perjantai 8. helmikuuta 2013

Hyviksi todettu

Olen joskus ilmoittautunut mukaan Buzzadoriksi ja pitkästä aikaa sain testattavaa. Testipaketti sisälsi seitsemän pakettia telkkarissakin ahkerasti mainostettuja BelVita aamiaskeksejä.Välipalakeksejä meiltä löytyy lähes aina kaapista, ne ovat noille urheileville lapsille sopivaa mukaan otettavaa välipalaa pitkiin treeneihin hedelmien ja smoothieiden lisäksi. Jos lapset pääsisivät itse valitsemaan kaupasta välipalakeksit tai patukat, kuten meillä niitä kutsutaan, mukaan tulisi aina suklaalla kuorrutettuja muropatukoita, makeasta kun tykkäävät. Niitä meille ei kuitenkaan tule, vaan yleensä meillä on Elovenan tai Paussin välipalakekesjä. Vaikka välipalapatukoita löytyy kaapista, ei niitä meillä syödä ainakaan luvan kanssa kotona aamulla tai välipalalla.


Koululaisille aamupala on tärkeä, koska seuraava ruoka on lounas puoliltapäivin. Aamupala on meillä aika vaihteleva. Isoveljellä on kausia, jolloin kelpaa vain murot maidon ja hedelmän kanssa. Välillä menee leipää kasapäin, välillä puuroa ja jogurttia. Neiti on selvästi huonompi syömään aamulla kuten muillakin aterioilla ja lähes joka aamu on pientä kinaa, mitä kaapista löytyy ja mikä kelpaa. Jos hän saisi itse päättää, hän olisi noin 2-vuotiaasta asti syönyt aamupalaksi ja lounaaksi ja päivälliseksi ja iltapalaksi.. pari Domino -keksiä, vähän jäätelöä, pari palaa suklaata ja mukillisen kaakaota. Koska vanhemmat tässäkin tapauksessa ovat aika ymmärtämättömiä, aamu alkaa hänenkin kohdallaan vähän terveellisemmin;)
Itsekin olen aina syönyt reilun aamupalan kuolisin luultavasti nälkään jo työmatkalla, jollen söisi tai ainakin saapuisin töihin megakiukkuisena..ja koitan huolehtia, että syön monipuolisesti aamusta asti.Kun Buzzadorilta kysyttiin halukkuutta testata uusia aamupalakeksejä, en tiedä,miksi, mutta minulla oli oletus, että saamme testattavaksemme jotain vähän vähemmän keksiä muistuttavaa, jotain enemmän oikeaa ruokaa muistuttavaa, joka soveltuisi aamupalaksi. Paketista tuli kuitenkin seitsemän pakettia hyvänmakuisia keksejä. Siis makeita ja keksimäisiä. Keksejä.


 
Kaksi pakettia oli kadonnut tällä viikolla yhtenä päivänä sillä välin, kun lapset olivat tulleet kotiin koulusta ja syöneet välipalan. Todistusaineisto oli unohdettu korjata pois.

 
Koululaisten kommentit olivat erittäin postiivisia.

Äiti, vitsi sä olit ostanut hyviä patukoita!
(tämä siis sen jälkeen kun oltiin selvitetty, kuka keksipaketit oli tyhjentänyt,
aluksi ei löytynyt ollenkaan syyllisiä, paitsi tietysti se kotitonttu, joka muutenkin tekee kaikkea kummaa nykyään..)
 
Onks noita lisää, mä haluun noita huomenna harkkoihin.
Ai niin, eihän mulla ole huomenna harkkoja, mut voin mä ottaa niitä kumminkin.
 
Mä otan noita ainakin koko paketin mukaan perjantain kisoihin.
Tai voinks mä ottaa kaks, tarjoon kavereille kans.
 
Äiti, noi pähkinänmakuiset maistuu ihan Geisha-suklaalle.

Ihan kaikkia seitsemää laatikkoa ei olla vielä tuhottu,
mutta kaikkia makuja on testattu ja hyviä ovat.

En tiedä, olenko vähän vanhanaikainen tai jotain, mutta edelleenkään en kyllä niitä aamupalalla osaisi syödä tai tarjota.
Siis keksejä.
Välipalapatukoiksi meille näitä varmaan ostetaan jatkossa, siihen tarpeeseen kelpaavat loistavasti. Vaikka huomasin, että esim, kaapissa olleissa Elovena -patukoissa oli kuitua liki puolet enemmän, samoin kuin proteiinia. Sokeria Belvitassa löytyi sitten taas  himpun verran enemmän.  

Tarkemmin Belvitaan voit tutustua täällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti