keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tykkäämisiä

Olen taas oikein otettu,
minua on muistettu haastein ja tunnustuksin.
Ripulta Antakee armoa -blogista sain jo jokin aikaa sitten haasteen listata
kymmenen lempiasiaani.
Heidi Lankahommia -blogista haastoi minut myös vastaamaan 11 kysymykseen.
Jadorelta Elämää Päivölänlaaksossa -blogista sain lisäksi tunnustuksena ihanan punaisen sydämen.

Kiitos kaikille ihanille kanssasisarille
 


Teen nyt vähän laiskoja luovia ratkaisuja ja yhdistän Ripun ja Heidin haasteet pieneksi listaksi lempiasioistani sekä vinoon pinoon kuvia kevään ensimmäisestä tulppaanikimpusta. 


Ja tämä siksi että
a) tykkään Leikkokukista, erityisesti tulppaaneista, valtavasti ja
b) koitan opetella käyttämään uutta ihanaa kameraani ja kotiväki ei enää oikein tahdo jaksaa katsella kuviani..ehkä te jaksatta..?


Kukkien ja kameran lisäksi muita lempiasioitani ovat tietysti ihana perheeni, erityisesti lapset, mieskin joskus. Mikään ei ole ihanampaa, kuin lapsen pyyteetön hymy ja halaus rankan työpäivän jälkeen.


Olen aiemminkin maininnut olevani aamu-uninen ja nykyään sunnuntai on ehdoton lempipäiväni. Se on viikon ainoa päivä, jolloin minulla on edes teoreettinen mahdollisuus nukkua vähän pidempään. Yleensä se aika kivasti toteutuukin, teini-ikää lähestyvät isommat lapset nukkuvat nykään armeliaan kauan ja sunnuntaisin Pikkuveljellä on vuoro olla jäähallilla. Ja koska Pikkuveljen jääaikaa kutsutaan Isä-Poika -luisteluksi, olen katsonut oikeudekseni nukkua tuolloin.


Vaikka lapset ovatkin elämän suola ja pippuri, tykkään kovasti saada välillä omaa aikaa, tehdä rauhassa, ilman yhtäkään keskeytystä, sellaisia asioita, joista todella nautin.
Rauhassa ja paljon paljon useammin olisi myös mukava saada tavata ystäviä. Heitä, jotka tietävät minusta kaiken ja silti ovat edelleen ystäviäni. Ilman heitä olisin varmasti jo moneen kertaan ollut ties missä.
Ystäviin linkittyy myös yksi lempiasioistani, hyvä ruoka, se maistuu toki aina huomattavasti paremmalta hyvässä seurassa.

 
Pidän myös Ripun tapaan haaveilusta (ja siis niistä Solsidaneistakin). Elämä olisi paljon kurjempaa, jos ei osaisi haaveilla. Miehen mielestä tosin haaveeni ovat välillä kuulemma kovin tylsiä ja kurjia, yksi isoimmista ja ehkä epäreslistisimmista haaveistani ovat jatko-opinnot.
 
 
 
Sitten lopuksi vielä Jadorelta saamani ihana sydän,
Tämä on tarkoitus jakaa eteenpäin viidelle ihanalle ja tuoreelle blogille,
joilla on alle 200 lukijaa.
 
Minulta sydän lähtee tällä kertaa eteenpäin
sekä
 
IHANAA VIIKKOA KAIKILLE!
 

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :) Munkin ehdoton lempipäiväni on sunnuntai :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tulppaaneja :) Ja ihanaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Minäkin haluan kiittää tunnustuksesta vaikka omassa blogissa mainitsin haasteen! Pientä epätarkkuutta muutenkin ilmassa omissa blogikirjoituksissani... kaupungista puhun kuntana jne.!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista