sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ainakin näkyy

Sain vihdoin viimeisteltyä pojille siistimpiin takkeihin tehdyt pipot.

Oranssi ei kuulu henkilökohtaisiin suosikkeihini, mutta Pikkuveljen keväällä tilatun takin vuorin väri yllätti ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin siihen, että takki kaipaa jotain väriä asusteisiin ja tuohon oranssiin vuoriin on aika haasteellista mitään muuta kivasti yhdistää. 

Tuli sitten oranssit pipot:)
Mies kommentoi näihin, että hyvä värivalinta, helpompi löytää omansa;)Isoveljelle piti alunperin tulla sama mocca-värinen takki, mutta monen mutkan jälkeen tulikin sininen. Pipo oli jo puikoilla, joten se tehtiin valmiiksi ja kivastihan se tuon sinisenkin kanssa sopii.


Ja ihan kiva "samistelusetti" pojilla on, vaikka ihan samanlaiset eivät olekaan.
Ainakin meidän pojat näkyy:)

11 kommenttia:

 1. Hienot pipot! Mä tykkään oranssista etenkin pojilla. Ja noi takit ovat aina vaan yhtä kivat.

  VastaaPoista
 2. - M -: Voi kiitos:) Oranssi ei ole koskaan ollut lempparivärini, mutta pojille sitä on ollut aika paljon ja sopii kivasti varsinkin tuollaisille blondeille;)
  VdT:n parkatakit ovat kyllä ihanat, vähän kyllä harmittaa, että Isoveli ei tuota moccaa saanut:(

  VastaaPoista
 3. Hienot pipot olet neulonut pojille! Molemmat takit ovat ihanat, mutta tosiaan tuo takin vuoren väri on aika yllättävä! Kivat samikset pojilla ja söpö tuo tupsu :-)

  VastaaPoista
 4. Wau, upeat tuli ja tosi kiva väri!

  VastaaPoista
 5. Kivat pipot! Meillä on ollut oranssia välillä enemmänkin ulkoiluvaatteissa. Kyllä näkyy hyvin.

  VastaaPoista
 6. Onpa hienot setit! Pikkuisen jotain erilaista, hillityn räväkkää. Tykkään!

  VastaaPoista
 7. Hienot pipot. Ovat kiva väripilkku.

  VastaaPoista
 8. Mä olen nyt vähän ihastumassa oranssiin keltaisen vanavedessä. Mun kutomisinnostus on ihan nolla, mitään en saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 9. Pikku Hiiri: Kiitos;) Vuoren väri oli kyllä aikamoinen yllätys, kun paketin avasin..nyt on silmä jo siihen tottunut;)

  -Jassu-: Kiitos kiitos;)

  PikkuSanna: Kiitos;) Kunnia kuuluu kyllä itseasiassa paljolti sinulle, pipot on tehty sinun ohjeesi mukaan, joten kiitos siitä!
  Oranssia on meilläkin ollut aiemmin, loppujenlopuksi aika kiva väri vaaleille pojille. Olin vaan sen taas unohtanut;)

  zirk: Kiitos! Olipa hauska määritelmä, pitääkin pistää korvan taakse;)

  Rva Kepponen: Kiitos, väripilkku todellakin;)

  Saija: Minäkin innostuin nyt tuosta oranssista vähän enemmänkin;) Ja keltainen on alkamut myös taas pitkän tauon kiinnostaa. Keväällä tulee aina himo väreihin. Mulla kutomisinto on ollut viimeaikoina aika kova (viimeistely tosin jää vähän vaiheeseen kaikissa projekteissa..), pipoja on tullut vähän liikaakin..nyt pitäisi keksiä jotain muuta kudottavaa.

  VastaaPoista
 10. Tosi kivat setit!!! Meillä ei ole oranssia juurikaan ollut ennen viime vuotta, mutta vähitellen sitä on alkanut pienten vaatteisiin ilmaantumaan.

  VastaaPoista
 11. Ripu: Kiitos! Pojille on välillä tosi kivoja oransseja juttuja. Timberlandilla on ollut tosi monena vuonna kaunista oranssia, toivottavasti tulisi tänäkin kesänä:)

  VastaaPoista