sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Peruspompit

Meillekin saapui kohtuullisen pitkän odotuksen jälkeen Pomp de Luxin alepaketti.
 Katsoin sivujen tilaushistoriasta, että paketti oli jo viides, eka on tilattu kesällä 2010.

Varsinkin Neidin kaapista löytyy jos jonkinlaista mekkoa ja tunikaa Pompilta
ja niistä on kovasti tykätty. 



Koska mekko- ja tunikakaapit pursuavat, päätimme pitää aletilauksessa maltin mukana ja tilasimme vain perusvaatetta, perustrikoita ja leggareita.


No okei, ei me ihan kokonaan ilman mekko-osastoa päästy, yksi mekko tuli.
Mutta vaan yksi. Ja tunikoita ei yhtään.


Yksi Pompin tuotteista on ollut ihan yli kaiken,
niitä on tilattu joka kerta ja niitä pidetään ihan jatkuvasti.
Perustrikoopaidat,
yksivärinen Maja ja raidallinen Cilla.

Ne ovat Neidin ehdottomia suosikkeja,
pehmoisia päällä, sopivan kapeita ja pitkiä.
Ovat myös kestäneet pitoa ja pesua moitteettomasti.



Aletilausta tehdessä sivut hieman tökkivät ja en ehtinyt ihan loppuun asti tarkistamaan tilausta ja paria paitaa tuli vahingossa tuplakappaleet.
 Perustrikoota meillä on nyt niin paljon kaapissa, että jos joku on näistä kiinnostunut, nämä kaksi joutaa jollekulle muulle Neidille.


Cilla t-shirt 134/140cm, Dusty rose ja Grey
8e/kpl postareineen.
Varattu Katamille

20 kommenttia:

  1. Moi,
    olivatko 134/140 -kokoiset mielestäsi reiluja vai nafteja? Tilasin nimittäin alehurmoksessa lapselle vaikka mitä (en enää itsekään muista, paketti odottaa Matkahuollossa), ja hän on jo 140 cm...

    Meillä on samaa kokoa aikaisemapaa "satoa" ja ne menevät vielä hyvin, joten toivon ettei mitoitus olisi muuttunut pienempään suuntaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, minusta ainakin tyttöjen vaatteet ovat aika reilua mitoitusta, poikien vaatteita meillä ei olekaan niin paljoa, että niistä olisi sellaista käsitystä. Eikä noissa tyttöjen jutuissa ainakaan ole mitoitus näyttänyt muuttuvan. Toivotaan, että teille tulee sopivaa:)
      Mä olen ylpeä itsestäni, etten tällä kertaa hurahtanut aleen ihan kamalasti:)

      Poista
  2. Mä olin kans aika tyytyväinen omaan tilaukseeni :) Meille tosin tuli myös tunikoita&mekkoja, mutta myös parit farkut ja perus vaatetta. Farkut on meillä todettu käytössä huipuiksi ne saa vaan alkuun kiristää ihan kasaan! en ymmärrä voiko kukaan sen ikäinen olla niin leväs mitä ne housut on ilman kiristystä?!?!? Leveyttä ei ole kovin paljoa vähempää kun pituutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän pakettia ei olekaan nähty vielä;)
      Meillä farkkuja kokeiltiin viime kesänä ja isompien malliston farkut todettiin meidän luikulle pyöreäpyllylle huonoksi:( PIkkuisten mitoitus taitaa olla vähän eri..

      Poista
  3. Hei! Olisin kiinnostunut noista paidoista. Laitan viestiä!T; Katami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan ne sinulle varaukseen ja laitan viestiä tulemaan!

      Poista
  4. Kivan näköinen pino teilläkin :-) Nuo Maja paidat ovat ihan huippuja. Meillä on niitä nyt 4 eri värissä ja 2 eri koossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan riittävä pino on, juu:) Nuo peruspaidat ovat tosiaan ihan huippuja, meillä niitä löytyy 3 koossa ja tosi monessa värissä:) Toivotaan, ettei tuota mallia muuteta eikä lopeteta!!

      Poista
  5. Kiva perusvaate-kasa :)

    Meille tuli kans pari pakettia leggareita, ja kerman värinen Maja. Olen myöskin todennut nuo ribbitrikoiset paidat aivan huippulaatuisiksi - niin pehmeät, eikä pinnassa ole nukkaa eikä haituvaa ollenkaan, vaikka paljon on käytetty!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Koitetaan uusiksi vähän vähemmillä kirjooitusvirheillä:)
      Kerrankin onnistuin pitämään kasan perusvaatelinjalla:)
      Nuo perustrikoot ovat todella huippulaatuisia, eivät tosiaan mene kyllä miksikään pesussa. Tuollaisia ottaisin myös aikuisille!!

      Poista
  6. Meidänkin paketti saapui, vihdoin. Trakkerillä sitä seurasin ja näytti siltä että hengaili jossan lajittelukeskuksessa yli viikon! No onneksi tuli ennen lomaa että saadaan shortsit mukaan lomalle. Itse olen sitä mieltä että (poikien) vaatteet eivät ole mitään kovin reilua mitoitusta. Meillä tuolle 5veelle (pituus n. 110cm) 110/116 on just passeli ilman kasvuvaraa. otinkin nyt 122/128 kokoa muutaman yläosan. Näytti passelilta, ei olla vielä sovitettu. Housut on taasen reilumpaa mitoitusta ainakin isompien koot, nyt on 110cm passeli ja 116 aivan liian suuri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!!
      Ihmeen kauan kesti meidänkin paketti, heti ekana alepäivänä tein tilauksen, koitin myös seurata pakettia, mjutta en saanut seurannasta mitään tolkkua:(
      Meillä ei ole paljon poikien vaatetta ollut, joten en osaa niiden mitoituksesta oikein sanoa, kiva kuulla asiantuntijan kommentit;) Tulenkin vakoilemaan teidän pakettia!!

      Poista
  7. Minä odottelen edelleen meidän pakettiamme, vaikka ekana alepäivänä laitoin tilauksen sisään. Perusvaatelinjalla mekin mentiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin laitoin tilauksen heti ekan alepäivän aamuna ja vasta nyt tosiaan perjantaina tuli ilmoitus saapumisesta. Yleensä on tullut nopeammin. Toivottavasti saatte pian omanne!

      Poista
  8. Noi peruspaidat on niin hyviä!Meilläkin on ollut jo useammassa koossa ja ei nyppyynny yhtään pesussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ne on kyllä ihan mahtavia, ei mene miksikään! Ja mikä parasta, niissä on loistava mitoitus.

      Poista
  9. Voi, tuo mekko näyttää kivalta.
    Meillä kans noita peruspaitoja löytyy raidallisena ja yksivärisenä ja ne on kyllä tosi hyviä, niinkuin Sini sanoi, ei nyppyynny yhtään ja kestää kyllä käyttöä ja pesua menemättä miksikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, se on kyllä kaunis. Meiltä puuttui juuri sopivasti tuollainen pitkä maksimekko:) Ja ne peruspaidat, ne on kyllä loistavia! Mukavaa lomaa;)

      Poista