torstai 17. tammikuuta 2013

Kikertävänkukertavaa


Neiti on kasvanut taas hurjasti ja melkein joka aamu joku hiha tai lahje tuntuu olevan kutistunut. Päätettiin siis kaivella kaapista kaikki pienet pois ja samalla vähän inventoida kesävaatteiden tilanne. Paljon kaapista lähtikin vaatetta kiertoon. Vaatekaappien siivoaminen oli mukavaa puuhaa, juteltiin Neidin kanssa kaikkea mukavaa. Jossain vaiheessa hän rupesi pohtimaan, että on se aika merkillistä, että vaikka aikuiset eivät kasva, voi vaatekaapista silti laittaa välillä pois tavaraa..
Neiti oli aiemmin kiinnostuneena seurannut oman vaatekaappini perkausoperaatiota ja silloin jo kertaalleen kysynyt, että oletko sä äiti noin paljon kasvanut, kun noi kaikki pois laitat.. 

Aikamme siinä asiasta keskutelimme ja loppujenlopuksi tulimme siihen tulokseen, että myös Neidin kaapista laitetaan pienten lisäksi pois kaikki sellainen josta Neiti ei tykkää. Todettiin, että vaatekaapin pitää olla omannäköinen ja sellainen, että sieltä voi laittaa aina hyvällä mielellä kaiken päälle:)

Perusteluja poispistettäville oli jos jonkinlaisia,  väärä väri, huonon mallinen, tyhmä, outo, kutittava, liian pitkä tai liian lyhyt, liian leveä tai liian kapea..Joihinkin juttuihin varsinkin niihin, joita Neiti oli itse toivonut, mutta mieli olikin muuttunut Äidillä oli veto-oikeus ja ne jäivät kaappiin odottamaan mahdollista mielenmuutosta. Monta sellaista juttua, minkä automaattisesti ajattelin päätyvän kiertoon jäikin kaappin ja vastaavasti toisinpäin. Olin lopujenlopuksi aika tyytyväinen, että kävimme kaikki läpi. Todella paljon yli kolme Ikean kassillista..vaatetta lähtee kiertoon. Kaapeissa on nyt tilaa ja molemmat tietävät, mitä siellä on; paljon kikertävänkukertavaa:).

Skirt LE PETIT DEJEUNERSkirt JUNGLE ROCK

Kikertävänkukertavaa täydennystäkin tehtiin eilen, kun huomasin, että Monnalisan omassa verkkokaupassa on ale ja viimevuoden kesämallistoa löytyy outlet-puolelta puoleen hintaan. Päälle vielä ilmaiset postarit yli 200e tilauksista (tuolla postarit yleensä todella kovat!) Monnalisa on ollut poikkeuksellisesti aina molempien, sekä äidin että Neidin suosikki. Ja niin tälläkin kertaa löytyi kivasti täydennystä kesään.

Dress ESTATE A BIARRITZDress HOLIDAY IN HAWAII

Kaikki tilatut vaatteet ovat Neidin itsensä valitsemia, joten aika montaa tyyliä löytyy..
Pari yllätystäkin tuli, ekassa kuvassa oleva mekko sekä yllä oleva pinkki puolihame.
Ne olivat sellaisia, jotka olivat minulla omassa alelistassani viime kesänä, enkä olisi kuvitellut Neidin niitä valitsevan:)T-Shirt AMERICAN VINTAGET-Shirt AMERICAN VINTAGET-Shirt JUNGLE ROCK
Kaikki kuvat lainattu täältä
 
 
Nyt taitaa olla täällä kaksi aika tyytyväistä tyttöä:)

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita löytyy neidin vaatekaapista tänä kesänä. Minäkin kurkin pari päivää sitten Monnalisan alesta viime kevään mallistoa :-) Siellä oli yllättävän paljon valikoimaa vielä jäljellä!

    VastaaPoista
  2. Pikku hiiri: Kiitos;) Vähän alkaa olla valikkima enemmän ison tytön näköistä. Ai se ale oli alkanut jo aiemmin, minä huomasin sen vasta nyt tällä viikolla, olin sitä vähän odottanut, sieltä tekee aina aika kivoja löytäjä. Tuliko teille sieltä jotain?

    VastaaPoista