keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tähtiä ja turkoosia eli vähän välikautta

Välikausivaatteiden inventaario kävi sitten lopujen lopuksi aika nopsaan.
Neidille lähes kaikki noita siistimpiä takkeja lukuunottamatta oli pientä,
Isoveljelle mahtui yksi takki.

Eli pääsen tutustumaan oikein kunnolla välikausitarjontaan, kunhan ehdin:)

Pikkuveljelle onneksi ei tarvitse mitään ostaa,
kaapista löytyi settejä yhden pojan tarpeisiin. 

Tämän kauden juttuja näyttää olevan meillä tähdet ja turkoosi


Mini a Turen anorakki, ekaa kertaa kokeilussa.
Mielenkiinnolla odotan, kuinka mahtaa toimia.
Jos toimii, taitaa valikoitua meidän toiseksi siistimmäksi takiksi
sen aiemmin esitellyn vaalean ohelle.

Kaveriksi löytyy paritkin housut.


Pari haalaria.
Viime vuodesta opin, ettei päiväkotiin vaaleaa, vaan tumma,
siksi noita kai kaksi tuli. Yhdelläkin vamaan pärjättäisiin..


Pari Plain Rain settiä,
toimii vaan meillä kaikkein parhaiten.


Tähtiä ja turkoosia löytyi myös viime keväästä ja syksystä,
joten uskoisin asusteita löytyvän jonkin verran.
Olen edelleen huono noissa asusteissa,
joten katsotaan, millaista settiä niistä saan kasaan ja milloin.
Niissä otan ilomielin vastaan hyviä vinkkejä:)

11 kommenttia:

 1. Hyviltä näyttävät! Minä opin myös viime syksynä, että turkoosi Uffo ei toimi pienellä pojalla päiväkodissa. Senhän olisi saanut pestä joka päivä. Nyt onkin harmaata sitten ostettuna. Tylsää, mutta käytännöllistä.

  VastaaPoista
 2. Mammis: Sama täällä, turkoosi on kyllä ihana väri, mutta se on heti hiekkalaatikkoleikkien jälkeen pestävässä kunnossa. En tiedä, missä mnielenhäiriössä olen tuon Cupcaken turkoosin haalarin mennyt ostamaan.. Harmaa ja musta -nehän ovat tyylikkäitä ja hiekkaleikkien kestäviä värejä;)

  VastaaPoista
 3. Tähdet on aina kivoja. Musta uffo huutaa kaveriksi keltaista pipoa! kyllä, mulla on pakko mielle yhdistää mustaa ja keltaista. Tai ylipäätään keltaista kaiken kanssa! :D Sen tulee varmaan vielä huomaamaan omassa blogissani kevään aikana...

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää:) Plain rainit on kyllä ihan ykkösiä. Meillä myös keskimmäistä odottaa tuo cuppiksen sininen haalari ja olen melko varma,että rikki on ensimmäisellä käyttökerralla. Tilasin sitten limen ticketin nyt.
  Meillä olis suotavaa kestää keskimmäiseltä pienimmälle nuo asut.Nuorintahan odottaa myös yksi kiva kammakarlo:)

  Sanna

  VastaaPoista
 5. Mä en ole uskaltanut kokeilla MATin anorakkia ikinä, olen veikannut, että pojat eivät tykkää kun vetskari ei ole edessä.

  Meillä rapapoika kulkee turkoosissa Uffossa. Se on sitten aina *vähän* likainen.

  Meillä oli viime syksynä tuo Cupcaken sininen haalari, kevääseen tulee tuo Ticketing tähti plain rain. On meillä tuollainen vihreä plain rainkin, mutta se ei taida olla nyt kenellekkään sopiva.

  VastaaPoista
 6. Ihania poikien vaatteita :)
  Tykkään kaikista.

