sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pieni askel kevääseen

Oma vaatekaappi-inventaarioni on vielä vähän vaiheessa, mutta etenee pikkuhiljaa. Kevään tarvelistalle ei ole tullut vielä juurikaan juttuja, kaikkea tuntuu löytyvän ainakin ensihätään. Eiköhän niitä tarpeita vähitellen sieltä löydy, varsinkin kun kappoihin on alkanut vähitellen tulla kevään ihanuuksia.

Monta juttua olisin voinut heti ostaa, kun loppuviikosta kauppoja kiertelin, mutta koitin pitää pään kylmänä. Yhteen huiviin kuitenkin sorruin, tähtihuivi roikkui niin kutsuvana KappAhlin hyllyssä, etten voinut vastustaa kiusausta.

 
Kaapista löytyy paljon sinistä, jotka aina kaivan keväällä esille.
Huivi menee menee kivasti monen kanssa.
Pieni askel kevättä kohti :)

 
 

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana huivi! Oliko noita myös muissa väreissä?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana huivi! Toivon kaikilta äideiltä muuten postauksia omista kevättakeistaan!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi! Itsekin olen tehnyt melkein parhaimmat huiviostokseni aina KappAhlista.

  VastaaPoista
 4. Onpa nätti! Ja yhdyn Alexandraan, niin minäkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiva huivi! Mä olen huono käytämään huiveja asusteena. Monesti olen ihaillut, kun jolloin on ollut kiva huivi täydentämässä asua.

  Edellisen postauksen Monnalisa tilaus kuulosti tosi ihanalta. Löytyisikö neidin pieneksi jääneistä mitään meille sopivaa...?

  VastaaPoista
 6. Pikku Hiiri: Kiitos, minustakin se oli aika kiva! Niitä oli myös vihreänä ja punertavana, ellen ihan väärin muista, itse iskin heti silmäni tuohon siniseen, vaikka muitakin värejä kyllä kaivattaisiin omaan kaappiin:)

  zirk: Kiva se kyllä on, kiitos! Kiitso "tilauksesta", koitan toteuttaa toiveesi omalta osaltani jossain vaiheessa, kunhan virittäydyn ulkovaatteiden osalta kevääseen. Lasten välikausiasiat aiheuttavat tällä hetkellä vähän ahdistusta, omista puhumattakaan:)

  Alexandra: Kiitos! Muistan tosi harvoin katsoa esim. KappAhlissa asusteita, kannattaisi varmaan vähän useammin, jos siellä on näin hyvä tarjonta!

  Terhi: Kiitos:) Pitääkin muistaa katsastaa asusteosasto useammin!

  - M -: Kiitos:) Minulla on huiveja aika paljon ja välillä innostun niitä käyttämään, sitten se taas jää..Huiveilla saa kyllä helposti uutta ilmettä vanhaan asuun pienellä(kin) investoinnilla.
  Monnalisan tilaus oli ihan kiva, aika Neidin näköinen;) Luulisin, että noissa voisi olla montakin teille sopivan kokoista juttua, katsotaan olisiko jotain teidän tyylistä:) Palataan noihin vaikka viikonloppuna, jos ehditään tavata:)

  VastaaPoista