perjantai 10. helmikuuta 2012

Yksi poikkeus

Vaikka olen päättänyt,
ettei meille tule mitään kesävaatetta,
ennen kuin olen käynyt tarkkaan läpi kaikki jemmat
yksi poikkeus oli pakko tehdä.

ja hyvä, että tein, koot näyttävät monesta paikasta huvenneen jo kovaa vauhtia..


Pressikuvissa en muista tätä nähneeni,
mutta kun se nettikaupan sivuilla eteen tuli,
totesimme Neidin kanssa yhteistuumin,
että se vaan on NIIN Neidin näköinen.


Ja matsaa kivasti poikien kesäpaitoihon.
Niistä lisää myöhemmin..

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE
meillä onkin paljon kivaa tiedossa.
Tänään lähdetään luistelukisoihin vähän kauemmas
ja pientä juhlaakin on tulossa:)

6 kommenttia:

 1. Toi on ihana! Sovituskuvat olisivat kivoja... Mä olen katsellut sama vaaleanpunaisena, mutta pystynyt vielä malttamaan, kun kaapissa on jo ennestään ylitarpeen juhlamekkoja!

  VastaaPoista
 2. Piti vielä kysyä oletteko tulossa disney jääshowun?

  VastaaPoista
 3. Onko tuo se Tarjoustalon mekko? Meillä on sama! Tosi kiva.ja tytön päällä vielä kivempi kuin kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis, ja ihanat hillityt värit. Tykkään!!!!:)
  Kommentoin myös samalla tuohon edelliseen postaukseen; toi Miniaturen anorakki on tosi kiva!!!!=) onko teillä ollut MATin haalareita? Mietin että millaisiakohan ne ovat? Katselin nimittäin ensi talveksi vaan ja pohdin.. ;) :)

  VastaaPoista
 5. Sini: Kiitos:)

  - M -: Kiitos:) Sovituskuvat olisiva kivoja, joo..malli ei vaan ole kovin motivoitunut siihen hommaan, joten aika hankalaa nyt taas tuntuu olevan niiden saaminen. Lupaan koittaa jossain vaiheessa laittaa niiitä! MEiltäkin jokunen mekko taitaa kaapista löytyä, mutta jotenkin tämän kohdalla se maltti vaan petti..:) Disney on icea ei tänä(kään) vuonna saatu aikaiseksi tulla katsomaan. JOulupukin PITI tuoda liput, muttei sitten tuonutkaan, enkä vaan saanut aikaiseksi hankkia lippuja. Koitetaan ensi vuonna taas..Te varmaan olitte;)

  Anonyymi: Enpä juuri Tarjoustalossa vieraile, joten tämä ei ole sieltä hankittu;) Mutta mukava kuulla, että sieltäkin näin meidän tyylisiä juttuja löytyy, pitääkin mennä katsastamaan;)

  Eppusen kaapilla: Voi kiitos, minäkin ihastuin juuri tuohon hillittyyn tyyliin (ja ihme kyllä Neitikin..) MaT:in anorakki on kiva, olen sitä monta kautta jo haaveillut, mutta tosiaan, katsotaan toimiiko meillä ollenkan..Haalarista ei ole muuta kokemusta, kuin viime vuonna sellainen meillä käväisi, mutta meni palauttukseen väärän koon vuoksi, eikä sopivaa saatu tilalle. Eli testaamatta on ja mieli teksisi myös testata, ne kun ovat myös tosi kivan näköisiä!

  VastaaPoista