  VastaaPoista
 7. Meilläkin on eka kertaa tulossa MATin anorakit, ostin alesta syksyllä kaikille, housut puuttuu edelleen. Lisäksi kaikille odottaa alesta ostetut plain rainit, vanhat reimatecin haalarit menee pihaan ja viime vuotiset po.pin windfleecet mahtuu vielä muille paitsi pienimmälle.
  Joten oikein harmittaa etten paljon pääse uutuuksien kimppuun. Tuo rva Kepposen mainitsema vetskariasia mua vähän pelottaa esikoisen osalta, on koko talven kiukutellut ihanasta wheatin anorakista:(

  VastaaPoista
 8. jadore: Tähdet on kyllä aina kivoja! Keltainen kuulostaakin kivalta, sopii mustan kanssa tosi kivasti. Lämpesin vasta viime keväänä keltaiselle, täksi kesäksi meillä sitä vähän odottamassa. Pitääkin koittaa tuohon keltaista metsästää kaveriksi! Kiitos vinkistä:)

  Sanna: Meillä tykätään Plain raineista myös hurjasti. JA niistä Kammakarloista, mutta niitä ei enää taida mistään saada. Minäkin yllätyin tuon Cuppiksen haalarin materiaalista, kovin on ohuen oloista:) Noi housut on ihan eri materiaalia. Tarhaan haalaria en materiaalinkaan puolesta uskalla laittaa, saapa nähdä tuleeko pihallakaan käytettyä.

  Rva Kepponen: Minäkin olen monta kertaa jättänyt MaTin anorakin ostamatta, kun tuo pukeminen mietityttää. Nyt tuli vastustamaton tarjous vastaan ja ajattelin kokeilla..Katsotaan kuinka käy (isommilla lapsilla ei todellakaan toimisi, he eivät käytä mitään, minkä joutuu vetämään pään yli..). Turkoosi haalari meilläkin on ja on "vähän" likainen...
  Oliko Cuppiksen haalari kestävä? Materiaali tuntuu kovin ohuelta ja pelkään pahoin, ettei kestä meidän rasavillillä kauaakaan ehjänä..

  Samat kuosit siis teillä:) Hyvä maku sinulla:) Taidankin tulla vakoilemaan, millaisia austeita teillä on noiden settien kanssa ollut..

  Terhi: Voi kiitos! Minustakin tosi kivoja. Ja aika moni sellaisia, että menisi kyllä oikeilla asusteilla tytöillekin.

  Hanna: Samat valikoimat siis sielläkin:) MaTin anorakkeja taitaa vilahdella keväällä aika monella:) Ne on kyllä tosi kivan näköisiä ja väri ovat ihania. Käytännöllisyys vähän mietityttää, mutta se selviä kevään aikana:) PO.Pin Windfleece meilläkin odottaa kaapissa, sen unohdinkin tuosta.
  Mä pääsen onneksi noiden isojen kanssa uutuuksia vähän katsastamaan, mutta se on vähän eri, kun heille ei enää tarvitse ostaa haalareita. Ja muutenkin on sitä omaa tahtoa niin paljon:)

  VastaaPoista
 9. Meillä on cuppiksen haalari ihan vaan muutaman kerran päällä syksyllä. Niillä kerroilla ei tullut edes käytönjälkeä, mutta mä epäilen myös sen kestävyyttä.

  VastaaPoista
 10. Mä tykkään niiiiin hirveen paljon noistamini a turen anorakeista. MUTTA harmi kun niitä ei ole ikinä "meidän väreissä". Vaaeansininen, ruskee, beige.. ei vaan käy. höh

  VastaaPoista
 11. Rva Kepponen: Kiva kuulla, ettei ihan heti mennyt teillä rikki, vaikka kangas tuntuukin ihmeen ohuelta:( Mulla on paha aavistus, että meidän suohkari saa sen ihan heti puhki..

  Minttu: Minustakin ne ovat tosi kivan näköisiä ja meille värit ovat olleet passeleja. Tietysti välillä voisivat vähän raikkaampiakin värejä kokeilla, mutta taitaa noilla murretuilla väreillä olla oma ostajakuntansa, kun muilla merkeillä ei niitä niin paljon ole.

  VastaaPoista