perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kamat kasassa

Meidän puolesta kevät saisi tulla jo:)
 
Sain viime viikolla varmaan auringonpistos inspiraation ja laitoin Pikkuveljen rampallaan olleen välikausiasustuksen kuntoon kertaheitolla.



Pikku Mineasta tilasin pienellä kivalla alella Ticketin plain rainin. Minusta tämä raitakuosi on hauska:)



PO.Pista hain toisen setin. Farkkukuosia on nyt monella valmistajalla ja tykkään siitä kovasti. Isoveljellä on pari vuotta sitten ollut PO.Pin farkkukuosinen toppatakki ja se oli yksi parhaista meillä koskaan olleista takeista. Olen siitä asti odottanut, milloin kuosia tulee taas uudelleen mallistoon ja nyt kun se tuli, ei valinta ollut ollenkaan vaikea. Housujen väriä mietin pitkään. Päädyin turkoosiin, koska se oli minusta raikkain takin kanssa. Nyt en ole enää kovin varma valinnan järkevyydesta, kun taas muistin, kuinka meidän edelliselle turkoosille alaosalle kävi..





 
Alunperin olin päättänyt, että Plain rain ja PO.Pin setti riittää, mutta kun PO.Pissa tajusin, että Softshellejä on myös muissa väreissä, kuin kirkkaan sinisenä ja oranssina PO.Pin nettisivuilla en ollut huomannut ollankaan mustaa ja harmaata..lähti sekin matkaan. Olkoot se sitten välikauden välitakki :)





Välikausikamat ovat siis Pikkuveljen osalta aika hyvällä mallilla,
paitsi tietysti meille tuttuun tapaan asusteet puuttuvat..
 
Eli meidän puolesta kevät saisi jo tulla
eiköhän kaapista siinä tapauksessa vähän asutettakin löydy:)

12 kommenttia:

  1. Toi raidallinen plain rain on kyllä tosi raikas. Itsekin haaveilin turkoosia välikausivarustusta, mutta vanhoista kokemuksista viisastuneena päädyin denim-alaosaan. Takki on sitten värikkäämpi. Eipä ne kevätkamat taida meillä ainakaan tulla ihan hetkeen käyttöön, kun on metri lunta ja 25 pakkasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, raidallinen on minustakin tosi kiva ja raikas. Halusin ehdottomasti tuon denim-takin ja vähän mietin tuota turkoosia alaosaa, mutta se denim molemmissa osissa ei oikein näyttänyt hyvältä. Mustaakin mietin, mutta jotenkin se on vähän tylsä, joten turkoosilla nyt mennään. Juu, ei lupaavalta kevät kyllä näytä, täälläkin oli aamulla -22c pakkasta..

      Poista
  2. Kivan näköiset setit. Tuo turkoosi on niin ihanan raikas...ja plain Rain raidallisena hauska. Meillä mennään vielä haalareissa tai no on myös kaksioisaiset mutta ne on jo ihan loppu kevääseen/alku syksyy tarkoitetut...asusteita olen vaihteeksi hamstrannut taas niin että on varmastikin liikaa...nyt mietityttää kengät että olenkohan tarkistanut niitä ollenkaan...ei muuta kuin kaappeja kaivelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täälläkin tykätään. Turkoosi on kivan raiaksa ja sopii meidän blondeille:) Ja tuo raita on kyllä aika vekkuli;) Meillä on pari syksyistä haalaria, jotka toivottavasti mahtuu, mutta kaksiosainen on nyt talvellakin ollut selkeäsi Pikkuveljen oma suosikki. Asusteissa olen aina ollut vähän surkea..pitäisi varmaan koittaa vähän tsekata mitä kaapista löytyy täälläkin.

      Poista
  3. Tosi kiva toi raidallinen plain rain! Meillä myin kaikki haalarit pois, pienimmälle jätin yhden pihaversion. En tiedä mikä on, mutta jotenkin näillä kolmella viimeisellä olen varsinkin välikausiasuissa tykästynyt kaksi osaisiin setteihin. Housut kaikki kuitenkin niin hyvän korkuisia, että harvoin on selkä paljaana ja kerrospukeutuminenkin on helpompaa kaksi osaisena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, uo raita oli minustakin vähän erilainen vaihteeksi:) Meillä ihan sama, isommat ovat olleet pitkään haalareissa, Pikkuveli tykkää selkeästi enemmän kaksiosaisista. Aiemmin 2-osasisissa on ollut korkeat vyötärön housuissa, nyt koko oli jo niin iso, että esim. tuo Plain rainin housu oli normaali vyötärömalli, katsotaan kuinka toimii...

      Poista
  4. Kivoja kevätvaatteita. Meidän puolesta kevään olisi syytä vielä vitkastella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täälläkin tykätään ja haluttaisiin jo siirtyä niitä käyttämään..pahasti näyttää kuitenkin siltä, että teidän toveenne toteutuu;)

      Poista
  5. Tuo denim-takki on kyllä ihana! :) Tulisi nyt vaan se välikausi jo... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Denim on minustakin kyllä superkiva, muidenkin merkkien vastaavia kävin katsastamassa, mutta tämä PO.P oli eniten minun mieleeni. Juu, saisi kyllä kevät jo tulla..

      Poista
  6. Kivoja settejä kaikki! Olisi hauska nähdä, miltä Popin takki näyttää turkoosien housujen kanssa. Meillähän on takin kanssa punaiset pökät.

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos, täälläkin tykätään, niin äiti kuin poikakin:)
    Koitan ottaa jossain vaiheessa in action -kuvia setistä, sovitus oli aika pikaista ja vauhdikasta, ettei kamera ehtinyt mukaan. Ne punaiset housut ovat kyllä myös kivat tuon takin kanssa, niitäkin vähän harkitsin, mutta täällä ei ollut sopivaa kokoa.

    VastaaPoista