keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ikuisuusprojekteja

Meidän piti lomailla tämä viikko ihan muissa maisemissa, mutta suunnitelmiin tuli ikävien sattumien vuoksi viime hetkellä muutoksia ja nyt ollaan viikko kotosalla ilman erityisiä suunnitelmia. Sinänsä aika erikoinen tilanne meidän perheessä, arki kun on aika tiukkaan aikataulutettua lasten harrastusten ja töiden kanssa. Tosin harrastukset pyörii kaikilla ihan normaalisti, joten pelkkää lokoilua täällä ei pääse harrastamaan.

Koska mitään tiukkoja suunnitelmia eikä varsinkaan niitä normaaleja epärealistisia odotuksia, siitä, mitä viikossa ehtii saada aikaan, ollut ollaan aamuisin istuttu aamupalapöydässä porukalla ja pohdittu mitä tehdään. Eilen mietittiin olisiko jotain keskeneräisiä projekteja, joita voisi kerrankin saattaa loppuun. Keskeneräisiä projekteja tässä huushollissa riittää, mutta mikään ei oikein houkuttanut. Päivällä, kun seurailin Neidin ompeluksia niistä lisää myöhemmin silmäni osui taas miljoonannen kerran ruokapöytämme tuoleihin, tai pikemminkin niiden päällisiin.Meillä on ruokapöytänä perintökalusto, jonka tyylikkyydestä voimme olla montaa mieltä. Tuoleissa on istuinosa päällystetty kauniilla vaalealla ruudullisella silkkisekoitekankaalla. Ei ehkä ihan paras valinta lapsiperheessä.Kyllästyin päällisten epäsiistiin ulkonäköön ja ostin kaksi vuotta sitten kangasta ja aloitin päälystysurakan hiihtolomalla. Homma ei ollut vaikeaa ja yhden tuolin päällystys sujui nopsaan. Sen ekan tuolin jälkeen loppui niittipyssystä niitit. Ja sitten loppui into. Mies osti uusia niittejä, mutta intoa ei löytynyt. Ja sitten ei löytynyt aikaa ja sitten..Sitten asia unohtui, silmä tottui. Ollaan oltu siis kaksi vuotta noin, eri pari tuoleilla.Eilen löytyi into, aika kuuden tuolin päällystykseen meni aikaa vajaa pari tuntia.. ja vähän apuakin. Saatiin uudet päälliset ja ruokailutila on nyt vähän raikkaamman tai ainakin siistimmän  näköinen.Kankaan kyllä valitsisin nyt toisin, mutta näillä mennään nyt ainakin pari vuotta..


Yksi ikuisuusprojekti saatu tältä erää päätökseen.
Kiitos kuuluu kai sille peruuntuneelle lomareissulle;)


6 kommenttia:

 1. Todella ihanat päälliset tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Onhan ne ainakin vähän puhtaammat, kuin edeltäjänsä:)

   Poista
 2. Hyvännäköiset tuolit. Mulla noita ikuisuusjuttuja roikkuu myös useampia jonossa. Viimeisimpänä uuden kirjahyllyn hankinta. Keittön pöydän tuolit sentään sain hankittua, mutta toimituksessa menee 10 viikkoa - mutta se ei olekaan onneksi nyt musta kiinni ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse noista tuoleista en ihan kamalasti tykkää.. Meillä on myös ikuisuusprojekteja pilvin pimein, toteutus aina vaan jää..
   Kyllä tuokin varmsti harmittaa, jos saa jotain itse aikaiseksi, sitten joutuukin taas odottamaan:)

   Poista