sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Billieblush

Joku saattaa muistaa, kun harmittelin kovasti viime kesänä, että yksi meidän ehdottomista suosikkimerkeistä ELLE lopetettiin. Kesän 2012 mallisto oli viimeinen. Jäimme kovasti kaipaamaan ELLEä vaikka ostinkin jemmaan tulevaa kesää varten viimeisen malliston helmet..

ELLEn lastenvaatemalliston tekijä CWF on tuonut tulevaan kesään tytöille uuden merkin,
BILLIEBLUSHin.


CWF:n vaatteet ovat olleet tähän asti pääsääntöisesti jonkun isomman, aikuisten merkin lastenmallistoja (mm. Chloe,Burberry, Marc Jacobs), mutta BILLIEBLUSH on CWF:n oma merkki. Saapa nähdä, saako merkki yhtä paljon suosiota, kuin muut firman merkit, joilla kuitenkin kaikilla on nimeä jo valmiiksi!

Bongasin jo syksyllä nämä ekat kuvat kesän mallistosta ja minusta ne näyttivät kovin lupaavilta. Meillä on ainakin tilausta ELLEn tyyppiselle kohtuuhintaiselle perusvaatteelle, jossa kuitenkin on jotain kivaa tyttömäistä bling blingiä tai muuta "juttua".

 
 
 
 
Koitin bongailla merkkiä heti vuoden alussa nettikaupoista ja kyllä sitä kivasti näyttää olevan valikoimissa. Kotimaisista kaupoista ainakin Pikku Helene on ottanut valikoimiinsa kivoja juttuja.
Ulkomaisista nettikaupoista merkkiä löytyy mm. Childsplaysta, Childrenssalonista ja Joseph M: ltä.


Kuvat lainattu täältä
 
Uuden merkin tilaaminen on aina vähän arpomista, Pikku Helenen sivuilla oli maininta, että koot ovat pieniä. Pieni tilaus meiltä lähti nyt viikonloppuna menemään, kasotaan kuinka putkeen kokoarviot meni ja millaiselta ihanuudet näyttävät livenä.

Miltäs merkki muiden silmään näyttää?
Onko jollain jo kokemusta BILLIEBLUShista?

P.S. tänään sulkeutuu iso kasa tyttöjen vaatteita huutiksessa,
sivupalkin palluroista pääsee kurkkimaan:)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eipä kestä! Minustakin ne noissa kuvissa näyttävät kivoilta!

   Poista
 2. Suoralta kädeltä en täysin lämpene... tarttis päästä hypistelemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä lämpesin noille mainoskuville, niissä oli minusta jotain kivaa:) Nettikaupoissa olleet valikoimat eivät kyllä ihan odotuksiani vastanneet, mutta pari juttua ostettiin nyt testiin. Lupaan palata kertomaan, millaiselta tuntuvat. Olisi kyllä ihanaa päästä vähän hypistelemään, mutta ei taida täällä olla sellaisesta toivoa!

   Poista