toimitusnopeudesta vois tosiaan muutkin ottaa mallia, ei tarvii tosiaan kauan odotella :)

    VastaaPoista
  7. -Anni-: Et sä mitään outo ole:) Ticketillä on minustakin aina ollut ihanampia juttuja pojille, pojille kun ei monelta valmistajalta mitään kivaa löydy. Tyttöjen jutut ovat monesti sellaisia, että niistä joko tykkää tai sitten ei. Minusta Ticketillä on siitä kiva mallisto, että aina on aika monen tyylistä juttua, värikkäämpää ja hillitympää. Ja laatu on kyllä todella hyvä!
    Ja todella, moni nettikauppa saisi ottaa tuosta mallia, toimii oikeasti ajatustakin nopeammin!

    VastaaPoista
  8. Mulla kans hyviä kokemuksia Ticketin nettikaupasta - jo useamman vuoden olen pari-kolme kertaa vuoteen tehnyt tilaukset :) Tänne pienemmälle paikkakunnalle ei tule niin nopsaan kuin kaupunkeihin - saapuminen kestää n. viikon tilauksesta.

    Ticketin keväästä miellytti lime, mutta tähti-kuosissa oli minusta liian iso kuvio, joka ei pääse oikeuksiinsa, kun vaatteissa on kuitenkin paljon leikkauksia. Alesta voisi sitten katsoa tarvitaanko mitään - täydellä hintaa ostan äärimmäisen harvoin ;)

    VastaaPoista
  9. Itse olen ihaillut noita samoja tyttöjen takkeja, varsinkin tuota turkoosia. Sitä ei vain missään näy myynnissä. Ticketin nettikaupassa oli jo kevätmallistoa myynnissä, mutta valikoima oli aika pieni. Nettikaupan palvelusta olen samaa mieltä muiden kanssa, että loistavasti toimii :)

    VastaaPoista
  10. Miima: Sama homma täällä, tehdään tilaus myös pari-kolme kertaa vuodessa ja loistavasti toimii. Mekään si ihan kaupungissa asuta, mutta silti tulee kyllä tosi nopsaan, vaikuttaa ehkä, että ollaan tosiaan aika lähellä Turkua:)
    Lime on minustakin kiva, ei kyllä enää noille isommille kelvannut ja Pikkuveljellä oon jo vanhaa mallistoa vihreä plain rain.

    Mammis: Tuo turkoosi meitäkin kiinnosti eniten, mutta minäkään en ole sitä mistään vielä bongannut. Huomasin myös, että nettikauppaan oli tullut kevättä. Toivottavasti tuota turkoosiakin sinne ilmestyy jossain vaiheessa! Me ihastuttiin jo plain rainin liilaan pilkkukuosiin, jota en muualla ole nähnyt!

    VastaaPoista